Szekeres Viktor

Végre mi is láthatjuk a Hősök 2. évadját

A TV2 eredetileg az 1. szezont követő évforduló környékén tervezte a Hősök folytatását, azonban a megszokott, szerda 22.00-s műsorhelyet elfoglalta egy játék, így kénytelen-kelletlen halasztani kényszerültek.

A kinti népszerűség idehaza nem csapott át őrületbe, a gyerekek nem rohantak a boltokba, hogy Claire Bennett-babákat és Peter Petrellis kulcstartókat vegyenek. Az utóbbi idők legnézettebb sorozatpremierjét követően a nézők annak rendje és módja szerint párologtak el, amint meghallották a "képregény" szót.


Szerencsére a TV2, miután észlelte, hogy a sorozat a legfőbb műsoridőben, vagyis 21.00-tól nem működőképes, átpakolta egy este 10-es időpontba, ahova a hű rajongók jó része követte a szériát, így a csatorna egy sikeres váltást könyvelhetett el.

A folytatás ennek megfelelően a már megszokott szerda 22.00-s időpontban kerül képernyőre, mégpedig június 11-től láthatjuk a 2. évadra készített 11 epizódot megszakítás nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #14
    ^^v
  • Lbaxta #13
    Tessssék!
  • Nethyrrea #12
    nincs meg ez a kép haydenről nagyobba? kelllll
  • xmodule #11
    Így van. Én egyáltalán nem nézek TV -t már több mint egy éve. Hírek neten. Ami meg érdekel letöltöm.
  • cobra64 #10
    Igen aki nagy fan az mindenképen megszerzi. És nem kell este 10-utána tv-előtt ülni-e és várni, hogy mikor lesz vége a reklámnak és kezdődik/folytatódik a heroes. Amúgy szinkronosan szar, mint a legtöbb film/sorozat esetében, 1000-szer jobb eredetiben. Plusz meg a regeteg reklám miatt nem lehet végigélvezni egy jobb filmet sem.
    Amúgy az ember tökéletesen megvan tv nélkül is, nem kell azokat a szar műsokat nézni amiket állandóan adnak. Az aktuális híreket inkább a neten nézem meg, illetve mindent onnan szerzek meg amik érdekelnek. Így a dvd-im a polcomon sorakoznak, a tv pedig kuka vagy inkább jó lesz porfogónak.
  • xmodule #9
    Azért egy igazi fan(mint én is) nem szinkronosan nézi és amcsiban letolját hétfőn, kedden délután már nézzük a filmet:)
    Egy részt láttam még a tv ben szinkronosan miután láttam az egész első évadot. Furi volt. Persze nem mindenkinek adatik meg hogy leszedje, idő vagy más ok miatt. De aki nagy fan..:D
  • 0Speed0 #8
    OFF

    Hejj milyen GOT MILK -es kampánykép. Engem meggyőzött és ezekután only tejet iszok. xD

    Egyébként létezik már olyan is ahol Batman kampányol. (nem kis reklám az új filmnek).
    De ha nekik az ilyenek kellenek, hogy a sok kis amcsi children igya azt a tejporos vizet akkor egészségükre...
  • ldavid #7
    csak akkor szar, ha előtte angolul nézed
  • 1Obi1 #6
    Hát amilyen sz*r a szinkron..De hát te tudod.
  • bubu13 #5
    Bazd ,eg pont most kezdtem el tölteni