Szekeres Viktor

Felmondtak a Nap-kelte riporterei

Emlékezetes hír volt nemrég a média világában, hogy a Magyar Televízió pár Nap-keltés műsorvezetőt összeférhetetlensége okán felszólított arra, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba és döntse el, hogy az MTV-nél vagy a másik médiamunkahelyén kíván dolgozni.

Az ügy folyománya az lett, hogy Orosz József és Aczél Endre is beadta a felmondását Gyárfás Tamásnak, aki, élve produceri jogkörével, az MTV etikai bizottságának "súgása" nyomán - úgy ítélte meg, hogy csak Orosz József esetében áll fenn az említett összeférhetetlenség, így a Klub Rádió újságírója távozik a kényelmes, reggeli műsorvezetői székből.

Gyárfás Tamás nyilatkozata szerint az ügyben az sem volt különösen szerencsés tényező, hogy Orosz pár napja felajánlotta szolgálatait a jelenlegi kormánypárt részére, ami erősen megkérdőjelezi pártatlanságát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #19
    Haha, ne haragudj de ezen hangosan felnevettem. Oroszt 1x hallgasd meg a Klubrádióban és Aczél pajtást a Népszabiban kukkantsd meg ahová publikálni szokott. Süt belőlük a pártatlanság. Számomra egyik sem elismert, azért mert '89 előtt is pozícióban voltak és ma is... nos ez számomra nem pozitívum, épp ellenkezőleg :)
  • simi11 #18
    hát... nem hittem h megélem!
  • angol #17
    yuppiéééé , azé ittis itt figyel, a ki a nagyobb kocsog nemzeti népi játék', és hogyhogy nem zsidóztatok még ??
  • Yoshimitsu #16
    Jah és a két figura meg azt sem tudom kik. :D És igen!! De purdé vagyok hogy nem tudom. :D De ahogy elnézem nem veszítek sokat a hozzászólásaitok alapján. :D
    Ezek is biztos csak ilyen médiakutykuruttyok. :D
  • Yoshimitsu #15
    Nem vagy semmi. :D Különben igen a hír tv se semmi, meg az ATV sem, jól kiegészítik egymást. :D És a nagy szeretetük helyet teremtett nekik az emlegetett tv csatornák között. :D
    Magyar Televíziót az állam pénzeli, ergó a kormányon lévő párt. Hogy lehetnének pártatlanok? :D
    Különben a Napkelte számomra érdekes. Mert nem értem hogy leeht sikeres. De mindegy. És pártatlanul gonoszságnak érzem hogy odatsznek egy politikust és egyszerre hárman szekálják. :D De ez már legalább hasonlít az Alázó showhoz ami az egyik barátom ötlete de nekem is tetszik. :D
  • Sanyix #14
    nem új dolog, hogy nem vagy normális.
  • Paul van Dick #13
    jól mondod, a szakmájukban, de az nem az újságírás....
  • OliApa #12
    Persze. Megbecsülték egymást jól . . .
  • winnie #11
    a szakmájukban megbecsültek. illetve az egyikük az.
  • Sance231 #10
    Nos, a Napkelte nem pártatlanabb a felőle ítélkező emberkéknél. Pártatlanság, objektív hírközlés nem létezik, főleg nem egy olyasféle műsorban, mint a Napkelte, szóval ez el sem várható tőle. Orbán meg tényleg cigány, de ki nem szarja le (tőlem akár román is lehetne, akkor sem szeretném jobban)?