14
-
HJPOWER #14 Én már unom. Maga az alapötlet ettől még jó, csak már unalmas. -
Tom aHawk #13 Hát inkább az "sztárságba" akkarják vissza tapossni magukat.
Egyébként maga a műsor alapötlete jó. De amiotta "sztárokkal" tömik telle a műsort akik a szabályokra nem, viszont saját maguk "fényezésére" nagyon oda figyelnek. -
#12 Szeretem az Activityt. Általában nem nézem, de ha épp a TV felé járok, akkor belekukkantok, mivel szüleim a legtöbb esetben nézik a műsort.
A fennt említettek közül én Attilát tudnám a legkevésbé elképzelni, így láthatatlanba. Kiváncsi vagyok ki lesz a nyerő. -
#11 Tényleg nekem is rémlik valami békás műsor...:D -
neoG #10 Metallica mi!?Mond ezt Mari néninek.Ő majd jól kioktat, hogy márpedig az Activity a legtutibb.a barátok közt után. természetesen.Fogadd el, hogy ebben az országban ebben a tekintetben mi (akik nem nézzük ezeket a dobozba zárt hulladékokat) kisebbséget képviselünk.A TV-ket nem az érdekli, hogy hányan fröcsögnek itt a fórumokon, és mondják meg a "frankót", hanem az, hogy hányan nézik a műsorukat.
Biztos jut 10 Mari néni 1 Hellionra, és akkor itt már bukik is a sztárelméleted sajna -
Hellion #9 Ez a rakás szar Magyarország kedvenc műsora? Beszarok! Kedvence a rohatt annyuknak, de nem nekem! Ez egy szar! Meg "sztárok"? Milyen sztárok? Ezek itt Magyarországon NEM sztárok! Sztár pl a Judas Priest vagy a Metallica. Vagy akár mondhatnám Madonnát is. -
#8 azért oylan borszasztó hogy Szulák már ezer éve szabadságon van, de szinte midnig ugyanazoka ta müsorokat látom, legalább is előzetesbe:(
adnák inkább azt amibe uszticcsal volt, már nem is nagyon emlékszem valami békás:d -
#7 Így főképp! -
winnie #6 "És titeket az nem irritál, hogy kishazánk "
spec nem turkálok más zsebében - de az ektivitiben nincsenek igazi nyeremények, csak névlegesek. a sztárok megkapják a gázsit és ennyi. a pénz azért kell, hogy a néző szerint legyen tétje. -
winters123 #5 Főoldal Tv/Sorozat hírek -
#4 És titeket az nem irritál, hogy kishazánk ún. sztárjai szemrebbenés nélkül vágják zsebre a gyakran több százezres nyereményeket? Régebben még volt bennük annyi tisztesség, hogy ezeket az összegeket felajánlották vmilyen alapítványnak de ma már az sincs, ááh Magyarország 2007 -
#3 Egy újabb PR-cikk a gaygitévének az sg-től . . . -
Sance231 #2 Ugyanígy vagyok vele. -
#1 "Jó műsor" vagy sem, nekem a néző háttérkacajtól a magukat produkáló sokszor humortalan "sztároktól", a műsorvezetőnőtől, hányingerem van, 1-2 percnél tovább képtelen voltam nézni akárhányszor odatévedtem. De nincs ezzel baj, nézze akinek tetszik.