Szekeres Viktor

Jön az orosz Prison Break

Oroszország úgy tűnik, hogy nem éri be a helyi Bundy család sikerével, újabb amerikai produktumokat akar átültetni saját tévécsatornáinak képernyőjére. Az első áldozatok a Prison Break és a How I Met Your Mother.

Ami nálunk nem ment (ld. Egy rém rendes család Budapesten), az sok más országban működik. Franciaországban, Dél-Amerikában és Oroszországban is akadnak sikeres, hivatalos sorozatfeldolgozások, ld. Született feleségek, Esküdt ellenségek vagy Egy rám rendes család.


Oroszország a helyi Rém rendes család sikerén felbátorodva úgy döntött, hogy újabb két amerikai sorozat feldolgozásának jogait veszi meg - mindkettőt a 20th Century Fox Televisiontól. Az egyik a Szökés (Prison Break), a másik pedig az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) lesz. Egyelőre egyik történetéről sem lehet bővebbet tudni, mint ahogy az sem nyilvános, hogy a lokalizáció mellett az egyes epizódok forgatókönyveit milyen mértékben veszik át, mindössze az biztos, hogy az orosz Szökést egyelőre 22 részesre tervezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!