Szekeres Viktor

Mégis van esélye a Jerichónak?

A CBS csatorna a múlt héten mutatta be a Jericho című posztnukleáris sorozat 2. évadát, és a tavaly nyáron egy rajongói tiltakozás hatására megmentett sorozat nézettsége alapján még mindig nem egyértelmű, hogy érdemes volt-e az adónak visszahoznia a szériát.

Pedig sokan úgy tartották, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt szinte versenytársak nélkül bemutatott sorozat hatalmas esélyt kapott a sorstól, azonban a kedd este 10-kor leadott második évad első része az idősávjában csak harmadik lett. Még a Különleges ügyosztály ismétlésétől is kikapott, és az 1. évad zárásához képest is esett a nézettsége.

Azonban az ellendrukkereknek sem szabad forrón ennie a kását, hiszen a kereskedelmileg fontos 18 - 49-es korosztályban a Jericho nagyszerű nézettséget ért el. Vagyis kevesen nézték, de legalább fiatalok, akiknek a száma meghaladta az 1. évad adatait, így a CBS bizakodó a folytatást tekintve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #7
    nagyon jó sorozat (Y)
  • winnie #6
    azért mondom, hogy semmit sem befolyásolt a warez.
  • DJ BP #5
    mert olyan baromi sok Jericho fannál van mérőeszköz?
  • mrzed001 #4
    vagy épp a warez dobott a nézettségén .... ugyebár találkoztunk már ilyennel.
    Remélhetőleg nem esik nagyot a "nézettségi" hasraindexe, szar kezdés után egyre jobb kezd lenni
  • winnie #3
    1. ó, ne becsüljük már túl a warezt.
    2. ha lenne mérőműszer a tévédben és jericho-rajongó lennél, de láttad a régi részeket, nem kapcsolnád be?

    a 4. részre még kevesebb lesz, ezt most borítékolom. sajnos a jericho-nak ennyi lesz. de legalább meglesz a végén a happy end.
  • enrico #2
    Igy van!
  • Boroskóla #1
    Csak ne felejtsük el, hogy ahoz képest hogy múlthéten volt a premier,az első három rész már lassan 2 hónapja kiszivárgott a netre ,és ezzel valószinűleg,elég sok nézőt vesztettek, úgyhogy ha be is indul a nézettség az várhatóan a 4 résznél fog megtörténni.