Szekeres Viktor

Hétfőn eltűnik az MTV Europe

Hajdanán volt MTV-nk, utána kaptunk egy Európára szabott MTV Europe-ot, a szerencsésebbek pedig tunkolhattak az angol, illetve a német Music Television-ben. De mindennek vége, hétfőtől mindenki a magyart fogja nézni.

Ugyanis október elsején, mint hajdan a német Viva, most az MTV Europe sötétül el, hogy elkezdődhessen a visszaszámlálás és indulhasson a magyar nyelvű Music Television. Ez mondhatni első lépése az amerikai tévéadók Magyarországra településének, hiszen idővel olyan csatornák is kapnak magyar mutációt, mint a SciFi Channel vagy a Comedy Central.

A zene mellett a kezdő műsorok között található az a Swung, melynek szerdai adását, mint azt jeleztük korábban, Winkler Róbert fogja vezetni, de ugyancsak műsor készült az MTV VJ-kereséséről, melyet Felhajtás címen lehet követni (hétfőtől minden hétköznap 17.30-tól és 21.30-tól), s a valóságshow végén ki fog derülni, hogy kiket sikerült megszereznie a "másik" magyar zenetévének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hunty #25
    Gondoltam, várok egy hetet, hogy megalapozott legyen a véleményem. Sajnos az történt amit vártam: iszonyat.
    Ezután már csak a VH1 maradt. Remélem nem tervezik, hogy abba is belerondítanak...
  • CrW #24
    Tegnap néztem 1 óráig és szerintem nem rossz a magyar mtv :) zenei válogatás jó, de pl. pimp my ride sziknronja (minek az neki?) szar. Igaz nem volt benne 1 reklám se... bár gondolom ez hamar változni fog.
  • kadar1 #23
    Még most is a német nyelvüt sugározza a kábel tv szólgáltató..
  • Loverman #22
    *sóhaj*
    ez egy MTV csatorna lesz tehát arról h mien legyen nem magyarok fognak dönteni, tehát nem tudnak/fognak viva 2-t csinálni de nem is akarnának már nem azért, ha ugyanolyan lenne akkor nem néznék, csak akkor ha más.. szal miért lenne ugyanolyan mint a konkurencia? néha kéne használni azt a golyót a nyakatokon...
  • portable #21
    cool a verda
    az volt a Pimp my Ride koppintása.
    Majka a magyar X-zibit vezette
  • HaDes007 #20
    hál'istennek úgy látom nem mindegyik kábelszolgáltató cserél...
  • HJPOWER #19
    Ehhehhh, az első műsor amihez szerencsém volt az a "Made" című csodaprodukció, amiben bemutatták, hogyan lehet Harry Potterből hírhedt rapperré válni! :D
    De legalább lesz Pimp my ride! és nem a Győzikés verzió ;)
  • Inquisitor #18
    Asszony szomorú lesz, bár eddig is inkább VH1-t néztük ... most már MTV-t se.
  • Neurotoxin #17
    De legyen Pimp My Ride a niggákkal,mert kiakadok, ha nem. Nyílván az x-zibit-es részek a legnagyobbak,de egyszer láttam vmi európai mutációját "Pimp My ride Europe" néven,mikor Fat Joe:DD és csapata tuningolta meg Marek 15 éves trabantját.
  • Inquisitor #16
    "Már csak arra leszek kiváncsi,hogy ez olyan szar lesz-e mint a viva tv.."
    Mivel egy banda, ez igen esélyes. :-/