Szekeres Viktor

Ideje volt: A Prison Break új főszereplői

Sokan már tűkön ülve várják, hogy kik csatlakoznak a Szökés stábjához a harmadik évadra. A forgatás heteken belül indul, a 3. évad premierjének dátuma még nem ismert, de az már igen, hogy kik fognak szerepelni újonnan.

Ezek az információk azoknak nem biztos, hogy sokat mondanak, akik az RTL Klub által befejezett első évad végén tartanak, viszont akiket érdekel, hogy miképpen újítják meg a sorozatot a Szökés készítői, azok engedélyt kapnak a továbbolvasáshoz.

Aki tudja miképpen fejeződött be a 2. évad az sejtheti, hogyan fognak Michaeléknek új spanokat összeválogatni. Az új szereplők között ott lesz az eddig jobbára tévésorozatos mellékszereplőként ismert Jodi Lyn O'Keefe, aki Betty Crockert fogja játszani, a Company elnevezésű, összeesküvésre szakosodott kormánycég egyik operatív tisztjét.

A Drót című sorozat egyik sztárja, Robert Wisdom lesz Scofield egyik börtöntársa, egy panamai származású, Luchero nevű drogbárót fog alakítani. Chris Vance, pedig aki az ausztrál All Saints című sorozatban szerepelt eddig egy nagyon, de nagyon titokzatos elítélt szerepét öltheti magára a sorozat 3. évadára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #16
    "Pedig igen is jó és értelmezhető szó a sorozatőrület (főleg nálunk). "

    nem magyarországról van szó, hiszen ahhoz nekünk semmi közünk, hogy milyen sorozatok jönnek ki amerikában vagy németországban. neknk ahhoz van közünk, ami idehaza jön ki - bár nem erre írtam a példám, de hazánkra is áll. míg mondjuk 2003-ban 4 magyar sorozat született, addig 2006-ban 2 plusz egy minisorozat. (ha ugyan a klikkerek nem 2005-ös)

    (a sorozatnak (meg a híradónak, a vetélkedőnek, a valóságshow-nak, a talkshowknak, a háttérműsoroknak) amúgy azért van értelme, mert eredeti műfaj. a film a lehető leghaszontalanabb tévés műfaj, hiszen vagy már volt pár éve moziban, vagy megjelent videón. tisztelet természetesen a kivételnek, annak a pár tévéfilmnek, ami születik évente. azok természetesen ekvivalensek a fenti műfajokkal. (ha film, akkor a prémium csatornák, esetleg, hisz ott akár a premier után egy évvel is láthatóak, nem kell kivárni az átlag 2,5 évet.)
  • Atisz #15
    Pedig igen is jó és értelmezhető szó a sorozatőrület (főleg nálunk). Míg pár éve, csak 1-2 sorozat futott a közszolgálati és kereskedelmi csatornákon fősműsoridőben, addig ma ha megnézel egy tv műsort, ez a szám már csatornánként 1-2.
    Én személy szerint a sorozatot mindig is alacsonyabb színvonalúnak tartottam egy egész estés filmnél, így ez a tendencia határozottan nem tetszik.
    Végig tudok nézni egy House-t, vagy Dr. Csont-ot, de azokból a sorozatokból amire azt tudom mondani hogy tényleg tetszik, nagyon kevés van.
    Az internet terjedésével különösen megnőtt a sorozatőrültek száma, akik minden sorozatot képesek letölteni mostmár a torrent oldalak segítségével (ez nem baj, csak ebből is érzékelhető hogy nő a "sorozatőrület")
  • winnie #14
    " talán 1 vagy 2 volt, ami említésre méltó."

    hehe. "említésre méltó" = "ami mastertime-nak tetszik"? vagy, "amit mások elismernek"?

    az egész csak merítés kérdése. mondahatnám, hogy nincs igazad, de kíváncsi lennék, hogy hány sorozatot is próbáltál be a tavaly 120-150 premierből. és melyik lehet az az egy-kettő. (gondolom te is a skins-re vagy a dexterre vagy a dog bites man-re vagy a life on mars-ra gondolsz egyikként, mert a másik a friday night lights. csak nem tudom melyik az egyik) (zárójelben. itt szokott lenni a válasz pont 1-2 olyan sorozat, ami minden csak ne említésre méltó)

    "Ahogy terjed a sorozatőrület, úgy nő az igénytelenség is."

    ööö, elírhattad. a sorozatőrületet nem tudom ételmezni lévén éppen 2006-ban jött ki a legkevesebb sorozat az utóbbi három évben, tehát ha akarom, akkor épphogy nem terjed az "őrület".
  • mastertime #13
    Hát, akkor tényleg elvakult lehetsz...az elmúlt évben szánalmasabbnál-szánalmasabb sorozatok jöttek ki, talán 1 vagy 2 volt, ami említésre méltó. Ahogy terjed a sorozatőrület, úgy nő az igénytelenség is.
  • barnie1990 #12
    Pacsi. :)
  • Marko001 #11
    Szerintem a második évad nem lett gyengébb az elsőnél. Majdnem végig pörgés van benne, van annyira izgalmas mint az előző. Néhol ugyan már kicsit túlzásba vitték a dolgokat, de teljesen ott van ettől még. Bár nézhetnénk már a harmadik évadot!
  • Atisz #10
    Csupa noname senki. Eddig sem a "nagy" nevek miatt néztem, ezután sem amiatt fogom.
  • winnie #9
    " a Twin Peaks, melynek nézettsége azért csökkent, mert kiderült ki a gyilkos,"

    nem. a twin peaks nézettsége azért csökkent, mert nem derült ki, hogy ki a gyilkos. azért árulták el, mert már annyira lecsökkentek a számok, hogy csak ezt látták kiútnak.
  • Quantumleap #8
    Az a baj, hogy az emberek többsége a megszokás rabja, már ami a sorozatokat illeti, és nem szereti a nagyfokú atmoszféraváltást. Gondolok itt most az "1.évad bent, 2.évad kint" dologra. Erről eszembe jut a Twin Peaks, melynek nézettsége azért csökkent, mert kiderült ki a gyilkos, de a történet mégis folytatódott tovább.
  • winnie #7
    nem baj, sak sajnálom, hogy olyan sorozatra fecsérli az idejét, ami nem tetszik neki, pedig látatlanban mondom, hogy lenne 10 másik, amiért megnyalná az össze ujját.