Uwe Boll társra talált
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek a legföbb jellemzötök az, hogy mindenféle háttér ismeret nélkül, bejöttök, és azzonnal nekiálltok a milliószór hallott és olvasott "szerintem azért fikázza mindenki, mert divat lett, és még filmjét sem láttátok, de sirály õt leszólni" hozzászólások.
Mi, filmnézõk, ezt már nagyon nagyon unjuk. Ki tudja, lehet van ilyen is. De hidd el, hogy a fikázók kb 10 %-a lehet ez a forma. Azok hülyék, azokra figyelni nem kell, azokhoz szólni sem kell.
Mi 80%-ék, akik egy vagy több "film"jét végigszenvedtük, mi hadd mondhassuk ki azt: igenis, ez a szarság, ez nem ért a filmforgatáshoz, forgatókönyv íráshoz. Valamihez ért, mert filmjeit igy is eladják, híres színészeket szerez meg, stb. De hát ilyen izlésficammal, hozzánem értéssel és tehetségtelensséggel, akkor sem fog tudni mást csinálni, mint szart.
Talán egy vígjátékot. Most készül a Postal. Ennek világa igy is valami kiforratlan, groteszk klissé halom, ez az, ahol talán U.B. végre valami értékelhetõt is alkotni fog.
Ne sértödj meg, ha neked tetszik, szived joga. Izlések és pofonok. Mi meg hadd szapoljuk minden percét alkotásainak amit láttunk, mert az számunkra csak kínzásnak felelhet meg. Igen, a Dög cimû rémremek is.
(mellesleg én a Doomnál is imádkoztam, akkor csatlakozhatok ide is? Ha pontoznom kéne UW pár filmjénél még az a fos Doom is 10szer többet ért el)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként én egyik játékkal sem játszottam, tehát azoktól függetlenül kijelenthetem, hogy a belõlük készült filmek szerintem is pocsékak.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Ha mégsem, akkor vérig vagyok sértve.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Szarabbat nem csinál az elõzõ filmjeinél csak az a baj hogy jobbat se.
Most akkor még is õ rendezi a Fracry-t?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Alone in the dark:
Játszottam az alone 4-el ps-en még régen és majd beszartam félelmemben este. Iszonyatosan jó hangulata és zenei aláfestése volt, még nem játszottam annál jobb horrorjátékkal, nagyon kemény és gondolkodtatos. A kolbászolás a játék szerves része ettöl nagyobb a sikerélmény. No aztán láttam a filmet, nemsok köze volt a játékhoz, de nem számit mert anélkül is tetszett összességében, na mondjuk volt benne pár hülyeség, de ez még belefér.
Bloodrayne: ezzel nem toltam, de aszongyák ilyen második vh-s német vámpircsajszirol szol. Megnéztem a bloodraynet és összességében tetszett. Középkori stilus, fröcsög a vér, Billy Zane mi kell még? Mondjuk itt is volt pár elkurt jelenet.
House of the dead: Na ezzel még a játéktermek höskorában játszottam. Ilyen zombikaszálós. A filmet nem láttam, de asszem erröl szol. Minimális sztori, gyíkolás a filmben is ez lehet. Ez akkor egy sikeres adaptácio? Igen, csak rohadtul nehéz belöle értelmes filmet kihozni.
Most amit nagyon várok az a Postal film, a trailer alapján jo, ezen kivül kiványcsi vagyok a Farcry filmjére, lesz még alone 2, bloodrayne2, seed, meg kiváncsi vagyok a dungeon siegere is. Remélem ezek nem lesznek elkurva.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Uwe Boll nagyon rossz. Annyira, hogy észre sem veszi. Önkritikája bizonyítottan 0, ha a sok visszajelzésre ennyire fittyet hány. Szerintem kiskorában számgépbuzi lehetett és azóta sem nõtt fel. Falja a szerzõi jogokat és ontja a sok szemetet. A legrosszabb az egészben, hogy azt hiszi tehetséges.
Hozzá teszem az összes filmjét megnéztem (kíváncsiságból) és minden szundikáltam egy kicsit.
Üzletembernek csak nagyon halkan nevezném. Ha rájönne hogy a játékadaptációival leégett, és csak csinálna valami Uwe Boll-os akció-thriller-horror maszlagot, többen néznék...szerintem.
Pedig de. Boll borzalmasan rossz rendezõ, és ennyi. Megnéztem a filmjeit, mert olyan játékokból csinálta amiket játszok, és bízok mindig, hogy valamit fejlõdik. Eddig nem tette.
Kedves ahogy védeni próbálod a munkáját, de Boll filmjei konkrétan szarok. (mivel sok trash horrort nézek azért láttam már nem kevés "legalja" filmet, van mihez hasonlítani).
De ha neked örömet okozott, jó szórakozást a további filmjeihez.
😉 Remélem nem bannolnak, mert ilyet mertem írni 😄
Ellenben ha mindenki szarnak tartja, akkor hogyan tudnak mégis nyilatkozni a filmjeirõl????? Ez nagyon érdekes, mert akkor ezek szerint mindneki megnézi!!
Javítsatok ki ha tévedek, ha én nem szeretem egy rendezõ filmjeit mert azok véleményem szerint szarok, akkor nem is nézem meg õket! És ha nem láttam, akkor nem is tudok véleményt mondani róla! Itt viszon fikázza mindenki!! Akkor miért nézitek meg????
Ezt is írtam már, de azért leírom megint, hogy nem olyan rossz rendezõ õ! Az említett Alone in the Dark szerintem nagyon jó volt. Várhatóan lesz folytatása, amit természetesen várok.
Kensin
"Ó istenem, miért?! Miért hagyod ezt?"
Miért pont itt imádkozol? A Doom-nál nem kellett volna??? Azt nem Uwe rendezte, és szerintem, no meg sokan mások szerint is a világ legszarabb filmje lett! Doom-ra nézve szégyen gyalázat. Leköptem volna a tv-t, ha nem nekem kellene letakarítani!
Tudod mit? Nézd meg a A Dög címû filmet, és azután imádkozz, ha még mindig azt hiszed, hogy Uwe szar filmet csinál!!!
Szóval én kedvelem. Lehet nem mindig jók a filmjei, de ott amerikában pénzelik, akkor nem lehet olyan rossz, mint aminek itt beállítják!
Aztán most megnéztem az Alone in the dark-ot is. Ezzel a játékkal se játszottam soha (tehát nem elõítélet fût mint sokakat), de rohadtul felbaszott, hogy láttam rajta hogy nagyon érdekes lenne a történet, de amennyire csak lehet el van baszva az egész. Vártam mikor bontakozik már ki a mese aztán nem történt semmi csak végetért a film.
Hát már ennyire nincs divatban az intelligencia?
Hány játékot kell még eltûrni, hogy ez az idióta meggyalázzon?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>