Ötvös Tibor

George Lucas örül Connery távozásának

George Lucas a negyedik Indiana Jones film hivatalos címének bejelentése alkalmából elárulta, hogy végül is jobb, hogy Sean Connery nem vállalt szerepet az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull című részben.

Klikk ide!
George Lucas eddig nem nagyon beszélt a negyedik Indy filmről, ám tegnap végre hajlandó volt egy kicsit bővebben nyilatkozni a végleges címet kapott epizódról. A TV Guide számára adott interjúban elárulta, hogy a jövő májusában mozikba kerülő részt Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull címmel kereshetjük, valamint a Sean Connery féle "incidenst" is megemlítette.

"Nem voltam ideges Sean döntése miatt" - árulta el Lucas. "Mint utóbb kiderült, így még jobb is lett a sztori. A nézők valószínű elvárták volna, hogy egy újabb filmben kísérje végig fiát, ám az első vázlatban a Fiatalúr már az első fél órában elbúcsúzott apjától. Ez biztos nem tetszett volna pár embernek. Mással pedig nem lehet helyettesíteni Seant."

"Szóval végül úgy döntött, hogy inkább visszavonul, golfozik, pihenget" - folytatta a film producere. "A neten keringő pletykákra, sztorivázlatokra (gondolok itt a ruszkis-UFO-s ötletre) nem kívánok reflektálni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #12
    Hát sg már csak ilyen :P
  • rotator #11
    George Lucas örül Connery távozásának -> ez enyhén szólva hatalmas csúsztatás.
  • cateran #10
    hehh quatermain 1885-ös "találmány"(nem a film:)) Szóval hogy az Indy volt-e koppintás vagy sem...hmmmm
  • chase #9
    A Titánok Harcát is remake-elhetnék igazán, egyik kedvencem volt, görög mitológia rulz!
  • pauly #8
    A Vadak urát azt szerettem :)
  • Kemuri #7
    Hát azért erről nekem eltérő véleményem van. A Quatermain filmek már saját idejükben is nagyon szar utánzatai voltak az Indy filmeknek, emlékszem 7 évesen is levágtam, hogy ez egy nevetséges klón:D
    A Múmia nekem is az -mármint klón- de a szerintem bőven a jobbik fajta. Amúgy annak idején olyan filmek mentek nálam mint a Titánok Harca meg a Vadak Ura. Hm de szép is volt:D
  • moRtiZ #6
    Hát múmiát tulszárnyalni nem nehéz. Még az Allan Quatermain storyk is a porba verik :D
  • Wittgen #5
    A világ legjobb kalandfilmjei a 3 Indy-film.
  • Kemuri #4
    Magasan még most is a legjobb. Talán ami felér a térdéig a műfajban az a Múmia de az meg egyértelműen másolja az Indy filmeket szal... Indy a király még mindig.
  • pauly #3
    Nekem még most is az :)