Szekeres Viktor

Kitűzte a TV2 a Jericho premierjét

Hiába volt az évad egyik leggyorsabban sikert arató sorozata a Jericho, az év egyik legnagyobb bukása is a posztnukleáris tematikájú széria nevéhez fűződik, hiszen a csúcsról az évad végén a mélybe került a sorozat.

Olyannyira nem halt meg, hogy szinte példa nélküli volt a rajongók tiltakozásának hatása és a CBS úgy döntött, hogy mégis csak megrendeli a Jericho 2., rövidített évadát. (Az utóbbi 25 évben csak egyszer fordult elő, hogy egy megszüntetett, élőszereplős sorozatot mégiscsak berendelt az anyacsatorna - még a 80-as évek elején, a Cagney és Lacey-vel történt meg)

És, amíg az amerikaiak várják, hogy a 7 epizódos folytatás képernyőre kerüljön (és szurkolnak előre, hogy a nézettség elegendő legyen a folytatásra, a 3. szezonra), addig az AXN után, ezúttal országos adókon is mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy megnézze, hogy mire fel is volt ez a nagy felhajtás a Jericho körül, hiszen a TV2 szeptember 16-án, vasárnap este nyolc órakor, a legnézettebb sávjában mutatja be a szériát, amely várhatóan szerdán lesz, este 10 órakor látható heti rendszerességgel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pez #5
    Belekötni mindenbe bele lehet. Vegyük pl. a hozzászólásodat. A magyar nyelvben a mondatot nagybetűvel kezdjük, továbbá használunk írásjeleket is. Aki annyira felületes, hogy ezeket kihagyja, annak a véleményére miért adna bárki is?
    A sorozatot nekem 2 hete ajánlották, megnéztem, és kifejezetten tetszett. Szerintem nagyságrendekkel jobb, mint az agyondicsőített Heroes.
  • schrank #4
    a sztori nem lenne rossz de túl nagy falat egy sorozatnak a jó kivitelezés vagy a rendező volt balfasz de annyi belekötni való van azon kívül hogy cselekmény és izgalom kevés van benne hogy az már idegesítő
  • Mr Csé #3
    eleje jo azt mindig azt az egy utcás városkát mutatják persze az összes paraszt
    mindig ott van :)
  • winnie #2
    már megcsinálták a 7 részt.
  • Mynet #1
    Én pont mielőtt láttam a tv2 reklámját szántam rá magam, hogy megnézzem. Végignéztem és nekem nagyon bejött. Ez a most hihetlennek tűnő, abszurd esemény, viszont sajnos igenis elképzelhető, ahogy megfigyeljük merre halad az emberiség/világ. Vagy bocsi a nagyhatalmak(G8).

    Várom a folytatását. Állítólag fognak csinálni 7 részt, majd aztán eldöntik lesz e még folytatás.