36
  • Stirner
    #36
    "Emlékszem, mikor nálunk filozófia órán azt mondta a tanár: Kant az ógörög filozófián nőtt fel. Mire az osztály:Mi meg Chuck Norrison."

    Az kurva jó, mert Kant szart se tudott az ógörög filozófiáról, remélem ti legalább Csáknoriszt ismeritek :)
  • ziipp
    #35
    Egyébként én még pont abba a köztes sávba esek, amikor még "kijutott" ezekből a legendás akciófilmekből is, de nagy részt már netes generációba tartozok. Így nagyjából objektív vagyok. BLEE!
  • ziipp
    #34
    Rosszul látod! Az esetek 1% ilyen kirívó, és pont abból lesz média hír. Az hogy a jelenlegi tinik közül mindenki emos, és Tokyo Hotelt hallgat egy nevetésges, és ostoba álltalánosítás. Tény hogy az oktatási rendszer omladozóban van, de ezt nem lehet csak a gyerekekre fogni! Ők olyanok, mint a lovak, ha értesz hozzájuk, és be tudod "törni" a vadabbakat, semmi gond nincs velük. Egy gyerek olyan, mint egy tiszta kristály, ami torzulhat és bepiszkolódhat, de egy tanárnak döntő szerep van a formálásában. Bizonyos tanárokkal többet vannak a gyerekek, mint saját szüleikkel! Meg ugye azt a tanárt verik meg, aki előtte már teljesen leírta magát az osztály szemében. Hogy van az, hogy mi is tudtuk, hogy kinél lehet, és kinél nem. Ez természetesen nem kibúvó a tanárverő diákoknak. Már maga a gondolat is! :D És ezek után még képes szajkózni a jogait, mert hogy neki olyanok is vannak. Kötelességről persze csak a mesékben hallott. Sírva nevetek. Aztán ott vannak a szülők ugye... ha ők is lenézik a tanárokat, tényleg nincs mit tenni.
  • ziipp
    #33
    Ez meg a ló túloldala. Minden kornak/generációnak megvan a maga sara, amit 10 év múlva mindenki elfelejtene, 20 év múlva pedig "mekkora nagyon volt már" kategóriába emelkedik.
  • ziipp
    #32
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Beepitettember
    #31
    Helo helo!

    A Knight Rider-t meg kihagytátok?

    Nem akarom védeni a mai fiatalokat... De kérdezzétek csak meg a szüleiteket, hogy amikor ti voltatok fiatalok ők mit mondtak? Csak nem azt, hogy: "Ezek a mai fiatalok..."?

    Sajnos azomban most nekem is azt kell mondanom, hogy: Ezek a mai fiatalok...
  • Sanyix
    #30
    nahát-nahát ezek a mai fijatalok :D
  • Petender
    #29
    Itt nálunk (a városban) megszüntettek nemtom hány iskolát.Addig ahova én jártam általánosba semmi gond nem volt.Csak most 1millió cigányt hoztak oda és azóta már itt is megy a hülyeség.De hát na.Ezek mindig ilyenek voltak csak régen ütötték őket most meg már szájuk van a kis tetűknek.Ha magyar csinál ilyet abból hír lesz, ha vmi más akkor nem...
  • Wittgen
    #28
    Nem nagyon kell általánosítani, mert sajnos ez az igazság. Csak az esetek 99%-ban nem lesz belőle médiahír. Van pár tanár ismerősöm, már az általános iskolában is nagy bajok vannak....
  • Petender
    #27
    Az attól függ, hogy mit veszel normálisnak...
    Otthonülős, 8 órakor már ágyban levős... :-)
  • pauly
    #26
    "Lassan olyanok lesztek mint a 70-80 évesek."Azok voltak ám a szép idők..." stb"
    Hát sokszor tényleg úgy érzem magam mintha annyi lennék,mert ezek a mai kölykök...
    ja és én inkább azt mondanám hogy a legtöbben NEM normálisak,persze vannak kivételek :))
  • lamer the true
    #25
    :) Mert azok is voltak :D
  • Petender
    #24
    Hogy, te mekkora paraszt vagy...
    Van néhány kis gyökér valami tahófalván aki belerugott a tanárjába.És akkor mi van?Nem kéne általánosítani.A legtöbben normálisak csak azokat épp nem nyomatják a tv-ben, hogy: "Pistike bár egyest kapott, mégsem rugdosta meg a tanárját.Gratulálunk neki!"
    Lassan olyanok lesztek mint a 70-80 évesek."Azok voltak ám a szép idők..." stb.
  • lamer the true
    #23
    Na örülök, hogy a korosztályom még ilyen aktív, én spec 78-as vagyok és igen a mai fiatalság tisztelet a kivételnek egy rakás szar. Kiváncsi lennék ki tudná közülük felásni a nagymami kertjét (mondjuk én a multkor próbálkoztam, de a télen elpuhultam és 2 napig utána járni is szar volt :) de legalább megccsináltam ). No és a mai média csak úgy ontja a semmirevaló hülye sajátgyártású, de külföldről licenszelt szaerjait. Mivel annyira félnek, hogy nem lesz profit, hogy semmit sem mernek maguktól csinálni. No mindegy. Amúgy ne is várjunk semmit sem, ha nincs szellemi nevelés. Márpedig manapság inkább hülyítik szegény kölköket. Persze sokan meg csak neteznek orrba szájba. De sajnos a legtöbb csak kattintgat emesenezik meg iwivezik meg kitudja még mivel pocsékolja az életéből hátralevő idejét. Szóval gyerekek kicsit gondolkodjatok el, hogy jó e az nektek, ha mindenki buzinak néz titeket. Én spec irtóznék sminkelni magam, de ugye mindeki egy kicsit 'más' csak nem úgy ahogy ti.

