Szekeres Viktor

Már júliusban visszatér képernyőre a Jericho!

A posztnukleáris állapotokról szóló kisvárosi Jerichót a gyenge nézettsége miatt az első évad befejeztével megszüntette a CBS, de a kitartó rajongóknak köszönhetően szinte példátlan módon visszavonták döntésüket.

A sorozat készítői kurtább költségvetéssel ugyan, de kaptak 2007-08-ra vonatkozóan egy hétepizódos, második évados megrendelést. A megszorításoknak köszönhetően természetesen nem térhet vissza minden főszereplő és a nevesebb vendégszereplőktől is búcsúzni kell, valamint a sorozat nagy részét a jerichói díszletek között kényszerülnek forgatni a készítők, azonban őket ez elmondásuk szerint csak még jobban sarkallja, hogy megfelelően, a sorozat színvonalához méltóan folytassák a történetet.

A történetet, melyet a CBS azzal támogat meg, hogy július 6-tól kezdődően, új nézők szerzésének reményében megismétli a sorozatot, illetve annak első részét, a visszatekintő epizódját valamint 12-22. részeket. Tervük szerint a sorozat szerez annyi új rajongót, hogy lelkesedésük kitartson a második évadra, mely végére a készítők újabb kérdések megválaszolását ígérik, mint ahogy az esetleges 3. évadra vonatkozóan újabb kérdések és problémák felvetését is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ed Porter #9
    A sorozatnak szerintem a legfőbb gyengeségei hogy tök hollywoodi, klisés és giccses, ami miatt mégis örülök hogy poszt nukleáris, és a háttérvilág bejön.

    Szerintem is a Survivor 1 sz@r, de csak azért mert rohadtul nem érdekel.
    Ha mondjuk egy atommal megszórt szigeten élő Vault lakókról és majd később felszínre menő emberekről szólna egy valóságshow akkor azt tuti nézném! Persze ezzel nem azt mondom hogy a magyarok valójában imádják a cigány kultúrát és azért sikeres a Győzike! Bár ki tudja... :D

    De egyébként a sorozatokat tényleg nem SZOKÁS megmenteni, de most már ez megváltozott talán mert a CBS amúgyis máshogy áll ezekhez a dolgokhoz, és a sorozat hibája úgy látszik a CBS mentalitása és jelen esetben erénye is -> érzelgősség. Szerintem persze.

    Ebből mondjuk nehéz rájönni, de én örülök hogy folytatódik a peticiot is aláírtam. Úgy érzem most valami nagy amerikai tettet hajtottam végre, és hős vagyok... Mindjárt sírok... :D

    "azonban őket ez elmondásuk szerint csak még jobban sarkallja, hogy megfelelően, a sorozat színvonalához méltóan folytassák a történetet. "
    ez remélem a háttérvilágra vonatkozik.
  • jeti00 #8
    nem nézem csak ha az AXN-re kapcsolok mindig abba botlok bele :)
    amúgy meg egyáltalán nem gyenge sorozat, konkrétan mi nem tetszik rajta?
  • winnie #7
    nem menthették meg volna. sorozatot nem szokás megmenteni.
  • HJPOWER #6
    OFF: Az Everwood -ot is megmenthették volna, azért miért nem küldött senki mogyorót?

    -Hajrá előre Jericho-
  • winnie #5
    "Sztem naon raj sorozat, nemértem hol vannak a nézők :S"

    mert látják, hogy mennyire gyenge sorozat?

    "nézzék inkább a nyomorék survivort ami a 200. évadnál tart és unalmasabb műsor mintha még adás se lenne.. szánalmasak."

    ha ennyire nem tetszik, miért nézed? nem kötelező.
  • pasy01 #4
    IGAZAT adok Jeti :)))))))
  • jeti00 #3
    Sztem naon raj sorozat, nemértem hol vannak a nézők :S nézzék inkább a nyomorék survivort ami a 200. évadnál tart és unalmasabb műsor mintha még adás se lenne.. szánalmasak.
  • Tinman #2
    Engedjetek
  • gabber a hun #1
    ááakoö nem mutstnsk msjd lerombolt varosokat :D mutnasokkal bruhaa :(:(:(