Ötvös Tibor

Petíció Uwe Boll ellen

Komoly internetes hadjárat indult a sikerjátékokat rendre meggyalázó Uwe Boll ellen. A rendező kijelentette, hogy legalább egymillió aláírás lenne szükséges ahhoz, hogy befejezze direktori pályafutását, minek hatására rögtön megkezdték a gyűjtést.

Uwe Boll saját magának köszönheti kétes hírnevét. Valószínű senkit nem érdekelne a filmes, ha képességeinek megfelelően csak DVD-re vagy tévék számára forgatná B-kategóriás filmjeit. Ám sajna a rendező fejébe vette, hogy minden híresebb játékot (Bloodrayne, Alone in the Dark, House of the Dead, Dungeon Siege és hamarosan jön a Postal, Far Cry és Fear Effect is) megfilmesít és ezek eredményét mindenki tapasztalta.



Boll egyedi módon szokta meggyőzni kritikusait (kihívja a leggyengébbeket egy bokszmeccsre), ám most elég felelőtlen kijelentést tett. Miután tudatták vele, hogy a neten van egy petíció, mely azért gyűjt aláírást, hogy Boll uraság többé ne filmezzen, csak annyit mondott, hogy legalább egymillió aláírásra van szükség, hogy egyáltalán átgondolja ezt a lehetőséget.

Ennek hatására a petíciót - a cikk írásának pillanatáig - már több mint 40.000 ember írta alá és a szám percről percre nő. Vajon meglesz a millió?

Időközben kiderült, mihez kezdett a direktor. Feltett a netre egy filmecskét, melyben arra kéri rajongóit (vajon kell a többes szám?), hogy indítsanak egy ellen-petíciót, melyben további filmezésre buzdítják. Pár részlet a felvételből.

"Nem vagyok egy ki*ott retardált, mint Michael Bay. Nem forgatom le újra és újra ugyanazokat a filmeket, mint mondjuk Eli Roth. Ha valaki komolyabban is megnézi a filmjeimet, láthatja valódi zsenialitásomat." Ezután még beszól George Clooney-nak is, majd lazán elbúcsúzik. No komment!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nickwearby #56
    209190 Signatures Total
  • Sliderx #55
    204279 hmmm....
  • Kagemusha #54
    198091-nél tart...
  • Danecay #53
    Feltételezhetően sokan komolyan vették azokat a kijelentéseket és videókat is amiben a legújabb Indiana Jones filmnek és Harrison Ford-nak üzennek Boll-ék, miszerint a Postal le fogja nyomni Indy-t, továbbá azokat a feliratokat amik az egyik Postal előzetesben olvashatók, pl.: Uwe Boll a legjobb éló rendező és mindenki más az ő árnyékában él, és ez ráadásul Steven Spielberg idézetként volt feltűntetve.
    Ez a Boll csávó szándékosan provokálja az embereket ami láthatóan igen jól sikerül neki, közben meg jókat röhög magában miközben mindenki róla beszél, hiszen pont ez volt a cél :) Egyre szimpatikusabb nekem ez az Uwe Boll, lehet csinálni kellene egy rajongói klubbot :D
    Na és az üzenet a videó végén amiben reagál a petícióra, miszerint az őt fikázók adják meg a nevüket és a címűket, hogy meg tudja keresni és lezúzni őket :D
    Egyébként ez nem az első petíció amit Boll bácsi ellen indítottak, a többinek sem volt semmilyen jelentősége, ennek sem lesz, csak annyi, hogy amíg össze nem gyűlik az 1M szavazat (aláírás) addig is vele lesznek elfoglalva az emberek.
  • Danecay #52
    Én csak azt nem tudom, hogy a sok kedves szavazó mire számít? Arra, ha összegyűlne az 1M szavazat, Uwe barátunk tényleg azt fogja mondani, hogy gyerekek, akkor itt most feladom a megélhetésemet, és messziről elkerülöm a filmes szakmát? Ezt ti sem gondoljátok komolyan, pláne szem előtt tartva azokat a kijelentéseket amiket szokott tenni Dr. Boll. Ez egy hatalmas reklám neki. Szerintem rengeteg olyan szavazó van aki hamarabb hallott Uwe Boll-ról, a körülötte zajló fikázás miatt, mintsem, hogy látta volna egy filmjét is. Hát igen, már megint a divatfikázáshoz lyukadtunk ki mit ahogyan már ez itt szóba is került. Én sem vagyok oda a rendező filmjeiért, de szerintem vannak sokkal rosszabb filmek is annál mint amiket ő csinál, persze vannak sokkal jobbak is. Petíció, LOL, még ha a légszennyezés visszaszorításáról és a globális felmelegedés megelőzéséről lenne szó. Ha annyira irritálja Boll bácsi és filmjei azokat akik szavazásra adják a fejüket, akkor leírom én a tuti módszert: Nem kell elmenni moziba, letölteni és főleg megnézni a filmjeit, ennyi!
  • nickwearby #51
    "Na igen, ezt hivják divat fikázásnak... D"

    azért a feliratkozók 90%-a biztos látta már min 1 filmjét,
    és még az is ingerlő, amit a riportban mondott.
  • mukievil #50
    Na igen, ezt hivják divat fikázásnak... Donceleger, igazad van abszolut. Nem mondom hogy jo filmeket csinál, de simán nézhető, elég sokat láttam, és vannak sokkal rosszabbak...
    A másik meg reklám, aki aláirja az tényleg hülye, vagy jo poén... ez a két lehetöség van. Gondoljátok 1 millio aláirás után abba hagyja ? grat...
    Nem akarok leszolni senkit, de akkor ti se tegyétek...
  • Nethyrrea #49
    aztán a végén majd az lesz hogy ott lengetik neki az egymilla aláírást, ő meg:
    -oké, átgondoltam. EZT NEKTEK! folytatom tovább!
  • bandypappa #48
    Huhúú, nagyon jó móka! Már 3-szor fel is iratkoztam. jó sok magyar van. Az ilyet nehéz komolyan venni.
  • bandypappa #47
    Én is feliratkoztam, nagyon sok magyar van! Ego: 181.185