Zenés talkshow-val támad a Hír TV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah hát lehet, ha lennének ilyen színvonalas mûsorok mondjuk atw-n vagy m1,m2-ön, akkor én nézném azokat is.Régen volt m1-en, de mostanság nem nagyon van.Szeretem amikor egy faluban forgatnak vagy pár napja felkutattak egy magyar orvost, vagyis inkább a sírját Afrikában, aki ott gyógyított és nagyon tisztelték.Gondozatlan volt a sír, de a stáb letakarította és tett rá egy magyar zászlót.Na az ilyen mûsorokat becsülöm, nem a kereskedelmi csatorna VV vagy BB sztárjait.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hivatalosan mindegyik független...
Mellesleg én is üdvözlöm az újításokat, mert az eddigi napi 20 óra tömény politika, abból is 16 óra nettó seggnyalás, és/vagy anyázás nem az én mûfajom. Talán õk is rájöttek, hogy ezzel nem lehet komoly állandó nézõbázist tartani.
Mellesleg én is üdvözlöm az újításokat, mert az eddigi napi 20 óra tömény politika, abból is 16 óra nettó seggnyalás, és/vagy anyázás nem az én mûfajom. Talán õk is rájöttek, hogy ezzel nem lehet komoly állandó nézõbázist tartani.
Azaz, azok is jók.Nem arról kérdezik a borászt, hogy milyen a helyzete xy politikus miatt, hanem, hogy ki kezdte el a családban a foglalkozást, meg beszélnek a borokról, történeteket mesélnek és ez engem érdekel.Lehet rájöttek, hogy jó ha vannak ilyen mûsoraik is.Meg van a környezetvédelmi mûsorok is ahol szembesítik a 2 felet.Pl. biciklisek vs autósok, csepeli galvániszap vs környezetvédelmi képviselõ.És elég durván egymásnak esnek néha, csak a hülye mûsorvezetõ néha nem hagyja, hogy 1-1 ember végigmondja mert olyan kevés idõt szentelnek a mûsornak...ja meg a másik az Õsök tere asszem, engem érdekel a történelem és ott abszolút érdekes dolgokat mesélnek.Nem azt mondom, hogy nem elfogult csatorna, de ezek a mûsoraik egész jók.
A Hírtv frissitése újitása nekem is tetszik a Soroló a Sziluett pl. nagy pozitiv meglepi volt végre nem csak politika de ott van még Borbás Falujáró és boros pince járó mûsora és a családos mûsora is mely nagyon jó.
Hivatalosan független.Mi ebben a baj?De általában ha éppen nem mocskolódnak elég jó mûsorokat csinálnak.Nekem tetszik a Soroló, Sziluett meg a Paletta.Néha áthatja õket egy kis politizálás de többnyire tök átlag emberek beszélnek pl. a Sorolóban, nekem ez felüdülés a mai agyonpolitizált világban.A Sziluettben meg érdekes vagy/és híres emberek KULTÚRÁLT beszélgetése zajlik.Volt egy kaszkadõr meg Andy rendezõ/producer bá'.Ezek tetszettek a legjobban, csak a mûsorvezetõ néha úgy kérdez mint egy robot.Ez zavar egyedül.
Ez nem igaz:
"Mi a hírTV?
A szakmai alapon létrejött, független és tárgyilagos híreket közlõ, kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemzõ mûsorokat kínáló csatorna egyedülálló vállalkozás a magyar televíziós piacon."
http://www.hirtv.hu/hirtv/?article_hid=45464
"Mi a hírTV?
A szakmai alapon létrejött, független és tárgyilagos híreket közlõ, kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemzõ mûsorokat kínáló csatorna egyedülálló vállalkozás a magyar televíziós piacon."
http://www.hirtv.hu/hirtv/?article_hid=45464
Ja, de míg egy atv, tv2 stb függetlennek hazudja magát, a hírtv sohasem mondta magáról hogy független.
A
Ez is igaz. Van egy két tv ami enyhén szólva 1 oldalú amelynek vezetõsége is abba az adott politikai oldalba mint választmányi tag beletartozik. Egyik pesti ismerösöm mondta.
szerintem ezzel nincs gond, elfogult csatorna - még mindig jobb mint azok akik felelõs pozícióban úgy tesznek mint ha nem lennének azok...
Azért érdekes, hogy "egyértelmû politikai irányultságú"-nak nevezik, mivel ezt sosem olvastam egyik-másik TV csatornával kapcsolatban sem. Ennyit az objektivitásról és az oldal és/vagy a cikkíró, akkor ezekszerint egyértelmû politikai irányultságáról. hehe
Ezzel gondolom rá akarnak kontrázni és leverni a másik egyértelmû politikai tv-nek az ekkor jelentkezõ zenés mûsorát.
az RTL klub és a tv2 is igy szokta ezt.
az RTL klub és a tv2 is igy szokta ezt.