Ötvös Tibor

Remake-trailerek

Két feldolgozás is megkapta első előzetesét. Az egyik a Michael Caine - Jude Law nevével fémjelzett Sleuth, a másik pedig a Steve Carell - Anne Hathaway duóval készülő Get Smart.

Kezdjük az elsővel. A Sleuth egy 1972-es klasszikus újragondolása lesz. A film hazánkban A mesterdetektív címmel futott, az új előzetese itt érhető el. Az eredeti főszerepeiben Michael Caine és Laurence Olivier parádéztak, míg a remake-ben az immáron megidősödött Caine mellett Jude Law alakítják a karaktereket. Law egyébként az Alfie után immáron másodszor bújhat egy egykori Caine-szereplő bőrébe.



Andrew Wyke szeret játszani. Hatalmas Tudor korabeli kastélyában mindenféle rendű és rangú játék megtalálható. Wyke ugyanis amellett, hogy szereti, gyűjti is a játékokat. S nem csak tárgyakkal, emberekkel is szeret játszani. Milo Tindle olyan ember akit Wyke első találkozásuk alkalmából meggyűlöl. S ez nem is csoda, hiszen Wyke feleségének szeretőjéről van szó, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy magáénak tudja az asszonyt.

S Wyke úgy tűnik hajlandó is lemondani a hölgyről Milo javára. Egyetlen feltétellel: Milonak el kell lopnia Andrew Wyke családi ékszereit s feketén értékesítenie kell azokat. Így Wyke hozzájut a pénzhez és a biztosításhoz is. A képlet rendkívül egyszerűnek tűnik. A játék azonban csak most kezdődik.

A másik az épp Evan Almighty-val buktázó Steve Carrell új filmje, a Get Smart. Az Amerikában a '60-as években futó tévésorozat alapján készült akció-vígjáték előzetese ma került ki a netre. A további szerepekben Anne Hathaway és Dwayne "The Rock" Johnson tűnnek fel.



A film főhőse Maxwell Smart, a világ egyik legbénább, ám csodaszerkezetekkel alaposan ellátott tikosügynöke, aki a CONTROL nevezetű kormányszervezet egyik tagja. Mikor a KAOS terrorcsoport feltűnik a színen, a Főnök kénytelen legügyetlenebb ügynökét megbízni az üggyel. Maxwell álma, hogy közös feladatot kapjon a 23-as Ügynökkel, ám társának az okos, gyönyörű és halálos 99-es Ügynököt jelölik ki. A KAOS csoport űldözése közben a két kém kezd közeledni egymáshoz.

A Peter Segal rendezte film bemutatója 2008 júniusában lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!