Szekeres Viktor

Pár hét és visszatér a Prison Break

Bár idehaza még csak 3 évad került adásba (az RTL várja, hogy a negyedik véget érjen), a nyitott szemmel járó rajongók természetesen már tudják, hogy kedvenc Szökésüknek már csak pár része van hátra, hiszen a 4. évaddal a Fox csatorna befejezi a sorozatot.

A vég kezdete a hosszú szünet után április 17-re várható, vagyis hattyúdalára Michael Scofieldék menekülése a jól megszokott hétfői napról a péntekire került, ott próbál nézőket toborozni, bár ezúttal már nem sok jelentősége lesz annak, ha növekszik vagy csökken a Prison Break nézettsége.

Mint ahogy arról már régebben volt szó, a Fox kérésére a készítők nem a hátralévő 6 részbe próbálják belepasszírozni a bejezést, hanem forgatnak egy különálló történetként is élvezhető filmet, vagy, ha úgy tetszik dupla epizódot, mely egy még meg nem határozott időpontban kerül képernyőre.

A sorozat záró részeiben és a bónusz lezárásban nem egy, nem kettő, hanem minimum 3 régi, kedvelt szereplő tér vissza és a netes spoilerek alapján sokkoló élményben is bőven lesz része a nézőknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    ja. azt, hogy nem tud róla, de ász lenne:)
  • Quantumleap #7
    Állítólag maga a színésznö is nyilatkozott a sorozatról. Az elvakult rajongók meg csak örülnek, mint majom...
  • winnie #6
    nem, hogy nem 100%, hanem kábé 2% egyelőre. mármint, hogy lesz pb-spinoff. talán. viszont a gretchen morganes butaságot már rég megcáfolták. (érdemes magának a pletykának az evolúcióját végig követni - ami nagyjából abban csúcsosodik ki, hogy valaki hírként leírja.)
  • Suffering #5
    Március 7-én, azaz a mai napon az IMDB egyik megbízható forrása közölte, hogy valószínűleg lesz Prison Break: Cherry Hill, Gretchen Morgan-al a főszerepben, ami hivatalosan a Prison Break: Cherry Hill "The Gretchen Morgan Files" címet kapná. Hozzátették, hogy ez még NEM 100% és amint biztosabbat tudnak, közölni fogják.

    "Nagyon örülök a hírnek!" - mondta Jodi Lynn O'keefe, aki egyáltalán nem számított rá, hogy egy teljes sorozat fog róla szólni. "Nem tudok várni, amíg elküldik az első epizód forgatókönyvét."
    A Cherry Hill egy női börtön köré építené a történetet, ami Gretchen Morgan-re (Jodi Lyn O'keefe) és más női elítéltekre fókuszálna elsősorban, de olyan rajongók által közkedvelt karakterek is feltűnnének benne, mint T-Bag vagy Krantz tábornok.

    A korai (nem hivatalos) szereplőlista:

    Jodi Lyn O'keefe - Gretchen Morgan
    Hanga McComb - Rita Morgan
    Leon Russom - Johnatan Krantz tábornok
    Regan Licciardello - Emily Morgan
    Manuel Velazquez - ND őr 2 (?)
  • winnie #4
    mondok egyet. az rtl hamarabb leadta a pb-t, mint a tv2 a heroes-t. kevesebbet vártak. hmm?

    nyilván azért kell várni, mert ha pár hét késéssel kezdték volna a pb-t adni, akkor utolértük volna amerikát. a tv2 is azért adhatta a heroes-t, mert tavaly sztrájk volt és rövid évad, tavalyelőtt meg akkor kezdték el, amikor már be tudták fejezni az amerikai sugárzás után. (plusz, a heroes ugyebár szünetmentes sorozat amerikában, ellentétben a többséggel, itthon viszont a legtöbb sorozat szünetmentes.)

    viszont a pb esetében még azt sem tudni, hogy mikor lesz az utolsó rész, lehet, hogy csak ősszel, s a tv-nek nem bitos, hogy megérné, ha azt külön adná le és nem, mint a sorozat része.
  • Atisz #3
    Azt nem tudom miért kell várni, hogy véget érjen... egészben olcsóbb megvenni, mint részenként? Ha a tv2 tudta adni a Heroes.t pár rész késéssel, akkor nem tudom mit kell itt ennél problémázni.
  • beszko #2
    Királyság.Már nagyon várom.
  • kisdead99 #1
    Vagyis Kellerman él!