Szekeres Viktor

2011-ig biztos lesz még South Park

A Comedy Central "poéncsatornán" adott sorozat népszerűsége ugyan már megkopott kissé, de még így is az adó zászlóshajójának számít Matt Stone és Trey Parker polgárpukkasztó animációs sorozata.

A South Park elnevezésű popkulturális jelenség 1997-ben indult és jelenleg 11. évadát tapossa, mégpedig tavasz-őszi ritmusban, ugyanis ezen időszakokban kerül képernyőre az egy évadra szánt 14 epizód. A Comedy Central legújabb, 75 millió dolláros szerződésének keretein belül újabb 3 évadot rendeltek a sorozatból, ami azt jelenti, hogy a 2008-ra már bebiztosított 12. évadot követni fogja a 13., a 14. és a 15. szezon is.

A 11. évad folytatás, a 8. epizóddal egyébként október 3-án várható, miközben nálunk addigra a Cool is befejezi a 10. évad szinkronizált verziójábak sugárzását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #12
    vagyis nem tudta vállalni. a szink viszonylag rugalmas (mióta filmezik józsa imre?:), a south parké pláne jó előre elkészül - de nem ez a lényeg, tény, hogy ő nem a tévére szinkelők közé tartozik, azonban az SP az hbo-n, amikor kijött a szinkronra vonatkozóan iszonyat durva kritikákat kapott. (azóta persze nosztagia meg minden, megszépíti az idő a dolgot. a ma jó szinkronú sorozatoknak emlegetett szériák zöme is ugyanúgy megkapta a szidást az elején.

    persze megint jön a kérdés: mit értesz szinkron alatt? hangok vagy fordítást?
  • 1Obi1 #11
    Gyenge?Az első 4 évadnak mondhatni klasszikus a szinkronja.
    És Józsa Imre elvállalta a szerepet, mondta az egyik interjúban, csak éppen forgatott és kért néhány nap/hét haladékot, amibe a Cool nem egyezett bele.
  • winnie #10
    a szink sajnos mindig gyenge volt, főleg fordításilag, náha rémisztő, hogy miket nem találnak ki, sajnos sok poén így odavész. (józsa imrét meg nem kihagyták, csak ő nem vállalta.)
  • Petys #9
    Hát mióta a Cool újra szinkronizálja, azóta nem tetszik a magyar szinkron, Józsa Imrét pedig egyenesen bűn volt kihagyni Mr Garrison szerepéből, Mr Mackey "okééés"-olása is sértő, a jóöreg HBO-s szinkronhoz szokott fülnek.
    De attól még maga a sorozat nagyon jó, várom a további évadokat! :D
  • Librarian #8
    Az a helyzet, hogy az utóbbi két évad (10-11.) kevésbé szakadva-röhögős, mint az előzőek. Több a fontos mondanivaló és körmönfontabb fikázás. Az erősebb szatírikusság felé billent a mérleg nyelve, a falrengető poénok helyett. Meg néha már annyira dúrva dolgok vannak, hogy már csak elhúzom a szám. Beteg.
    A korábbi évadokon többet röhögtem, de ezek is nagyon jók azért. :-)
    Örülünk, hogy biztosítva van még jó előre. :))))
  • moRtiZ #7
    SP az isten. 10-11-be volt olyan érzésem, hogy van olyan epizód ami nem annyira jó, de azátn haverokkal újra nézzük és rájövök hogy ez még mindig k. jó :D
  • winnie #6
    ööö, ez így most értelmezhetetlen:) az első tetszett. melyik nem tetszett? a második évad? vagy a tizenegyedik? (gondolom annyira nem zombizol, hogy nem tetszik, de mégis megnézted a többi 10 évadot)
  • Csaba42 #5
    Nekem csak az első évad tetszett, onnantól már nem.
  • akyyy #4
    szerinted mi van most február?
  • Kozma89 #3
    Szeptembertől nyomja a cool a 10.et