14
-
FoodLFG #14 ^^v -
Lbaxta #13 Tessssék! -
#12 nincs meg ez a kép haydenről nagyobba? kelllll -
xmodule #11 Így van. Én egyáltalán nem nézek TV -t már több mint egy éve. Hírek neten. Ami meg érdekel letöltöm. -
cobra64 #10 Igen aki nagy fan az mindenképen megszerzi. És nem kell este 10-utána tv-előtt ülni-e és várni, hogy mikor lesz vége a reklámnak és kezdődik/folytatódik a heroes. Amúgy szinkronosan szar, mint a legtöbb film/sorozat esetében, 1000-szer jobb eredetiben. Plusz meg a regeteg reklám miatt nem lehet végigélvezni egy jobb filmet sem.
Amúgy az ember tökéletesen megvan tv nélkül is, nem kell azokat a szar műsokat nézni amiket állandóan adnak. Az aktuális híreket inkább a neten nézem meg, illetve mindent onnan szerzek meg amik érdekelnek. Így a dvd-im a polcomon sorakoznak, a tv pedig kuka vagy inkább jó lesz porfogónak. -
xmodule #9 Azért egy igazi fan(mint én is) nem szinkronosan nézi és amcsiban letolját hétfőn, kedden délután már nézzük a filmet:)
Egy részt láttam még a tv ben szinkronosan miután láttam az egész első évadot. Furi volt. Persze nem mindenkinek adatik meg hogy leszedje, idő vagy más ok miatt. De aki nagy fan..:D -
#8 OFF
Hejj milyen GOT MILK -es kampánykép. Engem meggyőzött és ezekután only tejet iszok. xD
Egyébként létezik már olyan is ahol Batman kampányol. (nem kis reklám az új filmnek).
De ha nekik az ilyenek kellenek, hogy a sok kis amcsi children igya azt a tejporos vizet akkor egészségükre... -
ldavid #7 csak akkor szar, ha előtte angolul nézed -
1Obi1 #6 Hát amilyen sz*r a szinkron..De hát te tudod. -
#5 Bazd ,eg pont most kezdtem el tölteni -
#4 Tudom, hogy le lehetett tölteni, de én megvártam szinkronosan. -
#3 akkor mé írtad be tee rák :) -
#2 leszarom -
#1 émmá láttam, bee