Szekeres Viktor

A Jericho újabb hattyúdala

Immáron nem csak Amerikában, hanem Magyarországon is befejeződött a posztapokaliptikus, kisvárosi viszonyokról szóló sorozat, a Jericho, így a hazai nézők is minden bizonnyal kíváncsiak a hogyan továbbra.

Biztos akadnak olyan nézők, akik nem tartottak lépést az amerikai huzakodással, a kedvükért: ahogy az lenni szokott, az 1. évad végén "pont a legizgalmasabb pillanatnál" ért véget a sorozat, vagyis klasszikus cliffhangerrel (nem a Stallonéssal) vonultak pihenni a készítők. Egy ideig úgy tűnt, hogy akárcsak mondjuk tavaly, a Rejtélyek városa című sorozat esetében, ez a pihenő végleges lesz, de a maroknyi rajongótábor kiharcolta, hogy folytatódhasson 7 epizód erejéig a sorozat.

A folytatásra még nem tudni pontosan, hogy mikor lehet számítani, hiszen az eredetileg tavaszra tervezett start módosulhat annak fényében, hogy a Jerichónak otthont adó CBS csatorna új sorozatai miképpen muzsikálnak az őszi idényben. És, ki tudja? Elég egy gyors bukás és a Jericho hamar megtalálhatja útját vissza a műsorrendbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RaveAir #3
    Ehh... "cliffhanger"... már az sg-n is ezek a baromságok. Mintha fájna leírni magyarul, hogy nyitott befejezése lett.
  • gabber a hun #2
    szerintem jo is lehetett volna csak egy ilyen csökkentett költségvetésel, mégjobban elszarni fogják ..... (nem lesznek lerombolt városok, meg iesmik )
  • Tinman #1
    "Elég egy gyors bukás és a Jericho hamar megtalálhatja útját vissza a műsorrendbe."

    Hogy is mondták az Alien-be: Oh God! Please no, no, no-no-no! NOOOOOOOOO!