Szekeres Viktor

Egymást tapossák a hazai sztárok az Activityért

Tegye fel a kezét a magasba, aki tudja, hogy egy évben hány új epizód készül el "Magyarország kedvenc játékából"? Az Activity népszerűsége annak ellenére töretlen, hogy a TV2 egyre gyakrabban ismétléseket nyom le a nézők torkán.

És ez is egy jó műsor ismérve: hogy rengetegszer le lehet adni, minőségromálás és/vagy a nézői érdeklődés elvesztése nélkül. Az Activity-ben nagyszerűen vegyítik a régi epizódok folytonos ismételgetését az új részekkel - az eredmény pedig az RTL Klubét simán meghaladó nézettség. Egy idő után ráadásul a TV2 még a játékosok és sztárok koncepción is változtatott, hiszen a nézők sokkal odaadóbbak voltak, mikor 6 sztár mutogatott és magyarázott a képernyőkön.

Az új epizódokban Szulák Andrea kényszerű távolléte miatt új műsorvezető keresésére kényszerült a csatorna. Lóránt Gergely, a TV2 marketing- és PR-igazgatója a Blikknek elmondta, hogy valóban újítani fognak és ezentúl férfi műsorvezetőben gondolkoznak. Bár még végleges döntés nincs, a szakember szerint a Majoros Péter, Nacsa Olivér, Árpa Attila sztárhármasból fog kikerülni az új moderátor.

Mindhárom szóbajövő médiaszemélyiség szabad jelenleg, hiszen Majorost nem is olyan régen dobták ki a Danubius rádiótól, Árpa Attila az amerikai focizás és producerkedés mellett minap jelentkezett a TV2 műsorvezető-válogatására, míg Nacsa Olivér, saját tévéműsora nem lévén (rádiózik továbbra is), és a jégtánc haknikat is maga mögött tudva, feltöltődve vár új lehetőségekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #14
    Én már unom. Maga az alapötlet ettől még jó, csak már unalmas.
  • Tom aHawk #13
    Hát inkább az "sztárságba" akkarják vissza tapossni magukat.

    Egyébként maga a műsor alapötlete jó. De amiotta "sztárokkal" tömik telle a műsort akik a szabályokra nem, viszont saját maguk "fényezésére" nagyon oda figyelnek.
  • mellon #12
    Szeretem az Activityt. Általában nem nézem, de ha épp a TV felé járok, akkor belekukkantok, mivel szüleim a legtöbb esetben nézik a műsort.
    A fennt említettek közül én Attilát tudnám a legkevésbé elképzelni, így láthatatlanba. Kiváncsi vagyok ki lesz a nyerő.
  • REALista #11
    Tényleg nekem is rémlik valami békás műsor...:D
  • neoG #10
    Metallica mi!?Mond ezt Mari néninek.Ő majd jól kioktat, hogy márpedig az Activity a legtutibb.a barátok közt után. természetesen.Fogadd el, hogy ebben az országban ebben a tekintetben mi (akik nem nézzük ezeket a dobozba zárt hulladékokat) kisebbséget képviselünk.A TV-ket nem az érdekli, hogy hányan fröcsögnek itt a fórumokon, és mondják meg a "frankót", hanem az, hogy hányan nézik a műsorukat.
    Biztos jut 10 Mari néni 1 Hellionra, és akkor itt már bukik is a sztárelméleted sajna
  • Hellion #9
    Ez a rakás szar Magyarország kedvenc műsora? Beszarok! Kedvence a rohatt annyuknak, de nem nekem! Ez egy szar! Meg "sztárok"? Milyen sztárok? Ezek itt Magyarországon NEM sztárok! Sztár pl a Judas Priest vagy a Metallica. Vagy akár mondhatnám Madonnát is.
  • akyyy #8
    azért oylan borszasztó hogy Szulák már ezer éve szabadságon van, de szinte midnig ugyanazoka ta müsorokat látom, legalább is előzetesbe:(

    adnák inkább azt amibe uszticcsal volt, már nem is nagyon emlékszem valami békás:d
  • OliApa #7
    Így főképp!
  • winnie #6
    "És titeket az nem irritál, hogy kishazánk "

    spec nem turkálok más zsebében - de az ektivitiben nincsenek igazi nyeremények, csak névlegesek. a sztárok megkapják a gázsit és ennyi. a pénz azért kell, hogy a néző szerint legyen tétje.
  • winters123 #5
    Főoldal Tv/Sorozat hírek