Szekeres Viktor

Jericho mellett újabb sorozat jött vissza a halálból

Közismert, hogy a CBS posztapokaliptikus sorozatát, a rajongói ellenállásra hivatkozva mégsem temették el az első évad végén, hanem hét kegyelemepizód erejéig mégiscsak visszahozzák a tévébe. Másoknak is sikerült a feltámadás.

A különbség annyi, hogy az Amerikában According to Jim címmel futó Papás-mamás esetében senki nem könyörgött különösebben az ABC-nek, hogy a 6. évad végén megszüntetett sorozatot hozzák vissza. A csatorna azonban osztott és szorzott és a végső kalkuláció eredménye az lett, hogy a Papás-mamás visszatérhet egy rövidített hetedik évadra.


Az itthon is látható (RTL Klub) sorozatot így téltől ismét figyelemmel kísérhetik a rajongóka, minek örülhetünk, hiszen a James Belushi és Courtney Thorne-Smith főszereplésével készült családi szituációs komédia a korrektek közül való.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PrisonMan #6
    Szerintem csak féltékenyek, hogy ezt a cool sorit visszahozták, és az ő kedvencüket meg nem...
    Ennnyi. Pont.
  • Wittgen #5
    Szerintem nem is láttatok belőle egy rész sem. Nagyon jó kis vígjáték-sorozat, minden részen nagyon jókat lehet nevetni.
  • ace05 #4
    az egyetlen sorozatot amit 3 évad után cancel leztek ami a veronica mars,tehát ezt kéne visszahozni alami ütős és pörgős 4 évaddal.
  • REALista #3
    Ez nagyon kellett...
  • HaDes007 #2
    gratulálok építőjellegű kommentedhez
  • Sabcsee #1
    ki nem szarja le