17
-
#17 Isteni király lesz, nem is tudtam, hogy készül a 3. rész. Nekem az 1 és a 2 is tetszett. -
Che #16 Nem szeretnék kötekedni, de olvasd el mégegyszer figyelmesen és a második bekezdés végén a zárójelben megleled amit keresel. -
kkwx #15 nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam a rókabőr azt jelenti, hogy egy olyan erőltetett epizód ami csak az előző rész(ek) sikeréből akar megélni, és semmi újat nem hoz, vagyis a 2 volt szerintem rókabőr, mert minden ugyanaz volt, a poénokat, effekteket, jeleneteket koppintottak le az első részból apró változtatásokkal, és a múmia visszatérése is elég erőltetett volt, ha nem lett volna a városi buszos rész, meg a végén a skorpiókirály, akkor nagyon szar lett volna, ám ezzel a filmmel sokkal kreatívabbak mint a 2-vel, így sztem sokkal jobb is lesz, főleg hogy nem tér vissza az idegesítő kölyök :) -
bmw #14 Jo lesz ez, akinek nem ez nem jon be, nem nezi meg ennyi! -
#13 sztem ez kurva jó lesz!kárpótlás a második részért...az nem nagyon jött be -
sirpalee #12 Nem csak te vagy vele így :)
Ilyen szemetet... -
05lampard #11 Dzset Lí lesz a múmia, csak nem a retrós, hanem ilyen szamuráj-szerű ruhában. Ő nem tekertette be magát 3 rétegű illatosított WC papírba, mint egyiptomi sorstársa, a kopasz kidobó-pap. -
05lampard #10 Kihagytátok a cikkből, hogy lesz benne Yeti, meg 3 fejű sárkány :P:P -
Che #9 Ez a film pont arról szól, hogy annyi bőrt húznak leróla amennyit csak lehet.Én spec megnézem majd igaz nem moziban, de sztem jópofa lesz én az első kettőn is jókat röhögtem.Popcorn mozifilm.Amint azt lejeb írták ez sok akció,cgi meg egy vicces Indiana Jones szerű hős.semmi más nincs mondani valója csak annyi, hogy éerezd jól magad és neves egy pár órát.Aki ezt komolyan veszi az inkább nézzen drámákat vagy valami mást. -
Lipi1980 #8 Jé télleg! Köszi!!!
Akkor, ha lehetne kérnmi, akkor én V.I. Lenint szeretném a Múmia 4-ben viszont látni -
nohea #7 O.o Nah, nézzünk jól értem-e: átpakolták Kínába, eltűnt Rachel Weisz, a múmiát pedig felváltotta egy yeti :O meg egy háromfejű sárkány x_x wtf, csak én érzem úgy, hogy tipikus esete a "mégegybőrt"-marketingnek, aminek az eredetihez már semmi köze??? :( -
Loverman #6 *munkás -
Loverman #5 ha azt vesszük akkor az összes munjás csontváza múmia volt. tudod a múmia nem csak az egyiptomi bebalzsamozott hulla, a múmia az minden, természetes vagy mesterséges módon kicsit is konzerválódott hullára utal, ami nem vált egy marék porrá. -
Thaddeus #4 Ez kell egy ilyen filmbe, akció, CGI dögivel, meg vicces hős. -
kukacS3K #3 a mozikban is egy ilyesmi trailer megy asszem -
tyuklepes #2 Nekem az előző jobban bejött, bár akkor esett le először, hogy ez NAGYON JÓ LEHET,ez meg csak kis képernyő ... no, mind1, az első 'zsenialitását' nem érheti el,szerintem simán verni fogja a 2-t :) -
Lipi1980 #1 Ez is nagyon jónak ígérkezik. Csak egy bibi van vele: egyetlen egy múmiát nem láttam a bemutatóban, bár ha az agyag hadsereget annak vesszük, akkor minden oké...