13
-
#13 ""Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernőjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI"
Hát szerintem valami jobb igáslovat is bepakolhattak volna a film alá mert ez a "Lö Puff gyerek" azzal az idegesítő hadarós lúzer szerepével az én teszési indexemet viszont nem nyerte el. Még a CGI sem annyira, bár az maga jó volt, inkább a kamerakezelés volt szar, sokszor alig láttam valamit a filmből. -
bvalek2 #12 Biztos hogy lesz folytatás, ezzel a Lö Puff gyerekkel tervezik, lehet hogy ő viszi a prímet, Harri pedig csak néha jelenik, meg mond bölcseket, esetleg az utolsó előtti jelenetben behúz a főellenségnek oszt konyec.
"Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernőjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI
Kritikákat kéne írnom, vazzeg -
gabr #11 Pontosabban, ma még nem! -
pauly #10 nem... -
Inquisitor #9 Hát ha olyan lenne min L.S. a Blade 3-ban, akkor inkább ne. :D -
#8 Kíváncsi lennék, ha Harrison Ford kidőlne, vajon tudnák-e olyan jól animálni, hogy ne tűnjön fel senkinek? -
Inquisitor #7 Más hírforrások hozzátették, hogy a Kristálykoponya egy második trilógia első része az eredeti tervek alapján. Persze akármi közbejöhet, hiszen fiatalabb színészek is meghaltak már, vagy megbetegedhet egy főszereplő, vagy bárki aki túl fontos a produkcióban. -
CaptainRumi #6 Na most már vége a találgatásoknak....tényleg lesznek földönkívüliek az új részben:P elég csak ránézni arra a csontvázra a képen.
De ha ez nem győzőtt meg titeket lessétek meg a plakátot melyen a kristálykoponya szintén ET-re hajaz valamint a trailerben is felbukkan egy roswell feliratú láda is. -
pauly #5 -
gabr #4 Már ezt a részt is a Beowulf technikájával kellett volna létrehozni, és akkor nem lenne ilyen nagypapa indy! De nem baj, majd 15 év múlva! -
DonMaros #3 A képek és az előzetes alapján jónak tűnik, ha beváltja a hozzá fűzött reményeket szívesen megnézném az 5.-et is. -
Mister #2 az már 2050-ben fog játszódni az akkor 140 éves Indy-vel. -
#1 Majd meglátjuk, mennyit hoz a konyhára. Ha siker lesz, mindenki "elképzelhetőnek" fogja tartani a folytatást. ;)