Szekeres Viktor

A Karib-tenger kalózainak 4. részéről

Hiába a harmadik rész meglepően rossz visszhangja, a csökkenő bevételek és a második részhez képest 30%-nyi elvesztett amerikai néző, az idei év legsikeresebb filmjét nem lehet nem folytatni, hiszen akkora igény van rá.

És, ha a közönségigény és a produceri szándék találkozik, akkor abból igencsak jövedelmező együttműködések szoktak kisülni, s ami fontosabb, mindenki jól jár. Ezúttal Geoffrey Rush (Barbarossa) nyilatkozott egy esetleges Kalóz 4-ről a Comingsoon.net-nek. (A színész éppen egy másik folytatás premierjére készül, ugyanis az Elizabeth második részében játssza el ismét Sir Francis Walsinghamet.)

Rush szerint nem véletlenül maradt köztudatban a film, nem véletlenül beszélnek az emberek a negyedik részről. Kifejtette, hogy régen is ez volt a divat, hiszen egy filmes karakter köré nem egyszer 5-6 film is készült és bizony manapság Jack Sparrow lett a Diseny cég jeles reprezentánsa, nagyjából olyan, mint hajdanán Mickey egér, vagyis egy generáció rajong a kissé "karikaturisztikusan" ábrázolt kalózkapitányért, imádják az apróságok, a gyerekek - és minden bizonnyal az idősebb, érettebb tinikorosztályból is akadnak rajongói.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • doncarlos #15
    Egyetértek!!!
  • DJ Boss #14
    Nana, az első rész önállóan készült.
    A 2. és a 3. rész készült egyben, legalábbis a forgatás egyhuzamban ment. Egyébként általában a pénz beszél folytatásoknál, nemcsak bevételnél, hanem a szereplőgárdánál meg a staffnál is. Deppből kinézem, h nem csinál többet ha nem akar, a többieknek valszeg nem ütközik elvi nehézségekbe. Verbinski meg a két író, hát ők valszeg szeretik, amit csinálnak, rajtuk talán nem múlik.
  • Falánk #13
    Az első 3 részt egyszerre forgatták, mint a Gyűrűk Urát. Tehát eleve 3 részesre készült. Hogy lesz 4 rész? Kit érdekel! Legalább lesz mit nézni a moziban, lemásolni, letölteni, szidni, szeretni stb.
  • winnie #12
    "ebben mi volt az uj. már féléve tudni lehet hogy lesz 4. rész"

    az benne az új, hogy még most sem tudni, hogy lesz-e. pletykálnak, de ha ilyesmi pletykákat elhiszel, akkor könnyű ember lehetsz.
  • edios #11
    Első nagyon 5letes volt, második még lecsúszott, 3. már nem..
  • Gauge #10
    Hát engem a történt és a díszletek is elvarázsoltak ( bár 3. rész 180 perce már nekem is sok volt), tiszta Secret of Monkey Island.... már csak ezért megéri megnézni.
  • Suffering #9
    ebben mi volt az uj. már féléve tudni lehet hogy lesz 4. rész
  • sweech #8
    ennyit a trilógiáról :) bár lehetett sejteni , hogy lesz folytatás
  • Real13 #7
    Ez sajnos a magyar szinkron butasága,legalábbis az első részé,hogy,Barbossa kapitány Barbarossa lett..

    Én várom a 4.részt,csak legyen hozzá egy jó sztori:)
  • googlekereso #6
    Nem akarom a cikk íróját szidni de nem Barbarossa, hanem Barbossa neve.
    Vagy csak szimplán süket vagyok :D