Szekeres Viktor

Ki énekli az új James Bond-film főcímdalát?

Egy szuperkém körül mindig sok a rejtély. A James Bond-filmek elmaradhatatlan velejárója először a Bond-lány személye körüli találgatás (ezúttal Olga Kurilenko és Gemma Arterton részesült a megtiszteltetésben), majd jön a következő: ki énekli a főcímdalt?

A szuperügynök 22. kalandja, A Quantum csendje (Quantum of Solace, hazai bemutató: 2008. november) kapcsán újabb és újabb híresztelések reppennek fel, és cáfoltatnak meg. Az első információk szerint a producerek Paul McCartney-t kérték fel a feladatra. Nem sokkal utána - és igen tartósan - Amy Winehouse nevét szellőztették meg a beavatottak, de Beyonce Knowles és Nagy-Britannia új szupersztárja, Leona Lewis is az esélyesek között jelent meg.

Legújabban viszont a walesi szármású, de Anglián kívül is elsöprő népszerűségű Duffy-t gyanúsították meg a Bond-főcímdallal. A 23 éves soul énekesnő azonban a 007-eshez méltóan jól konspirál. Ugyan újságírók előtt célzott rá, hogy szóba került ez a lehetőség, egy kérdésre sem válaszolt határozottan. Amikor nekiszegezték a kérdést, hogy rögzítette-e már a Bond-dalt, csak ennyit felelt: "Egy hölgy sosem árulja el a titkait..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogi #9
    Addig szarban van a világ, de nov. 13-a piros betűs ünnep lészen, mee' megmenekül. :)

    Egyébként szeretem a Zsémsz Bónd történeteket. Persze volt köztük rosszabb is és jobb is...
  • Gericop #8
    Egész pontosan november 13-án jön. Már várom, én szeretem a James Bond filmeket. :D
  • xuldar #7
    Hát akkor én is, de nagyon gagyira sikeredett...
  • ZeGa #6
    Hát akkor én kérek elnézést
  • Johnny Maize #5
    Ez a hivatalos magyar cím
  • xuldar #4
    Gattzi, mekkorát röhögtem a "Quantum csendje" fordításon. Először is a quantum szónak van magyar megfelelője, másodszor a birtokviszony rossz, harmadszor a solace-nek köze nincs a csendhez... Ennyire lusta a hír-író, hogy ha már nem tudja, hogy rosszul tud egy szót, legalább a másiknak megnézné a jelentését? Igény a köbön...
  • Scooby87 #3
    Szekeres Viktor cikk....ne várjatok csodát....ő mindig silány cikkeket ad ki...
  • ZeGa #2
    Angolul a silence a csend nem?? a solace pedig vigaszt jelent...
  • nimrod45 #1
    Ez eléggé blikk színvonalú cikk a témát is beleértve...