Szekeres Viktor

Zenés talkshow-val támad a Hír TV

Az egyértelmű politikai irányultságú hírcsatorna műsorportfólióját egy Fábry-féle Showder mintájára készített zenés, beszélgetős műsorral kívánja megújítani, melynek címe Buké lesz, alcíme szerint pedig "Az élet showja Borbás Marcsival". A kezdési időpont szombatonként 21:30.

Az első hallásra furának tűnő műsorötlet producere Váraljai Tamás lesz, aki hagyományos talkshow-t ígér a nézőknek, ami minden bizonnyal kevésbé fog a csatorna egyik háziasszonyának, Borbás Marcsi személyiségére épülni, mint RTL Klubos műfajtársa és sokkal nagyobb terepet enged a vendégeknek, akik az első adásban Rózsa Norbert, Hajós András és Bátor Tamás lesznek.

A zenés aspektust pedig a 75 perces adásokat műsorblokkokra szétválasztó Bolyki Brothers biztosítja, akik mindig 3 dallal fognak készülni a Bukéra. A műsorban a beszélgetések és a zene mellett egy borral és gasztronómiával foglalkozó blokkra is lehet számítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #11
    Jah hát lehet, ha lennének ilyen színvonalas műsorok mondjuk atw-n vagy m1,m2-ön, akkor én nézném azokat is.Régen volt m1-en, de mostanság nem nagyon van.Szeretem amikor egy faluban forgatnak vagy pár napja felkutattak egy magyar orvost, vagyis inkább a sírját Afrikában, aki ott gyógyított és nagyon tisztelték.Gondozatlan volt a sír, de a stáb letakarította és tett rá egy magyar zászlót.Na az ilyen műsorokat becsülöm, nem a kereskedelmi csatorna VV vagy BB sztárjait.
  • Laci082 #10
    Hivatalosan mindegyik független...
    Mellesleg én is üdvözlöm az újításokat, mert az eddigi napi 20 óra tömény politika, abból is 16 óra nettó seggnyalás, és/vagy anyázás nem az én műfajom. Talán ők is rájöttek, hogy ezzel nem lehet komoly állandó nézőbázist tartani.
  • Narxis #9
    Azaz, azok is jók.Nem arról kérdezik a borászt, hogy milyen a helyzete xy politikus miatt, hanem, hogy ki kezdte el a családban a foglalkozást, meg beszélnek a borokról, történeteket mesélnek és ez engem érdekel.Lehet rájöttek, hogy jó ha vannak ilyen műsoraik is.Meg van a környezetvédelmi műsorok is ahol szembesítik a 2 felet.Pl. biciklisek vs autósok, csepeli galvániszap vs környezetvédelmi képviselő.És elég durván egymásnak esnek néha, csak a hülye műsorvezető néha nem hagyja, hogy 1-1 ember végigmondja mert olyan kevés időt szentelnek a műsornak...ja meg a másik az Ősök tere asszem, engem érdekel a történelem és ott abszolút érdekes dolgokat mesélnek.Nem azt mondom, hogy nem elfogult csatorna, de ezek a műsoraik egész jók.
  • Andrews2007 #8
    A Hírtv frissitése újitása nekem is tetszik a Soroló a Sziluett pl. nagy pozitiv meglepi volt végre nem csak politika de ott van még Borbás Falujáró és boros pince járó műsora és a családos műsora is mely nagyon jó.
  • Narxis #7
    Hivatalosan független.Mi ebben a baj?De általában ha éppen nem mocskolódnak elég jó műsorokat csinálnak.Nekem tetszik a Soroló, Sziluett meg a Paletta.Néha áthatja őket egy kis politizálás de többnyire tök átlag emberek beszélnek pl. a Sorolóban, nekem ez felüdülés a mai agyonpolitizált világban.A Sziluettben meg érdekes vagy/és híres emberek KULTÚRÁLT beszélgetése zajlik.Volt egy kaszkadőr meg Andy rendező/producer bá'.Ezek tetszettek a legjobban, csak a műsorvezető néha úgy kérdez mint egy robot.Ez zavar egyedül.
  • Laci082 #6
    Ez nem igaz:
    "Mi a hírTV?

    A szakmai alapon létrejött, független és tárgyilagos híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínáló csatorna egyedülálló vállalkozás a magyar televíziós piacon."

    http://www.hirtv.hu/hirtv/?article_hid=45464
  • zola2000 #5
    Ja, de míg egy atv, tv2 stb függetlennek hazudja magát, a hírtv sohasem mondta magáról hogy független.
  • Andrews2007 #4
    Ez is igaz. Van egy két tv ami enyhén szólva 1 oldalú amelynek vezetősége is abba az adott politikai oldalba mint választmányi tag beletartozik. Egyik pesti ismerösöm mondta.
  • pedrohsi #3
    szerintem ezzel nincs gond, elfogult csatorna - még mindig jobb mint azok akik felelős pozícióban úgy tesznek mint ha nem lennének azok...
  • enrico #2
    Azért érdekes, hogy "egyértelmű politikai irányultságú"-nak nevezik, mivel ezt sosem olvastam egyik-másik TV csatornával kapcsolatban sem. Ennyit az objektivitásról és az oldal és/vagy a cikkíró, akkor ezekszerint egyértelmű politikai irányultságáról. hehe