Szekeres Viktor

A SciFi Channel megvette a Jerichót

A 2006/07-es amerikai televíziós évad egyik legnagyobb durranásának ígérkezett a Jericho, melyhez sikerült megnyerni az inkább mozifilmekben utazó Jon Turteltaubot, aki legutóbb a Nemzet aranya 2-vel aratott hatalmas közönségsikert.

Ahogy az várható volt, a sorozat sikeresen mutatkozott be, a CBS csatorna ki is bővítette az első évadot 13-ról 22 részre, azonban a 10. rész környékén, a téli szünetet követően a nézők valamiért nem tértek vissza a sorozathoz, mely így a csatorna legkevésbé nézett szériájaként májusban megkapta az istenvéledet.


Már akkor is rebesgették jólértesültek, hogy esetleg a SciFi Channel lecsapna a profiljába vágó sorozatra, azonban ezt a CBS rajongói nyomásra berendelt 2. évada meghiúsította. Most, ha nem is a vadonatúj évadra, de a teljes első szezonra rátette a kezét a tudományos-fantasztikus műsorokkal foglalkozó adó és elkezdi újraadni a Jericho 1. szezonját.

Lehet, hogy egy esetleges újabb vég esetén a SciFi Channel még a sorozat gyártását is átvenné.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Az jó. Bár én inkább arra értettem a dolgot, hogy kezd kifogyni a posztapokaliptikus utánérzés a helyzetből, és így számomra kétséges, hogy hogyan lehet igazán jól folytatni. De ők a kreatív emberek, biztos megoldják.
  • Ed Porter #2
    Két befejezést készítettek. Egy nyitottat (ha sikeres lesz) és egy elvileg teljes lezárást.
  • bippo #1
    Igen jó lenne. De szerintem a CBS úgy fejezte be a 7 részt (még nem ment le, de elvileg már kész van), hogy abból már nem nagyon lesz folytatás. De ne legyen igazam.