25
-
#25 Gondoltam, várok egy hetet, hogy megalapozott legyen a véleményem. Sajnos az történt amit vártam: iszonyat.
Ezután már csak a VH1 maradt. Remélem nem tervezik, hogy abba is belerondítanak... -
CrW #24 Tegnap néztem 1 óráig és szerintem nem rossz a magyar mtv :) zenei válogatás jó, de pl. pimp my ride sziknronja (minek az neki?) szar. Igaz nem volt benne 1 reklám se... bár gondolom ez hamar változni fog. -
kadar1 #23 Még most is a német nyelvüt sugározza a kábel tv szólgáltató.. -
Loverman #22 *sóhaj*
ez egy MTV csatorna lesz tehát arról h mien legyen nem magyarok fognak dönteni, tehát nem tudnak/fognak viva 2-t csinálni de nem is akarnának már nem azért, ha ugyanolyan lenne akkor nem néznék, csak akkor ha más.. szal miért lenne ugyanolyan mint a konkurencia? néha kéne használni azt a golyót a nyakatokon... -
portable #21 cool a verda
az volt a Pimp my Ride koppintása.
Majka a magyar X-zibit vezette -
HaDes007 #20 hál'istennek úgy látom nem mindegyik kábelszolgáltató cserél... -
HJPOWER #19 Ehhehhh, az első műsor amihez szerencsém volt az a "Made" című csodaprodukció, amiben bemutatták, hogyan lehet Harry Potterből hírhedt rapperré válni! :D
De legalább lesz Pimp my ride! és nem a Győzikés verzió ;)
-
Inquisitor #18 Asszony szomorú lesz, bár eddig is inkább VH1-t néztük ... most már MTV-t se. -
#17 De legyen Pimp My Ride a niggákkal,mert kiakadok, ha nem. Nyílván az x-zibit-es részek a legnagyobbak,de egyszer láttam vmi európai mutációját "Pimp My ride Europe" néven,mikor Fat Joe:DD és csapata tuningolta meg Marek 15 éves trabantját. -
Inquisitor #16 "Már csak arra leszek kiváncsi,hogy ez olyan szar lesz-e mint a viva tv.."
Mivel egy banda, ez igen esélyes. :-/ -
#15 10re mentem a laborba,elotte benyomtam az MTV-t. Mar a magyar volt(9kor).Arról beszélgetett egy anorexiás kiscsaj egy biszex riporterrel,hogy milyen legyen a jó riporter.Hát gratulálok.
-
danz #14 Hu bazz ezzel a pár mondattal rendesen beletrafáltál, egyik szemem sír...
A "totálisan szétvarrt szőke tyúk"-ot Vanessa Warwick-nak hívják, és mellette feltétlenül okos is volt a kis papírcetlijeivel, de valahogy nagyon szerettem :) Plusz néha voltak Special adások amiket zenekarok vezettek pl Manowar.
És hogy azóta mi lett belőle: http://www.northonetv.com/flash_content/team/vanessa.html
A Mother Love Bone track a bevágásokkal az meg az isten volt, alig vártam hogy halljam, VHS kazik izzítva a kb 2 órás Headbangerra, videóklippekre és interjúkra valamint a vágatlan Awardsokra...
Valahogy oda tudtak szögezni a TV elé, aranykora volt az a 90-es éveknek, tanulhatnának belőle a mai "okosak".
