16
  • Petys
    #16
    "húsz játékos sípszóra elkezd szaladni a labda felé,és az első odaérkező jó belerúg...,aztán amerre a labda elpattant abba az irányba szaladnak tovább!!"
    sztem ez a labdarúgás legyszerűsített megfogalmazása...

    Hááát, én nem akarok veled vitatkozni, de én pont fordítva látom...
    azt hogy ésszel fociznának néhányszor megtapasztaltam, párszor rávetemedtem hogy olasz meccset nézzek, és arról a meccsről is csak amerikai foci fíling jött le, mikor a labda szó szerint csak a szabadrúgásokból járt a térfelek közöt...
    Igaz, tudom, h nem ez jellemző minden meccsre, de most nem azért írok ide hogy kijelentsem melyik a világ legjobb ligája, hanem hogy megtudjam:
    HOL A FENÉBEN LEHET NÉZNI A MAGYAR EUROSPORT2?!?!?!
    és hogy lessz e valamikor T-kábelen....
  • Malbeth
    #15
    Már ne is haragudj Petys,de a Világ legjobb bajnoksága egyértelműen az Olasz!!
    Ott vannak a legpofibb edzők,játékosok,és csapatok,a legtudatosabb legszebb focit ott játszák!!
    Az angol labdarúgásra az a jellemző,hogy húsz játékos sípszóra elkezd szaladni a labda felé,és az első odaérkező jó belerúg...,aztán amerre a labda elpattant abba az irányba szaladnak tovább!! Ezt a stílust úgy hívják,hogy:'Rúgj bele!Fuss utána!' .Roppant unalmas,és röhejes!
    Az Olaszok viszont ésszel fociznak!
  • Jim Kirk
    #14
    Ez igaz, winnie, de te honnan tudsz ennyit a Sport Tv-ről? :)
  • Laci082
    #13
    Nem éri meg elvenni, mert akkora közönsége messze nincs egyiknek se mint a focinak. Egyik sportnak sincs. Két hete a jóval kissebb lefedettségű Sport2-n ment a magyar szuperkupa (ez ugye még messze van a minőségi focitól), ami kenterbe verte nézettségileg az összes Sport1-es műsort azon a héten.
    Az amerikai sportok közül az NFL hozza szépen a nézőszámot (de itt ugye rövid a szezon), a többi jó, de nem kiemelkedő.
  • winnie
    #12
    " Sport 1-2 így már alig ad valamit. Szerintem kis idő múlva a Sport 2 megszűnik."

    ó, simán van piaca és az egész sporttévé hatalmas sikersztori.
  • nortberg
    #11
    Nem tudja valaki trékábelen lesz Eurosport2?
    Mert ha akkor
  • fodi91
    #10
    Ja és figyeljétek meg hogy a Sportklub és az Eurosport szépen lassan elveszi tőlük az NBA-t NHL-t és NFL-t.
  • fodi91
    #9
    Szerintem a Sportklubnak van a legjobb kínálata, de a kommentátorok gyengék. Ha azokat lecserélnék akkor messze a legjobb sportcsatorna lenne. A Sport 1-2 így már alig ad valamit. Szerintem kis idő múlva a Sport 2 megszűnik.
  • ProGabe #8
    hát a címmel most kb infarktust okoztatok,mert ez nagyon nagyon régi hír,én meg azt hittem hogy az olasz bajnokságnak is "annyi"

    nagyon kíváncsi vagyok mihez kezd majd a sport1-2,főleg a 2,aminek indulásakor még nagyon is volt létjogosultsága,most viszont már alig-alig,sajnos!a lehetető legjobb csatorna - és most már ki hozzá kell tenni - volt a sport1 :( persze ahogy írtátok:ameriaki sportokkal még mindig nagyot kaszálhat:NBA,NHL és főleg NFL

    ez a kommentátorlista egy álom! Vitray jó lesz újra hallani

    a sportklub tényleg egész jó dolgokat közvetít,sőt DE a kommentátorok áhhhh.petike,ákoska:mehetnek a fenébe.az első dolguk az kéne hogy legyen,hogy új,fiatal tehetségeket(!!) szerződtetnének,utána jobb szakkommentátorokat és legvégül új designt csináltathatnának,mert ezt a mostani giccsparádét nézve a hányinger kerülget
  • Mahamoti
    #7
    "A VB befejeztével (és annak 30-szoros ismétlése után), a SK egy trágyadomb lett, igen gyenge kínálattal."

