Szekeres Viktor

Jericho: Már megnézhető a 2. évad előzetese

Nagy dillemmában vagyunk, amikor jelzőket keresünk a posztapokaliptikus tematikával foglalkozó Jerichónak, hiszen a sorozat Amerikában és itthon is megbukott, mégsem nevezhető bukottnak.

Sőt, nem csak visszavonták, hanem meg is rendelték a rövidített 2. évadot, köszönhetően annak, hogy előtte már kihirdették a 2007/08-ra szóló műsorrendjüket, ahova csak egy 7 részes Jericho-folytatást tudtak beleerőszakoln. A sorozat készítői szerint azonban olyan befejezés várja a rajongókat és a tévétársaságot, hogy a falat fogják kaparani mind a tíz körmükkel a folytatásért.




Ennek és a február 12-i premier szellemében a CBS elkezdte a tévében is reklámozni a sorozatot, melynek előzetesei itt is megtekinthetők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #16
    így természetesen igazad van, de ezek csak afféle pletykák voltak, amik felröppentek. igazából nem tudni a valós tartalmaukat.
  • snipp #15
    nah, csak jol emlekeztem winnie: idezem: "De, ami talán a legfontosabb: a sorozatot már nyáron is megkörnyékezte a SciFi Channel, de a CBS az utolsó pillanatban még megújította. Ezzel kapcsolatban Carol Barbee, showrunner kifejtette, hogy még bőven van mesélnivalójuk, így, ha kapnak ajánlatot, akkor nem zárja ki, hogy esetleg más csatornán folytatódjon a sztori."
  • winnie #14
    és a pont morpheus133-nál. a 4400 mindegyik évada úgy ért véget, hogy egyfajta lezárást adott. direkt. mert nem lehet előre tudni, hogy akarnak-e folytatást. sok kábelsorozat ezt szokta játszani.
  • winnie #13
    "nem ugy volt hogy ha megint megbukika, akkor szinte bizti h atveszi mas csatorna???"

    nem tervezték - egyébként is nagyon ritka az efféle dolog.
  • winnie #12
    "Én szeretem,ha le van zárva a történet."

    én is. bár, affene tudja. a twin pekas így volt tökéletes. de, ha szereted, akkor a sorozatok műfaja neked felejtős.
  • morpheus133 #11
    Mondjuk le lehet zárni úgy is egy történetet hogy lehessen folytatni.
    Pl a 4400 utolsó része tökéletesen beillet egy zárásnak. (pedig még nem tudták biztosra, hogy vége) Vagy ott van a csillagkapu több évad végén is úgy fejezték be, mintha vége lenne (és ha az lett volna se sirtak volna a nézők), és simán folytatták.
  • barnie1990 #10
    Akkor tekintsük ezt személyes betegségemnek. :)
    Én szeretem,ha le van zárva a történet.
  • snipp #9
    nem ugy volt hogy ha megint megbukika, akkor szinte bizti h atveszi mas csatorna???
  • winnie #8
    én sem nézem, pedig érdekelne:)

    "De kicsit ideges lennék,ha ennyi rész után hírtelen vége lenne valami cliffhanger-rel,és kiderül,hogy nem is lesz folytatás."

    szerintem meg ez a legjobb az egészben. akkor a sorozat továbbél, lehet agyalni (ld. maffiózók, ráadásul ott szándékos lett a befejezés. vagy sliders)

    (az persze a másik dolog, hogy a sorozatok 95%-ban így érnek véget, mert... sorozatok. nagyon kevés az olyan sorozat, ami nem cliffhangerös véget ér (hell, még a filmeknél is van ilyesmi. az a legjobb!), és azok közül is mint írtam, nem egy szándékos.)
  • winnie #7
    ööö, izé. nincs vége.