Ötvös Tibor

Lesz ötödik Indy film?

Harrison Ford kijelentése, miszerint nem tartja elképzelhetetlennek egy ötödik Indiana Jones film elkészítését, csak olaj volt a tűzre. A neten már régóta keringenek hasonló pletykák és ezt most a színész újra felszínre hozta.

Ford az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága kapcsán adott interjút a USA Today napilapnak, melyben a riporter rákérdezett, miszerint valóban ez lesz-e a kalandor régész utolsó kalandja. Válaszában a színész mosolyogva kijelentette, hogy nem zárja ki egy újabb rész lehetőségét, ám reményei szerint nem kell újabb 20 évet várnia annak elkészítésére.



A negyedik rész 1950-ben játszódik és Indy ezúttal a szovjet titkosszolgálattal versenyben keresi a titokzatos Kristálykoponyát. Eközben azonban visszatér a kalandor régi szerelme, Marion is, aki bemutatja őt tinédzser korú fiának. A filmet május 22-től vetítik a mozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • julius666 #13
    ""Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernőjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI"

    Hát szerintem valami jobb igáslovat is bepakolhattak volna a film alá mert ez a "Lö Puff gyerek" azzal az idegesítő hadarós lúzer szerepével az én teszési indexemet viszont nem nyerte el. Még a CGI sem annyira, bár az maga jó volt, inkább a kamerakezelés volt szar, sokszor alig láttam valamit a filmből.
  • bvalek2 #12
    Biztos hogy lesz folytatás, ezzel a Lö Puff gyerekkel tervezik, lehet hogy ő viszi a prímet, Harri pedig csak néha jelenik, meg mond bölcseket, esetleg az utolsó előtti jelenetben behúz a főellenségnek oszt konyec.

    "Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernőjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI

    Kritikákat kéne írnom, vazzeg
  • gabr #11
    Pontosabban, ma még nem!
  • pauly #10
    nem...
  • Inquisitor #9
    Hát ha olyan lenne min L.S. a Blade 3-ban, akkor inkább ne. :D
  • ziipp #8
    Kíváncsi lennék, ha Harrison Ford kidőlne, vajon tudnák-e olyan jól animálni, hogy ne tűnjön fel senkinek?
  • Inquisitor #7
    Más hírforrások hozzátették, hogy a Kristálykoponya egy második trilógia első része az eredeti tervek alapján. Persze akármi közbejöhet, hiszen fiatalabb színészek is meghaltak már, vagy megbetegedhet egy főszereplő, vagy bárki aki túl fontos a produkcióban.
  • CaptainRumi #6
    Na most már vége a találgatásoknak....tényleg lesznek földönkívüliek az új részben:P elég csak ránézni arra a csontvázra a képen.
    De ha ez nem győzőtt meg titeket lessétek meg a plakátot melyen a kristálykoponya szintén ET-re hajaz valamint a trailerben is felbukkan egy roswell feliratú láda is.
  • pauly #5
  • gabr #4
    Már ezt a részt is a Beowulf technikájával kellett volna létrehozni, és akkor nem lenne ilyen nagypapa indy! De nem baj, majd 15 év múlva!