    Nagy baromság! Spanyol, Német bajnokság és végre rájöttek, hogy a Forma-1-et is lehet ismételni. Nekem a kommentátorokkal és a "szakértőkkel" van bajom.
    Nálam az etalon Hajdú B. István és Hegyi Iván.

    UPC kábelen lesz Eurosport 2?
  • winnie
    #6
    több csatorna, több sport. akárcsak a sport klubot vagy az axn-t, az eurosport2-t is felfogják venni a kínálatba, amint elindul körülötte a hype. és ez így van jól

    "Megoldás: sport csomag bevezetése, bele az összes sportcsatornát, akit érdekel fizesse meg. "

    természetesen ez lenne a legnagyobb hülyeség - legalábbis is a sporttévék azonnal csődbe mennének.
  • winnie
    #5
    "A VB befejeztével (és annak 30-szoros ismétlése után), a SK egy trágyadomb lett, igen gyenge kínálattal"

    nem nézek sportot, csak néha kapcsolgatom a tévét, de ez szerintem baromság, hazugság, füllentés. vagy csak még nálam is kevésbé vagy képben.

    a vébé előtt ismételgettk régi meccseket, nagyjából annyiból is állt a műsoruk. most pedig nyomnak dél amerikai meccseket, libertadores kupát, bundesligát, teremfocit, strandfocit, magyar(!) pókerversenyt, tegnap magyar amerikai foci volt. de emlékszem kosár bajnokok ligájára (férfi), ők adják az MLS-mecsseket a német túrautó bajnokságot és a copa america is ott volt.

    ugyanez lesz a eurosport 2-vel is, egy csomó exkluzív tartalom. a premier league mellé pl. a férfi kézi bajnokok ligája is bejön. (nem magyarokkal, persze.
  • Laci082
    #4
    Mielőtt nekiálltok szapulni a kábeltévéket: Néhány helytől eltekintve sehol nem fogható jelenleg a magyar EUSP2. (UPC Direct-en az angol nyelvű adás van, amin teljesen más műsor megy). Nem is igazán rajonganak az ötltért a szolgáltatók, hogy betegyék. Miért? Mert tavaly már "beszopták" a Sport Klub-al ezt a gerilla marketinget, amikor is az a "csak nálunk a VB összes meccse" szöveggel hírdette magát, és a szolgáltatók a nézői nyomásra kénytelenek voltak berakni, persze úgy, hogy a SK kikötötte a szerződésekben, hogy néhány évig nem vehetik ki a kínálatból. Ezt is bevállalták a szolgáltatók miközben ők is tudták előre ami ma már valóság: A VB befejeztével (és annak 30-szoros ismétlése után), a SK egy trágyadomb lett, igen gyenge kínálattal. Persze a csatorna ezt lesz*rja, ők be vannak biztosítva a szerződésekkel, és jön a pénz a szolgáltatóktól.
    Ugyanez van most az EUSP2-vel, annyival más a helyzet, hogy ők azért minimum 3 évig adják a PL-t. Viszont ők is öt éves szerződést kérnek, és brutálisan magas jogdíjakat, amit az amúgy is béka segge alá lenyomott árakba már nehéz belekalkulálni fogyasztói áremelés nélkül. Ezt viszont valószínűleg nem díjaznák azok akiket nem érdekel a foci.
    Megoldás: sport csomag bevezetése, bele az összes sportcsatornát, akit érdekel fizesse meg. (a sport, és film csatornák a világon szinte mindenhol külön csomagban vannak, hiszen általában ezeknek a legmagasabb a jogdíja).
  • Petys
    #3
    nekem mindezzel csak egyetlen bajom van...
    mégis hogy a fenébe nézzem én a Eurosport 2-t?!?!
    remélem a drágalátós trékábel beveszi a csatonát a csomagjaiba, mert ha nem akkor nemtom h az a rengeteg ember, akinek kábel Tv-je van hogyan fogja nézni a világ legjobb bajnokságát...
    ugye eddig csak a UPC-n lehetett fogni a Eurosport 2-t?
  • zaki
    #2
    DigiTV-n fogható lesz majd az Eurosport 2, nem tudja valaki?
  • kumica
    #1
    Holland, francia és skót bajnokságok még engem se túlságosan érdekelnek,pedig én elég elvakult fociimádó vagyok,tehát ebből következik hogy a kevésbé fociszeretők,akik többen vannak még annyira se foják nézni a sport1,2-t mint én,
    habár ha több nba és nhl meccset adnának,nem csak 1-2-t egy héten,talán megtarthatná a törzsnézőit a csatorna.Eurosport2 a PL-el nagyot kaszált,és még a kommentátorok kérdését is jól megoldották.