George Lucas örül Connery távozásának

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát sg már csak ilyen 😛

rotator
George Lucas örül Connery távozásának -> ez enyhén szólva hatalmas csúsztatás.

hehh quatermain 1885-ös "találmány"(nem a film😊) Szóval hogy az Indy volt-e koppintás vagy sem...hmmmm
chase
A Titánok Harcát is remake-elhetnék igazán, egyik kedvencem volt, görög mitológia rulz!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

A Vadak urát azt szerettem 😊

Hát azért errõl nekem eltérõ véleményem van. A Quatermain filmek már saját idejükben is nagyon szar utánzatai voltak az Indy filmeknek, emlékszem 7 évesen is levágtam, hogy ez egy nevetséges klón😄
A Múmia nekem is az -mármint klón- de a szerintem bõven a jobbik fajta. Amúgy annak idején olyan filmek mentek nálam mint a Titánok Harca meg a Vadak Ura. Hm de szép is volt😄

Hát múmiát tulszárnyalni nem nehéz. Még az Allan Quatermain storyk is a porba verik 😄

A világ legjobb kalandfilmjei a 3 Indy-film.
Magasan még most is a legjobb. Talán ami felér a térdéig a mûfajban az a Múmia de az meg egyértelmûen másolja az Indy filmeket szal... Indy a király még mindig.

Nekem még most is az 😊

A kis mszp-s Lucas😄
gyerekként a kedvenc kalandfilmem volt. kicsit tartok, hogy az öreg lucas, ezt is elkúrja. bár ott van azért spilberg.