Szekeres Viktor

Újabb top focibajnokságot vesztett el a Sport 1

A Sport 1 sikertörténetében nagy szerepe volt a külföldi labdarúgó bajnokságok élő közvetítéseinek, azonban a tavalyi veszteség után a Sport 1 idén újabb mélyütést kényszerül elviselni, mivel a német után az angol élő foci jogait is elveszítették.

Gondban a Sport 1? A Sport Klub az induláskor még nem sok vizet zavart, de miután a németországi focivébét közvetítve a pozíciói megerősödtek a hazai kábeltévés rengetegben, a német bajnokság közvetítési jogait is megkaphatta az anyacég, az RTL Klub jóvoltából. Idén pedig eldőlt, hogy az angol focimeccsek élő közvetítsének a jogait a Eurosport 2 csaklizta el. A Sport 1 és 2 nézőinek így többek között a holland, francia és skót élvonallal kel beérniük.

Augusztus 11-től ugyanis immáron magyar nyelvű kommentálással közvetíti a Eurosport 2 a szigetországi meccseket, hangzott el a csatorna csütörtöki sajtótájékoztatóján. A meglehetősen prominens kommentátori névsor pedig a következő: Vitray Tamás, Knézy Jenő, Gyulai Márton és Hajdú B. István lesznek. Rajtuk kívül még nem kezdő újoncok is bemutatkoznak, akik az anyacsatornán eddig összefoglalókat kommentáltak: Varga Ákos, Szathmáry Attila és Székely Dávid.

A Premier League heti hat összecsapását tekinthetjük meg élőben a Eurosport 2-n, s ezek mellett előzetesekkel, összefoglalókkal és magazinműsorokkal is jelentkezik a csatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Petys #16
    "húsz játékos sípszóra elkezd szaladni a labda felé,és az első odaérkező jó belerúg...,aztán amerre a labda elpattant abba az irányba szaladnak tovább!!"
    sztem ez a labdarúgás legyszerűsített megfogalmazása...

    Hááát, én nem akarok veled vitatkozni, de én pont fordítva látom...
    azt hogy ésszel fociznának néhányszor megtapasztaltam, párszor rávetemedtem hogy olasz meccset nézzek, és arról a meccsről is csak amerikai foci fíling jött le, mikor a labda szó szerint csak a szabadrúgásokból járt a térfelek közöt...
    Igaz, tudom, h nem ez jellemző minden meccsre, de most nem azért írok ide hogy kijelentsem melyik a világ legjobb ligája, hanem hogy megtudjam:
    HOL A FENÉBEN LEHET NÉZNI A MAGYAR EUROSPORT2?!?!?!
    és hogy lessz e valamikor T-kábelen....
  • Malbeth #15
    Már ne is haragudj Petys,de a Világ legjobb bajnoksága egyértelműen az Olasz!!
    Ott vannak a legpofibb edzők,játékosok,és csapatok,a legtudatosabb legszebb focit ott játszák!!
    Az angol labdarúgásra az a jellemző,hogy húsz játékos sípszóra elkezd szaladni a labda felé,és az első odaérkező jó belerúg...,aztán amerre a labda elpattant abba az irányba szaladnak tovább!! Ezt a stílust úgy hívják,hogy:'Rúgj bele!Fuss utána!' .Roppant unalmas,és röhejes!
    Az Olaszok viszont ésszel fociznak!
  • Jim Kirk #14
    Ez igaz, winnie, de te honnan tudsz ennyit a Sport Tv-ről? :)
  • Laci082 #13
    Nem éri meg elvenni, mert akkora közönsége messze nincs egyiknek se mint a focinak. Egyik sportnak sincs. Két hete a jóval kissebb lefedettségű Sport2-n ment a magyar szuperkupa (ez ugye még messze van a minőségi focitól), ami kenterbe verte nézettségileg az összes Sport1-es műsort azon a héten.
    Az amerikai sportok közül az NFL hozza szépen a nézőszámot (de itt ugye rövid a szezon), a többi jó, de nem kiemelkedő.
  • winnie #12
    " Sport 1-2 így már alig ad valamit. Szerintem kis idő múlva a Sport 2 megszűnik."

    ó, simán van piaca és az egész sporttévé hatalmas sikersztori.
  • nortberg #11
    Nem tudja valaki trékábelen lesz Eurosport2?
    Mert ha akkor
  • fodi91 #10
    Ja és figyeljétek meg hogy a Sportklub és az Eurosport szépen lassan elveszi tőlük az NBA-t NHL-t és NFL-t.
  • fodi91 #9
    Szerintem a Sportklubnak van a legjobb kínálata, de a kommentátorok gyengék. Ha azokat lecserélnék akkor messze a legjobb sportcsatorna lenne. A Sport 1-2 így már alig ad valamit. Szerintem kis idő múlva a Sport 2 megszűnik.
  • ProGabe #8
    hát a címmel most kb infarktust okoztatok,mert ez nagyon nagyon régi hír,én meg azt hittem hogy az olasz bajnokságnak is "annyi"

    nagyon kíváncsi vagyok mihez kezd majd a sport1-2,főleg a 2,aminek indulásakor még nagyon is volt létjogosultsága,most viszont már alig-alig,sajnos!a lehetető legjobb csatorna - és most már ki hozzá kell tenni - volt a sport1 :( persze ahogy írtátok:ameriaki sportokkal még mindig nagyot kaszálhat:NBA,NHL és főleg NFL

    ez a kommentátorlista egy álom! Vitray jó lesz újra hallani

    a sportklub tényleg egész jó dolgokat közvetít,sőt DE a kommentátorok áhhhh.petike,ákoska:mehetnek a fenébe.az első dolguk az kéne hogy legyen,hogy új,fiatal tehetségeket(!!) szerződtetnének,utána jobb szakkommentátorokat és legvégül új designt csináltathatnának,mert ezt a mostani giccsparádét nézve a hányinger kerülget
  • Mahamoti #7
    "A VB befejeztével (és annak 30-szoros ismétlése után), a SK egy trágyadomb lett, igen gyenge kínálattal."

    Nagy baromság! Spanyol, Német bajnokság és végre rájöttek, hogy a Forma-1-et is lehet ismételni. Nekem a kommentátorokkal és a "szakértőkkel" van bajom.
    Nálam az etalon Hajdú B. István és Hegyi Iván.

    UPC kábelen lesz Eurosport 2?