Szekeres Viktor

A TV2 nem kér többet a Jerichóból

Addig-addig vergődött a posztnukleáris sorozat Amerikában, míg lekerült a képernyőről. És csodák-csodájára, Magyarországon is megismétlődött a történelem, nálunk a TV2 döntött úgy, hogy a közönségnek nem kell a Jericho.

A Jericho megkapta az esélyt. Vasárnapi szuperpremierként mutatta be a TV2, de az ugyancsak vasárnap 1,7 milló nézővel nyitó Hősökkel ellentétben az amerikai kisvárosról szóló dráma még 1 millió nézőt sem vonzott, így előrevetült a kevésbé dicsőséges vég.

A hétköznap este 10 órás sorozatok közül is a Jericho volt a leggyengébb (szerdán került adásba, a Doktor House mögött) és miután a csatorna úgy döntött, hogy a szombat délutáni sávba száműzi, ott is a legkevésbé nézett produkció maradt. Így a TV2 úgy döntött, hogy az utolsó 4 részt egyelőre nem vetíti le, azok bemutatását bizonytalan időre elhalasztja. A lépés azért is meglepő, mert idehaza általában nem szoktak félbeszakítani sorozatot gyenge nézettsége miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fidolorous #12
    ajjmár
  • Kobaljov #11
    Az első bekezdéshez pedig tegyük hozzá, hogy Amerikában is csak eljutott a folytatásig. A Jericho pedig nem kér többet a TV2-ből. :-)
  • Kobaljov #10
    Magyarázhatják akárhogy, akkor is végtelenül szánalmas, hogy a maradék 4 részt nem képesek leadni és legalább az évadot lezárni (gondolom egyben vették meg az évadot).

    Legközelebb lehet kitalálják, hogy az esti nagyfilmnek sem adják le az utolsó fél óráját, mert a nézettség a tervezett alá esett a második reklámblokkban. Aztán persze megmagyarázzák, hogy ez így rendben van.
  • akyyy #9
    szerencsére axn közölte h jön a 2. évad
  • winnie #8
    "gagyi néme,brazil okádék sorozat ,amit nap mint nap nyomnak. "

    (hehe, íme a f*kagép definíciója) szerintem te nagyon eltévedtél. nézz meg egy átlagos hétköznapot. a tv2-n és az rtl-en semmi német, semmi brazil, ellenben 8-10 amerikai sorozat. inkább a brazil rajongók írhatnák, hogy csak a sok amerikai sz*r, sehogy egy értelems brazil.

    amúgy meg. ha gagyi a brazil, akkor nem kell nézni. senki nem kényszerít. (azt el nem tudom képzelni, hogy hasból írtad, anélkül, hogy megnézted volna. ja, de. lásd még f*kagép)

    de szerintem tinman bebizonyítja, hogy a jerichonál minden brazil sorozat jobb:)
  • jeti00 #7
    Szeretem ezt a sorozatot, igaz letöltöm, nem fogok a tv-hez alkalmazkodni :P
  • Riddick #6
    Szerintem kategoriákkal jobb,mint a sok gagyi néme,brazil okádék sorozat ,amit nap mint nap nyomnak. Ha,100 része lenne az lenne a legjobb.
  • 0Speed0 #5
    A 2. szériára már sztem megemberelték magukat, mert érzésem szerint jobb. Eddig.
  • Tinman #4
    Az embereknek azért nem olyan rossz az ízlésük, Lost, House, Heroes, PB idehaza is jól szalad és odakint sem panaszkodnak. Jericho pontosan azt kapta amit megérdemelt.
  • M0RN1NGST4R #2
    Azért volt már példa arra, hogy félbehagytak egy sorozatot. Nem emlékszek már a magyar címére, az eredeti Veritas the quest volt. Egész fogyasztható kalandfilm sorozat volt nem is oly rég. Szerintem az se ment le végig, pedig kiváncsi lettem volna rá.