    Nem akarok megsérteni senkit, de akkora a pofátok, hogy az hihetetlen, de hogy mire azt nem tudom. Hol a teljesítmény amiért mondjuk én fikázhattam a tanáromat persze csak a háta mögött. Mert mi sem voltunk jó gyerekek, de nem ám. De tanárt verni csak képzeletben lehetett, mert ha valaki ilyet csinált volna ment volna azonnal valami cigányokkal zsúfolt kisegítőbe. Persze mára gondolom mindenhol ott vannak, lehet ez a gond. Szerencsére nálunk általános iskolában lemorzsolódtak a kissebségiek még alsóbb osztályokban úgy, hogy később felsőben már nem is volt egy sem. Talán el sem végezték az általánost sem mert kicsapták őket. Mmi viszont nyugodtan tanulhattunk. Később egyel sem találkoztam a sulikban, pedig van szakmunkásom, érettségim és diplomám is. Szal nem tudom mi a baj veletek talán elmondhatnátok.
  • pauly
    #22
    Igazából senkit se :)
  • marcias
    #21
    Igazából ezek a hírek kit érdekelnek? :S
  • AZTA
    #20
    még régebben egyszer összeszámoltam hogy a Commando-ba Arnold több mint 110 embert ölt meg csak mert elrabolták a lányát :D
  • Furky
    #19
    Majd Mr. Miági rendet tesz:) A nagy igyekezetben a Die Hardot kihagytam a listámból. És hogy viccesebb filmeket is említsek: Horgász a pácban, Félénk vagyok, de hódítani akarok. :) Ezek más miatt voltak jók... De ezek is tetszettek, sőt a "Horgász a pácban" simán ma is megállja a helyét. Szívesen nézem meg azt is. :)
  • Petender
    #18
    Mit pattogtok?
    Kis gyökerek...
    Én meg némafilmeken nőttem fel.Chaplin, a tűzoltó, Chaplin, az újságíró...
    Na azok voltak ám a szép idők...
  • pauly
    #17
    Egyetértek
  • Wittgen
    #16
    Pedig a 80-as években, 90-es évek elején voltak az igazán brutál akciófilmek, horrorok. Azokban a filmekben aztán haltak a népek (pl Commando :), nem volt lacafaca. A Mi korosztályunkból mégsem lett bandaháborúzó, tanárverő, tizenévesen erőszakoskodó pusztító és romboló generáció.

    Ellenben az ilyen LeryStar-féle kis gumókból nem lesz más, mint egy félb*zi, félh*lye Győzikén szocializálódott, Pákó-dalokat dúdolgató, buta, kezelhetetlen, pénzhajhász, de dolgozni nem akaró, semmirekellő, saját önös érdekeket szajkózó gerinctelen f*rgek.

