Felmondtak a Nap-kelte riporterei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Haha, ne haragudj de ezen hangosan felnevettem. Oroszt 1x hallgasd meg a Klubrádióban és Aczél pajtást a Népszabiban kukkantsd meg ahová publikálni szokott. Süt belõlük a pártatlanság. Számomra egyik sem elismert, azért mert '89 elõtt is pozícióban voltak és ma is... nos ez számomra nem pozitívum, épp ellenkezõleg 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

simi11
hát... nem hittem h megélem!<#banplz><#banplz>

Simi11: My name is 11. Simi11

yuppiéééé , azé ittis itt figyel, a ki a nagyobb kocsog nemzeti népi játék', és hogyhogy nem zsidóztatok még ??
Jah és a két figura meg azt sem tudom kik. 😄 És igen!! De purdé vagyok hogy nem tudom. 😄 De ahogy elnézem nem veszítek sokat a hozzászólásaitok alapján. 😄
Ezek is biztos csak ilyen médiakutykuruttyok. 😄
Nem vagy semmi. 😄 Különben igen a hír tv se semmi, meg az ATV sem, jól kiegészítik egymást. 😄 És a nagy szeretetük helyet teremtett nekik az emlegetett tv csatornák között. 😄
Magyar Televíziót az állam pénzeli, ergó a kormányon lévõ párt. Hogy lehetnének pártatlanok? 😄
Különben a Napkelte számomra érdekes. Mert nem értem hogy leeht sikeres. De mindegy. És pártatlanul gonoszságnak érzem hogy odatsznek egy politikust és egyszerre hárman szekálják. 😄 De ez már legalább hasonlít az Alázó showhoz ami az egyik barátom ötlete de nekem is tetszik. 😄
Sanyix
nem új dolog, hogy nem vagy normális.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jól mondod, a szakmájukban, de az nem az újságírás....
OliApa
Persze. Megbecsülték egymást jól . . .
a szakmájukban megbecsültek. illetve az egyikük az.
Nos, a Napkelte nem pártatlanabb a felõle ítélkezõ emberkéknél. Pártatlanság, objektív hírközlés nem létezik, fõleg nem egy olyasféle mûsorban, mint a Napkelte, szóval ez el sem várható tõle. Orbán meg tényleg cigány, de ki nem szarja le (tõlem akár román is lehetne, akkor sem szeretném jobban)?
immovable
LOL
Bandee1987
"Mindekét újságíró elimert és megbecsült a szakmájában"

LOL

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

OliApa
Persze, persze. Megbecsültek. A Dohány utcában. Orbán meg cigány, Sólyom meg fasiszta. Ülj le, egyes!

Ez az év vicce is lehetne!
Haggyad már magad! wanek pártján állok, ez aszenny cask vándorol az m1-rõl az atv-re attõl függ kivan kormányon, és ezt nevezik olyan nagy pártatlanságnak.

Fábri volt a csúcs eddig a napkeltében.
Naa aazt én is megnéztem.
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

De akkro sem kell ez ahir ide, csak agressziot hoza ki az emberkékbõl 😊

DjDano
Megmondom én mi a szenny a Rém(hír) Tv!

Mindekét újságíró elimert és megbecsült a szakmájában, nincsenek rászorulva, hogy a Nap-Keltébe szerepeljenek halálukig.... Amugy ez a támadás több mint nevetséges.

Bandee1987
Maga a cikk szorosan kapcsolódik a politikához, miért kellett ezt berakni az sg-re? Amúgy tényleg szenny.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mi keresnivalója van ennek a szennynek a közszolgálati csatornán?
Jim Kirk
Napkelte és a pártatlanság...

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker