Szekeres Viktor

A TV2 eltiporta az RTL Klub próbálkozását

Érdekes kísérletnek lehettek szemtanúi az országos kereskedelmi tévék délutáni műsorait figyelők, hiszen mind a TV2, mind az RTL Klub egy-egy főzőcskézős valóságshow-t kínált a nézőknek.

Ahogy az várható volt, a hazai kertévés status quónak köszönhetően az első héten ugyanazt a hazai sztárokkal tűzdelt műsort az RTL Klubon nézték többen - majdnem 1,5-szer annyian, így eleinte a Vacsoracsata győzedelmeskedett a Hal a tortán fölött.


Azonban az RTL Klub által megvett licenc szerint a főzőshow 5 átlagember szakácskodását és vacsora közbeni diskurzusát volt hivatott bemutatni, míg a TV2 önállóan kifejlesztett változata a sztárok közönségvonzó erejére építette volna, s ennek megfelelően, mikor az RTL Klub elhagyta a sztárokat a műsorból, azonnal billent is a mérleg nyelve, és a TV2 aratott hatalmas különbségű sikereket.

Összehasonlításképpen a 3. héten a TV2 770 ezres nézettséget tudott hozni, ami jóval magasabb a 16.30-as csatornaátlagnál, míg az RTL Klub mindössze 540 ezres nézettséget, ami alulmúlja az előd Balázs Show számait. Így elmondhatjuk, hogy egyelőre a nézők magasan a TV2 verziója mellett tették le voksukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #31
    Huh, érdekes, hogy pont te beszélsz alulképzettségről, amikor szerinted a relativitás-elmélet és a kvantummechanika tömény bugyutaság, azon az alapon hogy az általánosban már elmondták, hogy működik a fizika, és nem így... (Einstein és néhány kvantumfizikus származásából levont "következtetéseidet" inkább nem is említem.)

    Btw, én is szeretem nézni a TV2-set. Miért is ne érdekelhetne, hogy pár ismert ember (nem feltétlenül a sztárocskák) milyen a magánéletben...? Persze csak úgy félszemmel. Kicsit már antiszociális dolog minden ilyesmit csípőből elvetni.
  • willcox #30
    Magadról beszélsz?
  • smaszi #29
    Azon kívül, h. engem már kedz idegesíteni...:(
  • smaszi #28
    "Szóval a magadhoz hasonló alulképzett embereket szereted nézni. Ehhez elég lenne csupán belenézned a tükörbe."

    Te olyan túlképzett kis pondró lehetsz akinek még a seggén is pattanás virít, nem csak az arcán... és nem mellékesen apuci-anyuci aládvágja a BMW-t, Mercit, plussz valami "kiéalegfaszábbhanemazenyém?" számítógéped van, és mostanában itt vered a nyálad az SG-n, és mindent és mindenkit csak leszólsz...Mire jó ez?
  • willcox #27
    A "gáz" az, hogy hasraütésszerűen mennek ezek a becslések.
    Azt még el tudnám fogadni, ha azt írnák, hogy a kihelyezett mérőkészülékek alapján ennyi meg annyi nézte ezt meg azt a műsort. De kivetíteni az ország lakosságára már kifejezetten csalás, szélhámosság.
  • silanor #26
    Kijelentem, hogy nem en irom a cikkeket hiaba vagyok Sz. Viktor :) es hiaba dolgoztam az egyik es most dolgozok a masik cegnek.
  • winnie #25
    "Nem szeretem, ha valótlan dolgokat állítanak."

    vagy szerepeltél a vacsoracsatában vagy rtl-es vagy - gondolom.

    ennyire gáz, hogy egy felmérés a tv2-t hozza ki győztesen? ennyire meg vagy győződve, hogy a vacsoracsata 5 átlagemberének főzőcskézése a siker és legyőzte a tv2 5 "sztárjának" kotyvasztását?
  • winnie #24
    "egy átlag embert miért érdekelne ez egy cseppnyit is...?"

    többek közt azért, hogy ne hirtelen zuhanjon rá a tény, hogy levették a műsorról a kedvencét.
  • neoG #23
    Szóval utállod a hazugságot,mégis hazudsz
    Gondolom önértékelési problémáid is vannak
  • ziipp #22
    Engem érdekel, pedig nem vagyok TV-s.