Szekeres Viktor

Kiszivárgott a Jericho 2. évada

Miközben a legtöbb sorozat már csak ismétlésekkel operál vagy utolsó epizódjait rúgja, addig pár, a télre tervezett széria ennek eredményeképp szinte vetélytársak nélkül vághat neki az évadnak.

A Jericho is ilyen szerencsés helyzetben van, hiszen a kedd este 10 órás időpontban jórészt a nálunk még nem vetített Boston Legal és a Különleges ügyosztály (Law & Order: SVU) ismétlései fognak menni a posztapokaliptikus sorozat ellen, mely így "most vagy soha" alapon megszilárdíthatja nézőtáborát és elérhet egy esetleges 3. évadot.


És miközben a fanatikusok a február 12-i premiert várták, addig a 7 részes második évadból az újságíróknak kiküldött 6 részt tartalmazó DVDScreenerek egy része felkerült a fájlcserélőkre, egész pontosan az első 3 rész. A netes visszhang viszonylag pozitív, a nagy kérdés, hogy az efféle "szivárgás" vajon ki fog-e hatni a tévés nézettségre?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gonz0 #6
    Öcsém vazz.. hozzád értelmező szótár kell..
  • Kobaljov #5
    (mármint a direkt kiszivárogtatás, hogy bukjon)
  • Kobaljov #4
    Szerintem ez igen nagy marhaság, bárki is találta ki.
  • Polemius #3
    A Dexter második évadjának részei is kiszivárogtak, mégsem bukott. Sőt. Szóval nem ezen múlik. Még akár kedvező hatása is lehet a nézettségre.
  • kicsy #2
    Ugyanmár; szétküldték a screenereket, ebben benne van a lehetőség hogy kikerül a netre. Megbukni nem fog attól hogy néhány tízezren letöltötték.
  • Csongi111 #1
    Állítólag a tévétársaság direkt szivárogtatta ki a részeket, hogy megbukjon a sorozat!! Én eltudom képzelni, hogy igaz!!! Ekkora szemétséget!!! Az egyik legjobb sorozat! Nagyon szeretem!!! Rem lecc folytatás és nem örlüdik fel az amerikaiak hülyesége miatt!! :D :D :D