13
-
Su0my #13 Vagy matekvizsgázni? :O -
#12 Még az áltiskolában, a farsangi bulin az egyik évben Boba Fetnek öltöztem, nem sok sikerrel, de a következő évben a haverral rohamosztagos + Greedo párost nyomtunk, akkor 2. helyezettek lettünk. (Mindenki mondta, hogy mi voltunk a legjobbak de politikai döntés született és egy néptáncoscsoportot benyomtak elénk;)))
Úgy tűnik van aki nem lépi át ezt a szintet.
Bár belegondolva hmmm nem is hülyeség..., most a furcsa öltözetek úgy is divatosak, milyen lehet vajon rohamosztagos gúnyában szeretkezni?
-
Zedas #11 Beszt :) -
Szkifi #10 Az 501-es légiónak van magyar őrhelye is!
http://www.rohamosztagos.hu -
Gallion #9 A dokumjentumfilm a rajongókról fog szólni és nem a rohamosztagosokról.. azért ez jókora csusztatás. Van egy 501-es légió nevü fan-csoportosulás. Itt a honlapjuk:
http://www.501st.com/ -
Inquisitor #8 Troops (dokumentum film)
Cops c. sorozat mintájára készült, jó régi (sok fórumtársnál is régebbi), de még mindíg nagyon jó. Kiderül belőle egy két dolog, ami anno a Star Wars IV - New Hope-ból "kimaradt" ;) -
#7 annyit amennyit ennek a "szerencsétlen" világnak a kitalálója engedélyez!!!! -
Mentoloshurkaka #6 Ezt a blődséget! Mennyi bőrt lehet még lehúzni erről a szerencsétlen SW-ról? -
#5 hmm...Anakin mellett az 501esek voltak akik segédkeztek a jedik kiirtásában ugye?? -
Morden23 #4 Klingon nyelvből is lehet(ett) nyelvvizsgázni.
Azt még én is megvárom, hogy a fizetésemet lindendollárban utalják egyszer, és akkor elhúzok kalózkodni a Fülöp-szigetek környékére. -
kvp #3 Csak en erzem ugy, hogy a kesobbi koroknak komoly gondot fog okozni a valosag es a fikcio elvalasztasa? Egyre tobb hamis dokumentumfilm keszul, ugy hogy meg veletlenul sem emlitik meg benne, hogy nem valos. -
cateran #2 Hmmm,kiváncsi vagyok meddig tud még süllyedni a szememben Lucas és az SW univerzum....Pedig a 4-5-6 nagy kedvenc,az 1-2-3 némi alkohol után elmegy (anélkül viszont semmilyen körülmények közt:D),de ez igy már naaaagyon gáz...Remélem nem lesz film Jabba vagy Yoda nemi életéről..azért az nagyon durva lenne:D -
gplay #1 Miért cáfolná önmagát?
Ez nem is kerül moziba.