    Bocs, de a hozzászólása a kölyöknek kicsit felnyomta az agyvizemet.
  • invidia
    #15
    általános iskolás koromban fater hordta haza a videókazikat, aztán középiskola alatt végignéztünk a videótékát átólzéig. persze akkor nem volt még internet sem...vagy valami halvány (modemes) árnyéka a mainak
    kicsit sz.rrá törte azt a VHS, magnókazetta korszak hangulatát, de a haladásban nincs megállás, ennek is megvannak a maga előnyei
    bunkónak meg aligha tekintem magam (és azt a korosztályt/csoportot) főleg nem az akkor megnézett filmek miatt, nem értem miért kell a ami gyereket annyira félteni az "erőszaktól"
    mindig lesz olyan aki képtelen elvonatkoztatni a látottaktól
  • kernerster
    #14
    Emlékszem, mikor nálunk filozófia órán azt mondta a tanár: Kant az ógörög filozófián nőtt fel. Mire az osztály:Mi meg Chuck Norrison...
  • GregSB
    #13
    Én is a száguldó erődöt néztem, pont azért mert gyerekkoromban imádtam ezeket a filmeket :D

    Mai szemmel persze iszonyatosan gagyi filmek ezek, de akkor jók voltak. Rájöttem hogy nem szabad újra megnézni őket, mert lerombolják a szép emlékeket :D
  • waterman
    #12
    a megint dühbe jövünköt vagy 20szor láttam.. a piedone sorozat meg egy az egyben jó még ma is. a pont az i-n pedig a monthy pithon minden mennyiségben vaczak szállóstul. mára ezek sajnos lecsúsztak délutáni műsoridőbe és alig nézik őket.
    mondjuk a segal meg dudikoff egy lapra sem fér minőségben:)
  • ziipp
    #11
    Tetszik ez a cikk! A kép is jó! :D

    "...a magas kopasz, aki rugdosta mindig a betonoszlopot, és egy copfja volt csak..."
    Kickboxer! :D

    De Tango és Cash a legjobb akkor is! :b

    Szerintem már nem lesz ilyen, hogy 5-6 akciósztár dominál majd évtizedeken keresztül. Számítógéppel mindent megcsinálnak így gyakorlatilag bárkit felvehetnek az aluljáróból. Plussz kicsit háttérbe szorultak a vénanyesők miatt, de ez nem lesz mindig így! Nincs új a nap alatt, lesz itt "klasszikus-szar-akció" reneszánsz, elég Chuck Norrisra (ami kellőkép szar, hogy ne legyen szentségtörő), vagy Rambo, Rocky folytatásaira gondolni.
  • pauly
    #10
    jaja de jók is voltak ezek :)
  • Furky
    #9
    Jaja:) A Delta Force, a Kék villám, Rambo, Rocky, Predator, és az a rengeteg verekedős film, volt, hogy Van Damme volt a rosszfiú, volt, hogy az a magas kopasz, aki rugdosta mindig a betonoszlopot, és egy copfja volt csak... Nameg a Szuperzsaru, a kincs ami nincs, különben dühbe jövünk, stb... Ezeken nőttünk fel. A mai tinédzsereknek nincsenek ekkora sztárjaik, nem tudnak kit példaképnek tekinteni, csak zűrzavar van, ezért ők is kicsit zűrzavarosabbak, mint mi voltunk anno. :)
  • neptum
    #8
    attól hogy van sok hülye paraszt tinédzser akik ezeket a szarokat hallgatja, meg utánoza mert olyan menő nem kel az egész tinédzser társadalmat miatuk lenézni én rühelem a takony halmot meg a másik magyar sz*rt is.
  • PokerFace
    #7
    Ne hagyd ki Schwarzeneggert, Stallonet, Bruce Leet és a Bud Spencer Terence Hill filmeket sem!
  • CaptainRumi
    #6
    Még mindig jobb mint a Pokemon, Jugijó, Bré bréd, meg ilyen Cubusó kapitányok amiket te nézel
  • Tinman #5
    Nekünk legalább voltak akciósztár és zenei FÉRFI ideálok... nektek ilyen senkiházi nókösz, meg tokió gayhotel maradt. Meg is látszik milyen szerzetek futkosnak az utcán, azt sem tudod fiú vagy lány.
  • Moyko
    #4
    Szép vagy homár, ha ezalapján itéled meg az embert. Mikor 6-7 éves voltam tombolt a VHS korszak, az alámondásos filmekkel. És igen is azokat néztük orrba-szájba. Nem volt más - nem is kellett. Pont.
  • LeryStar
    #3
    ezeken nőttetek fel? jó nagy bunkók lehettek
  • Kandurex
    #2
    csák norriszt ne hagyd ki
  • saw123
    #1
    El is hiszem: Seagalon, Dudikoffon, Van-damme-on nőttünk fel nem kell nekünk Jukapcsek!