Ötvös Tibor

Uwe Boll társra talált

A világ egyik legrosszabb rendezője, Uwe Boll társat talált további három filmjének forgalmazására. Az "áldozat" a Freestyle Releasing lett. A cég égisze alatt jelenik majd meg az In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale és a Postal is.

Boll egyszerűen fenomenális! Miközben filmjei folyamatosan bekerülnek minden idők legsilányabb celluloidtermékeinek panoptikumába, a rendező tovább ontja magából az eredetihez teljes mértékben hűtlen játékadaptációkat. Az elképesző a sztoriban azonban az, hogy mindig talál valakit, aki pénzeli a projektjeit.



Ezútal sincs ez másként. A legújabb "áldozat" a Freestyle Releasing, aki a már régóta elkészült In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, valamint a még forgó Postal című remekeket fogja terjeszteni. Ráadásul egy eddig még be nem jelentett produkció forgalmazási jogait is megvette a cég, ám azt nem árulták el, mi is az pontosan.

A Dungeon Siege alapján készült kalandfilmben Jason Statham mellett Ray Liotta, Ron Perlman, Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Matthew Lillard és Burt Reynolds is megkapják a magukét. A filmmel először az idei Comic Con-on találkozhat a nagyközönség. Boll ugyanis a rendezvényen fogja reklámozni a kalandfilmet, a mozikba viszont csak 2008. január 18-án kerül. A Postal hamarabb jön, 2007. szeptember 28-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kmarha #22
    tudod, te egy igazi általános jellenség van. Fajtádat (már nem megsértödni, mert nem rasztokat akarok létrehozni, csak forumviselkedés alapján csoportosítani) fellelhetjük minden Uwe Boll-os forumban, nézz csak körül bátran. Magyar és külföldi site, teljesen mindegy.

    Nektek a legföbb jellemzötök az, hogy mindenféle háttér ismeret nélkül, bejöttök, és azzonnal nekiálltok a milliószór hallott és olvasott "szerintem azért fikázza mindenki, mert divat lett, és még filmjét sem láttátok, de sirály őt leszólni" hozzászólások.

    Mi, filmnézők, ezt már nagyon nagyon unjuk. Ki tudja, lehet van ilyen is. De hidd el, hogy a fikázók kb 10 %-a lehet ez a forma. Azok hülyék, azokra figyelni nem kell, azokhoz szólni sem kell.

    Mi 80%-ék, akik egy vagy több "film"jét végigszenvedtük, mi hadd mondhassuk ki azt: igenis, ez a szarság, ez nem ért a filmforgatáshoz, forgatókönyv íráshoz. Valamihez ért, mert filmjeit igy is eladják, híres színészeket szerez meg, stb. De hát ilyen izlésficammal, hozzánem értéssel és tehetségtelensséggel, akkor sem fog tudni mást csinálni, mint szart.

    Talán egy vígjátékot. Most készül a Postal. Ennek világa igy is valami kiforratlan, groteszk klissé halom, ez az, ahol talán U.B. végre valami értékelhetőt is alkotni fog.

    Ne sértödj meg, ha neked tetszik, szived joga. Izlések és pofonok. Mi meg hadd szapoljuk minden percét alkotásainak amit láttunk, mert az számunkra csak kínzásnak felelhet meg. Igen, a Dög cimű rémremek is.

    (mellesleg én a Doomnál is imádkoztam, akkor csatlakozhatok ide is? Ha pontoznom kéne UW pár filmjénél még az a fos Doom is 10szer többet ért el)
  • Atisz #21
    Elvileg igazad lenne... ha tudnál mondani akár egy kivételt a filmjei közül, ami a nézhető kategóriába esik.
  • Hoz_Hun #20
    Ehhhh. bocs mellélment.
  • cateran #19
    A Dungeon Siege trailere alapján 95%,hogy überszar lesz...persze filmről nem illik (konkrétan hülyeség) véleményt mondani ha nem látta az ember,de jelenleg trailer+U.B.= szemét:(((
  • cateran #18
    Nos,konkrétan úgy alakult,hogy anno megláttam az Alone in the Dark cimű filmet...húúú,ismerem a játékot,ezt meg kell nézniiii! Lövésem sem volt róla ki rendezte,bár fura volt,hogy nem hallotam róla,de hát van ilyen...aztán megnéztem és csak pislogtam ki a fejemből...MI EZ A HÜLYESÉG? Aztán megláttam,hogy lesz Bloodrayne movie...coool! szeressük a gammát,ezt látni kell! Aztán csak pislogok ki a fejemből... MI EZ A HÜLYESÉG? Jóval késöbb,bizonyos játékadaptációs cikkek kapcsán megtudtam,hogy egy Uwe Boll nevü bácsika csinálta mindkettőt és még szeretne többet is csinálni...NEEEEE!!!! A Doom valóban csepp volt a híg fos tengerében (szvsz) és ha aki rendezte, további feldolgozásokat fog csinálni,hasonlóan xar szinvonalon,akkor persze őt is fikázni fogom:P
  • Robeast #17
    A Heart of America című drámája, amit még a játékfeldolgozásos szennyek előtt csinált, az határozottan jó volt.
    Egyébként én egyik játékkal sem játszottam, tehát azoktól függetlenül kijelenthetem, hogy a belőlük készült filmek szerintem is pocsékak.
  • Rinc3 #16
    "ha ezek a filmjei tetszettek neked" - gondolom ez a #13ra ment volna
    Ha mégsem, akkor vérig vagyok sértve.
  • bandypappa #15
    Ja mán megvette a jogokat a Till Schweiger lesz a föszereplöje. Remélem jó kis rambo stilusu dzsungelháborus film lesz, bár ezt nehéz elhinni ha uwe rendezi, de lehet hogy ez keményebb lesz mint az eddigi filmjei.
  • Hoz_Hun #14
    No offens, de ha ezek a filmjei tetszettek neked, akkor nem hiszem, hogy úgy el tudná kurni a többit, hogy azok ne jönnének be neked.
    Szarabbat nem csinál az előző filmjeinél csak az a baj hogy jobbat se.

    Most akkor még is ő rendezi a Fracry-t?
  • bandypappa #13
    Én is hozzászolnék:

    Alone in the dark:

    Játszottam az alone 4-el ps-en még régen és majd beszartam félelmemben este. Iszonyatosan jó hangulata és zenei aláfestése volt, még nem játszottam annál jobb horrorjátékkal, nagyon kemény és gondolkodtatos. A kolbászolás a játék szerves része ettöl nagyobb a sikerélmény. No aztán láttam a filmet, nemsok köze volt a játékhoz, de nem számit mert anélkül is tetszett összességében, na mondjuk volt benne pár hülyeség, de ez még belefér.

    Bloodrayne: ezzel nem toltam, de aszongyák ilyen második vh-s német vámpircsajszirol szol. Megnéztem a bloodraynet és összességében tetszett. Középkori stilus, fröcsög a vér, Billy Zane mi kell még? Mondjuk itt is volt pár elkurt jelenet.

    House of the dead: Na ezzel még a játéktermek höskorában játszottam. Ilyen zombikaszálós. A filmet nem láttam, de asszem erröl szol. Minimális sztori, gyíkolás a filmben is ez lehet. Ez akkor egy sikeres adaptácio? Igen, csak rohadtul nehéz belöle értelmes filmet kihozni.

    Most amit nagyon várok az a Postal film, a trailer alapján jo, ezen kivül kiványcsi vagyok a Farcry filmjére, lesz még alone 2, bloodrayne2, seed, meg kiváncsi vagyok a dungeon siegere is. Remélem ezek nem lesznek elkurva.