Ötvös Tibor

A végleges Múmia 3 trailer

Megérkezett a végleges - de biztos nem utolsó - előzetes a Mummy: Tomb of the Dragon Emperor című harmadik részhez. Lesz itt minden, mi szem szájnak ingere: elátkozott uralkodó, yeti és sárkány is.

Egy előzetest már mutattunk, ám időközben megérkezett egy, az előzőnél talán még látványosabb trailer is. A mostani jelenetsorból megtudjuk, pontosan mi is ébreszti fel a Múmiát, valamint előzetest kapunk a harmadik rész "egzotikus" szörnyeiből (Yeti, Háromfejű sárkány).



A harmadik rész főszerepében visszatér Brendan Fraser, új arcként pedig Jet Li, Maria Bello, Michelle Yeoh és Luke Ford csatlakoztak a franchise-hoz. A The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor augusztus 1-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #17
    Isteni király lesz, nem is tudtam, hogy készül a 3. rész. Nekem az 1 és a 2 is tetszett.
  • Che #16
    Nem szeretnék kötekedni, de olvasd el mégegyszer figyelmesen és a második bekezdés végén a zárójelben megleled amit keresel.
  • kkwx #15
    nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam a rókabőr azt jelenti, hogy egy olyan erőltetett epizód ami csak az előző rész(ek) sikeréből akar megélni, és semmi újat nem hoz, vagyis a 2 volt szerintem rókabőr, mert minden ugyanaz volt, a poénokat, effekteket, jeleneteket koppintottak le az első részból apró változtatásokkal, és a múmia visszatérése is elég erőltetett volt, ha nem lett volna a városi buszos rész, meg a végén a skorpiókirály, akkor nagyon szar lett volna, ám ezzel a filmmel sokkal kreatívabbak mint a 2-vel, így sztem sokkal jobb is lesz, főleg hogy nem tér vissza az idegesítő kölyök :)
  • bmw #14
    Jo lesz ez, akinek nem ez nem jon be, nem nezi meg ennyi!
  • Sabcsee #13
    sztem ez kurva jó lesz!kárpótlás a második részért...az nem nagyon jött be
  • sirpalee #12
    Nem csak te vagy vele így :)

    Ilyen szemetet...
  • 05lampard #11
    Dzset Lí lesz a múmia, csak nem a retrós, hanem ilyen szamuráj-szerű ruhában. Ő nem tekertette be magát 3 rétegű illatosított WC papírba, mint egyiptomi sorstársa, a kopasz kidobó-pap.
  • 05lampard #10
    Kihagytátok a cikkből, hogy lesz benne Yeti, meg 3 fejű sárkány :P:P
  • Che #9
    Ez a film pont arról szól, hogy annyi bőrt húznak leróla amennyit csak lehet.Én spec megnézem majd igaz nem moziban, de sztem jópofa lesz én az első kettőn is jókat röhögtem.Popcorn mozifilm.Amint azt lejeb írták ez sok akció,cgi meg egy vicces Indiana Jones szerű hős.semmi más nincs mondani valója csak annyi, hogy éerezd jól magad és neves egy pár órát.Aki ezt komolyan veszi az inkább nézzen drámákat vagy valami mást.
  • Lipi1980 #8
    Jé télleg! Köszi!!!

    Akkor, ha lehetne kérnmi, akkor én V.I. Lenint szeretném a Múmia 4-ben viszont látni