19
  • Atisz #19
    Haha, ne haragudj de ezen hangosan felnevettem. Oroszt 1x hallgasd meg a Klubrádióban és Aczél pajtást a Népszabiban kukkantsd meg ahová publikálni szokott. Süt belőlük a pártatlanság. Számomra egyik sem elismert, azért mert '89 előtt is pozícióban voltak és ma is... nos ez számomra nem pozitívum, épp ellenkezőleg :)
  • simi11
    hát... nem hittem h megélem!
  • angol
    yuppiéééé , azé ittis itt figyel, a ki a nagyobb kocsog nemzeti népi játék', és hogyhogy nem zsidóztatok még ??
  • Yoshimitsu
    Jah és a két figura meg azt sem tudom kik. :D És igen!! De purdé vagyok hogy nem tudom. :D De ahogy elnézem nem veszítek sokat a hozzászólásaitok alapján. :D
    Ezek is biztos csak ilyen médiakutykuruttyok. :D
  • Yoshimitsu
    Nem vagy semmi. :D Különben igen a hír tv se semmi, meg az ATV sem, jól kiegészítik egymást. :D És a nagy szeretetük helyet teremtett nekik az emlegetett tv csatornák között. :D
    Magyar Televíziót az állam pénzeli, ergó a kormányon lévő párt. Hogy lehetnének pártatlanok? :D
    Különben a Napkelte számomra érdekes. Mert nem értem hogy leeht sikeres. De mindegy. És pártatlanul gonoszságnak érzem hogy odatsznek egy politikust és egyszerre hárman szekálják. :D De ez már legalább hasonlít az Alázó showhoz ami az egyik barátom ötlete de nekem is tetszik. :D
  • Sanyix
    nem új dolog, hogy nem vagy normális.
  • Paul van Dick
    jól mondod, a szakmájukban, de az nem az újságírás....
  • OliApa
    Persze. Megbecsülték egymást jól . . .
  • winnie
    a szakmájukban megbecsültek. illetve az egyikük az.
  • Sance231
    Nos, a Napkelte nem pártatlanabb a felőle ítélkező emberkéknél. Pártatlanság, objektív hírközlés nem létezik, főleg nem egy olyasféle műsorban, mint a Napkelte, szóval ez el sem várható tőle. Orbán meg tényleg cigány, de ki nem szarja le (tőlem akár román is lehetne, akkor sem szeretném jobban)?
  • immovable
    LOL
  • Bandee1987
    "Mindekét újságíró elimert és megbecsült a szakmájában"

LOL
  • OliApa
    Persze, persze. Megbecsültek. A Dohány utcában. Orbán meg cigány, Sólyom meg fasiszta. Ülj le, egyes!

• wanek
    Ez az év vicce is lehetne!
  • szvini
    Haggyad már magad! wanek pártján állok, ez aszenny cask vándorol az m1-ről az atv-re attől függ kivan kormányon, és ezt nevezik olyan nagy pártatlanságnak.

Fábri volt a csúcs eddig a napkeltében.
    Naa aazt én is megnéztem.

De akkro sem kell ez ahir ide, csak agressziot hoza ki az emberkékből :)
  • DjDano
    Megmondom én mi a szenny a Rém(hír) Tv!

Mindekét újságíró elimert és megbecsült a szakmájában, nincsenek rászorulva, hogy a Nap-Keltébe szerepeljenek halálukig.... Amugy ez a támadás több mint nevetséges.
  • Bandee1987
    Maga a cikk szorosan kapcsolódik a politikához, miért kellett ezt berakni az sg-re? Amúgy tényleg szenny.
  • wanek
    Mi keresnivalója van ennek a szennynek a közszolgálati csatornán?
  • Jim Kirk
    Napkelte és a pártatlanság...