Ötvös Tibor

Dokumentumfilm a rohamosztagosokról

George Lucas dokumentumfilmet felügyel, mely az 501-es Birodalmi Rohamosztagról szól. A Star Warriors című dokut a Look, Up in the Sky!: The Amazing Story of Superman alkotói forgatták le.

Érdekes dolgok történnek a Star Wars franchise háza táján. George Lucas folyamatosan cáfolja azokat az értesüléseket, melyeket ő maga nyilatkozik le valamelyik interjúja során. Nemrég például azt jelentette be, hogy nem készül több, a Star Wars világában játszódó mozifilm.


A Rohamosztagosok már a spájzban vannak

Ma azonban hír érkezett egy dokumentumfilmről, melynek köze van a Messzi, messzi Galaxishoz. A Star Warriors az 501-es Birodalmi Rohamosztagos csoportot veszi górcső alá és a The History Channel műsorán lesz látható. Azután természetesen megjelenik DVD-n is.

A Star Warriors készítői forgatták le a nagysikerű Look, Up in the Sky!: The Amazing Story of Superman című dokumentumfilmet is. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak, a bemutató dátuma még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Su0my #13
    Vagy matekvizsgázni? :O
  • NEXUS6 #12
    Még az áltiskolában, a farsangi bulin az egyik évben Boba Fetnek öltöztem, nem sok sikerrel, de a következő évben a haverral rohamosztagos + Greedo párost nyomtunk, akkor 2. helyezettek lettünk. (Mindenki mondta, hogy mi voltunk a legjobbak de politikai döntés született és egy néptáncoscsoportot benyomtak elénk;)))

    Úgy tűnik van aki nem lépi át ezt a szintet.
    Bár belegondolva hmmm nem is hülyeség..., most a furcsa öltözetek úgy is divatosak, milyen lehet vajon rohamosztagos gúnyában szeretkezni?
  • Zedas #11
    Beszt :)
  • Szkifi #10
    Az 501-es légiónak van magyar őrhelye is!
    http://www.rohamosztagos.hu
  • Gallion #9
    A dokumjentumfilm a rajongókról fog szólni és nem a rohamosztagosokról.. azért ez jókora csusztatás. Van egy 501-es légió nevü fan-csoportosulás. Itt a honlapjuk:

    http://www.501st.com/
  • Inquisitor #8
    Troops (dokumentum film)
    Cops c. sorozat mintájára készült, jó régi (sok fórumtársnál is régebbi), de még mindíg nagyon jó. Kiderül belőle egy két dolog, ami anno a Star Wars IV - New Hope-ból "kimaradt" ;)
  • DoctorJohnson #7
    annyit amennyit ennek a "szerencsétlen" világnak a kitalálója engedélyez!!!!
  • Mentoloshurkaka #6
    Ezt a blődséget! Mennyi bőrt lehet még lehúzni erről a szerencsétlen SW-ról?
  • Picizöldfül #5
    hmm...Anakin mellett az 501esek voltak akik segédkeztek a jedik kiirtásában ugye??
  • Morden23 #4
    Klingon nyelvből is lehet(ett) nyelvvizsgázni.

    Azt még én is megvárom, hogy a fizetésemet lindendollárban utalják egyszer, és akkor elhúzok kalózkodni a Fülöp-szigetek környékére.