Ja és ezt kihagytad : Dial MTV Rebecca De Ruvoval :) 5 új klipp és egy eyecandy csaj -
Wittgen #13 Én meg magasról teszek a zenetévékre, mert amiket a kábelesek nyomatnak az mind fos. Inkább hallgatok internetes rádiót. -
#12 Úgy volt, hogy reggel hatkor indul, de nálunk fél8kor is még a Europe ment... -
Kemuri #11 Sírással meg a fikázással legalább egy napot várjatok már meg bazzeg. 1, másfél órája nézem, ami nem mérvadó, tudom, de ezalatt az idő alatt fényévekkel színvonalasabb volt a zenei kínálat mint a Tokyo Hotelt bálványozó balfasz viván. Persze ízlések és pofonok... -
#10 Nem elég hogy a magyar viva tele van reklámmal, a zene kritikán aluli, a leggagyibb amit tvben le lehet adni és még ráadásul ha az ember 2 órán keresztül nézi, biztos lesz legalább 3 olyan klipp amit 2szer láthat.
Most ugyanezt teszik majd az mtv-vel is. Legalább még egy csatornával kevesebb lesz, amit közben nézni fogok... -
asztosz #9 Bassz.k meg.
Nem elég volt elsz@arni a vivát!
Remélem ebből nem csinálnak olyan rakás sz@rt mint a vivából, mert azok is zenetévének nevezik magukat és akárhányszor odakapcsolok, vagy reklám van vagy pedig reklám van, ja és néha beszélgetnek, zenét meg kész szerencse hallani rajta, aztán amikor végre tényleg lehetne zenét adni akkor meg benyomják azt a hülye telefonos játékot.
Még nncs semmi bajom a magyar Mtv-vel, de a vivából kiindulva majd lesz, nem gond, hogy indítják, csak hagyják meg az Mtv Europe-ot is. -
m4G1c #8 "remélem hogy megmarad a niggeres autó tunng show"
mi majd kapunk győzőt meg a többi gádzsót, akik max visszafelé tuningolják a ladát a nyóckerben. aztán lesz majd itt új válságshow... -
cadeyrn #7 a nemét Vivát a mai napig visszasírom. Azon korrekt műsorvezetők voltak, akkoriban szerettem a zenéket, és volt hangulata. A magyar mióta megjelent egy adag fos.
Feltételezem, az MTVvel sem lesz másképp, bár a remény hal meg utoljára. -
Petys #6 Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
De azért remélem hogy megmarad a niggeres autó tunng show, azt valahogy nem tudnám elképzelni magyar szinkronnal, neadj Isten magyar átdolgozásként...
Ha az MTV is VIVA szintűre süllyed akkor legalább VH1 megmarad rendes kis zenecsatornának. -
#5 ezt is teletoljak 3percenként 20perc reklámmal, még a tizes toplistaban is több lesz a reklámanyag mint az összes klipp együttvéve.. kell ez nekünk?? Jo kis MTV volt ahol vegig lehet nezni barmit egy-egy reklámos megszakításssal, ahol nem felejted el, hogy ja tleg miert is ulok itt?... ennek van most vége... megkapjuk ezt a magyar maszlagot, mert magyar... és ennek örüljünk... űgy érzem ha ez is VIVA szintű lesz akkor megy ez is a süllyesztőbe... -
kadar1 #4 Már csak arra leszek kiváncsi,hogy ez olyan szar lesz-e mint a viva tv.. -
Gabest #3 nagyon gáz... lassan minden külföldi adót elcsesznek, már várom a magyar pro7-et magyar tv total-lal. -
avman #2 hmm. épp most került hozzám pár beavis and butthead dvd állítólag már magyar felirattal. azt ugyan nem tudom Speier Dávid fordította-e (lehet ő csak az amerikát jegyzi), és ennek örömére megkukkolom, nosztalgiázva, h az előző évezredben valamikor még néztem emtívít. headbangers ball azzal a totálisan szétvarrt szőke tyúkkal meg az összevágott bejelentkezéssel (mother love bones szólt alatta és ahogy eddie vedder leesik a magasból a tömegbe), 120 minute az alternatív bandáknak, ray cokes meg az állatságai, amikor még néztem a movie vagy music awardsot, mert talán jelentett valamicskét. mikor is kezdték a kábelszolgáltatók adni? '90? -
AnonymouS #1 SciFi Channel!