Szekeres Viktor

Sean Connery, mint James Bond-gonosztevő?

Miután lecsengett a Bolondok Napja, egy hétvégi hírre (kacsára?) érdemes felhívni a figyelmet, miszerint Sean Connery-nek nem lenne ellenére, hogy visszatérjen egy James Bond-moziba, viszont ezúttal a rossz oldalon tenné.

Minden bizonnyal, ha a kezdeti pletykánál nagyobb realitása lenne az információnak, akkor az egész internet összeroskadna a hír súlya alatt, így viszont csak az AceShowbiz híradására lehet hagyatkozni, miszerint Connery azt nyilatkozna, hogy részéről lenne Bond-gonosz, csakhogy szerinte nem tudnának elég pénzt fizetni neki, lévén a Bond-filmekben mondhatni csak a Bondot alakító színész kap értelmes gázsit.


Pedig lenne miből megtömni a mozik állócsillagának zsebét, hiszen a hírek szerint a Ford 36 millió dollárt fizetett azért, hogy James Bond a film elején az új Ka Zetec Climate-et vezesse a Quantum of Solace-ben, mielőtt visszaülne a jól megszokott Aston Martinba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #13
    igen de a kis angoloknak már csak ez maradt a csunya amerikaiak miatt :D
  • JL666 #12
    jóhogy semmennyi pénz nem elég neki, hisz' skót!
  • HJPOWER #11
    Az egész Bond dolog már kiégett redvedék.
  • Hoz_Hun #10
    Én örülnék, ha ő lenne a főgonosz és jó lenyomná ezt az új Bond köcsögöt.
  • torcipepe #9
    a Casino Royal-ban legalább egy emberi méretű Fordot vezetett. de egy Ka!? lehet akármennyire új, nekem akkor is az a ronda kis töpszli autó marad.
    Connery meg ha gonoszt játszana, elvenné az egész hangulatát. hiába öregedett meg, egy Bond mindig Bond marad, ez egy kultikus szerep.
  • Kaadi #8
    "...James Bond a film elején az új Ka Zetec Climate-et vezesse a Quantum of Solace-ben, mielőtt visszaülne a jól megszokott Aston Martinba."

    ... és az összes Bond rajongó földön hemperegne a röhögéstől. Ahhoz, hogy ebbe a Ford Ka-ba betegye Bond a hangtompítós stukkerét ki kellene venni a motort, vagy utánfutót akasztani utána. A Bond-lány meg csak fusson a kocsi után, mert a hosszú lábaival nem fér be. :D
  • nickwearby #7
    Az valami paródia lenne :)
  • akyyy #6
    összes essigi bond egy filmbe lenne, és bár monjduk csk az aktuális bond lenne bond benne a többi meg mást játszana:D:D:D:D:D
  • Worki #5
    Milyen szar autó már az, egy Bond filmbe!
  • julius666 #4
    Pedig mekkora poén lenne már?
    De akkor Roger Moore is szerepeljen, meg az a szemölcsös köcsög, aki egy részben játszott csak