Ötvös Tibor

10 percnyi Die Hard 4 a neten

Egy kis ízelítő abból, mi is vár ránk június végén. Felkerült ugyanis a netre a Die Hard 4 - Legdrágább az életed első 10 perce. A jelenetben két látványos akció is szerepel, szóval megéri megnézni.

Bruce Willis negyedszer is magára ölti John McClane mára kultikussá vált alakját. A film előzetese eléggé meggyőző, ám ez még nem jelent semmit. Ma azonban megérkezett a Die Hard 4 - Legdrágább az életed első tíz perce, mely alapján valóban elkezdhetünk reménykedni.

A film rendezője az Underworld két részét készítő Len Wiseman, Willis partnere pedig Justin Long lett. A gonosz alakját Timothy Olyphant öltötte magára. A hírek szerint ha a negyedik epizód sikeres lesz, további Die Hard-filmek elkészítése várható.


A világ legerősebb állama is védtelen: katonák, repülőgépek és rakéták őrzik, de ha az internet-hálózata megbénul, az egész ország összeomolhat. A rejtélyes, mindig az árnyékba húzódó férfi, aki kieszeli és megvalósítja az USA elleni egyetlen sikerrel kecsegtető hadjárat tervét, mindent végiggondolt. Mindent pontosan megtervezett. Minden digitális részletet a helyére illesztett. A terv tökéletes.

Kivéve egy apróságot. Egyetlen embert: John McClane-t. McClane nem sokat tud az internetről, még a villanyborotvájával sincs túl jó viszonyban. Magányos, morózus, kerüli a kollégái társaságát, és azok is kerülik őt. De ha baj van, és a baj már akkora, hogy úgy tűnik nincs kiút, csak ő segíthet. El fogja kapni a titokzatos támadót, még ha fél New Yorkot romba is kell döntenie közben.

A film hazai bemutatója június 21-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoleeca #34
    "szóval mint már mondtam, írják rá a jegyekre, hogy 80IQ alatt NEM ajánlott a megtekintése!!"

    Hát nem is, szóval még véletlenül se próbálj beülni a moziba. Mindenesetre asszem a töbség - ezek alapján - nyugodtan megnézheti.
  • BReal #33
    Akkor azt mond meg, hogy te miket szoktál nézni, ha ez számodra alacsony IQ-jú emberek filmje. Válaszodat nagyon várom. Egyébként pedig a legjobb akciófilmről (akciófilm sorozatról) beszélünk, melynek legjobb része és egyben az akciófilmek királya is a 3. rész. Ez is jó lesz, de a 3 szintjét tuti nem éri el.
  • Spapp #32
    Kedves Su0my! Ilyen alapon a föld összes embere IQ-tlan bizonyos dolgokban. Így nem lehet skatulyázni senkit. Az meg hogy ki mit hogy szeretsz, már egyéni dolog. Biztos vagyok benne hogy neked is van olyan dolgod ami IQ-tlan...más szemében, de neked nem. Szóval ne ítélkezz.

    Die Hard rajongóknak meg egy kis csemege: http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7412112

    Az első 3 rész, potom 30 dollárért. Kíváncsi leszek idehaza mennyi lesz?!?! 15 körül biztos.
  • JohnnySmith #31
    Az iq nálad sem magas látom.....
    Az meg egy dolog hogy ki mit néz nem néz, lehet nem kéne általánosítani.
  • Su0my #30
    egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehet valaki olyan primitív, hogy die hard fan legyen? meg hogy várja ezt a semmit? ÚR ISTEN! erz valami katasztrófa.. és az a legrondább, hogy brusz vilisz megél abból,hogy fel tud venni atléta trikót, megtanul két ronda szót(egy-két faszacsávós mondatot), meg a pöcsvigyorát az arcára ölti.. SZÁ-NA-LOM! és valakik HASONLÍTANI akarnak rá xD kész.. szakadok!

    de végülis nekem mind1.. aki ezt csorgó nyállal nézi, az meg is érdemli.. úgy látszik az emberi evolúció elérkezett arra a pontjára, amikor elkezd szellemileg visszafejlődni..

    szóval mint már mondtam, írják rá a jegyekre, hogy 80IQ alatt NEM ajánlott a megtekintése!!
  • Kmarha #29
    Nekem már a 3-ban sem tetszett hogy a majdnem zárt rendszerből egy nyilt rendszerbe tették át az akciót :D De hát első a látvány, meg ki tudja, ha megint egy tömbházban, hajón vagy bárhol máshol egy helyszínen belül lenne a film, akkor meg rókabőr lehúzást kiabálna az ember.
  • Spapp #28
    Hát nem tudom. Én sem akarok ítélkezni az első 10 perc láttán, de valahogy nekem sem az igazi. A legnagyobb hiba az volt hogy nem McTiernan rendezi. De ha már nem is Ő, akkor legalább Renny Harlin, aki a 2. részt rendezte. Egyébként is Ő jött volna most. A trailer nem igazán győzött meg. A Die Hard film, egy fogalom, és nem tömeg cikkű akció film. A 4. résszel lehet azzá válik majd. A Die Hard 3 werkfilmje végén mondta Samuel l. Jackson rém egyszerűen megfoglmazva, mikor már mindenki sorolta hogy mit kapunk a filmben, hogy "ez egy Die Hard film". Az tényleg az volt, de lehet hogy ez már nem Die Hard lesz, hanem egy Del Hard...
  • Nethyrrea #27
    ekkora marhaságot már az elején....mért pont úgy csinálták a bummot hogy a del gombra robbanjon? ha már úgyis küldtek embereket a helyekhez, megoldhatták volna simán hogy távirányítóval robbantható legyen. bár akkor a film nem is jöhetett volna létre mert akkor sikerült volna a tervük és mi itt unatkoznánk :D
  • ProGabe #26
    pontosan,ezt akartam én is írni,McClane még egyik részben sem dolgozott,vagyis csak saját szakállára,kényszerből,ugyebár
    egyszerűen elképzelhetetlen az a szitu,hogy mond egy "Yes,sir"-t,miután a felettese elmondja neki az éppen aznapi feladatát
  • neoG #25
    egen, ezis egy lehetséges alternatíva a befejezésre