Szekeres Viktor

Steven Seagal buktatja meg az Igazság árát

A TV2-n sugárzott igazmondó játék első két adása egymillió körüli nézettségével még nem sokkal maradt alul az RTL Klub párhuzamosan sugárzott filmjével szemben, azonban az elmúlt két hétben Steven Seagal kivégezte a nem olcsó vetélkedőt.

Bár a licenc drágasága ellenére az Igazság árát a TV2 nem meri késő este előtt adni, a bulvárvisszhangnak köszönhetően egy ideig a nézők is kíváncsiak voltak arra, hogy Jakupcsek Gabriella mindenféle hozzáértést mellőzve miképpen faggatja a játékosokat az előzetesen hazugságvizsgálóval letesztelt kérdésekre adott válaszaikról.


Azonban a TV2 hiába várt sokat a vetélkedőtől, hiába vezeti fel a csatorna fiatalok által legkedveltebb műsora, a Doktor House, a 758 ezres nézettség és a múlt heti 26,1%-os közönségarány alulmúlja az RTL Klub utóbbi hetekben sugárzott Steven Seagal-filmjeinek nézettségét - egy hete a Száguldó erőd 931 ezer nézőjével parancsolt megálljt a TV2 további sikereinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stirner #36
    "Emlékszem, mikor nálunk filozófia órán azt mondta a tanár: Kant az ógörög filozófián nőtt fel. Mire az osztály:Mi meg Chuck Norrison."

    Az kurva jó, mert Kant szart se tudott az ógörög filozófiáról, remélem ti legalább Csáknoriszt ismeritek :)
  • ziipp #35
    Egyébként én még pont abba a köztes sávba esek, amikor még "kijutott" ezekből a legendás akciófilmekből is, de nagy részt már netes generációba tartozok. Így nagyjából objektív vagyok. BLEE!
  • ziipp #34
    Rosszul látod! Az esetek 1% ilyen kirívó, és pont abból lesz média hír. Az hogy a jelenlegi tinik közül mindenki emos, és Tokyo Hotelt hallgat egy nevetésges, és ostoba álltalánosítás. Tény hogy az oktatási rendszer omladozóban van, de ezt nem lehet csak a gyerekekre fogni! Ők olyanok, mint a lovak, ha értesz hozzájuk, és be tudod "törni" a vadabbakat, semmi gond nincs velük. Egy gyerek olyan, mint egy tiszta kristály, ami torzulhat és bepiszkolódhat, de egy tanárnak döntő szerep van a formálásában. Bizonyos tanárokkal többet vannak a gyerekek, mint saját szüleikkel! Meg ugye azt a tanárt verik meg, aki előtte már teljesen leírta magát az osztály szemében. Hogy van az, hogy mi is tudtuk, hogy kinél lehet, és kinél nem. Ez természetesen nem kibúvó a tanárverő diákoknak. Már maga a gondolat is! :D És ezek után még képes szajkózni a jogait, mert hogy neki olyanok is vannak. Kötelességről persze csak a mesékben hallott. Sírva nevetek. Aztán ott vannak a szülők ugye... ha ők is lenézik a tanárokat, tényleg nincs mit tenni.
  • ziipp #33
    Ez meg a ló túloldala. Minden kornak/generációnak megvan a maga sara, amit 10 év múlva mindenki elfelejtene, 20 év múlva pedig "mekkora nagyon volt már" kategóriába emelkedik.
  • ziipp #32
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Beepitettember #31
    Helo helo!

    A Knight Rider-t meg kihagytátok?

    Nem akarom védeni a mai fiatalokat... De kérdezzétek csak meg a szüleiteket, hogy amikor ti voltatok fiatalok ők mit mondtak? Csak nem azt, hogy: "Ezek a mai fiatalok..."?

    Sajnos azomban most nekem is azt kell mondanom, hogy: Ezek a mai fiatalok...
  • Sanyix #30
    nahát-nahát ezek a mai fijatalok :D
  • Petender #29
    Itt nálunk (a városban) megszüntettek nemtom hány iskolát.Addig ahova én jártam általánosba semmi gond nem volt.Csak most 1millió cigányt hoztak oda és azóta már itt is megy a hülyeség.De hát na.Ezek mindig ilyenek voltak csak régen ütötték őket most meg már szájuk van a kis tetűknek.Ha magyar csinál ilyet abból hír lesz, ha vmi más akkor nem...
  • Wittgen #28
    Nem nagyon kell általánosítani, mert sajnos ez az igazság. Csak az esetek 99%-ban nem lesz belőle médiahír. Van pár tanár ismerősöm, már az általános iskolában is nagy bajok vannak....
  • Petender #27
    Az attól függ, hogy mit veszel normálisnak...
    Otthonülős, 8 órakor már ágyban levős... :-)