Szekeres Viktor

Hivatalos: Nem lesz több Star Wars film

Sosem lehet tudni, hogy mikor mond igazat egy Star Wars ügyben nyilatkozó forrás, de ezúttal olyan személy szájából hangzottak el a széria filmes végét jelentő mondatok, aki meglehetősen megbízhatónak tűnik.

Május 9-én a Fox411 egyik újságírója dobta fel a kacsát, miszerint George Lucas két tévés Star Wars-filmet szeretne forgatni, mely az eredeti Csillagok háborúja film időszakában játszódna, teljesen más közegben, mint azt a moziban megszoktuk.

Ezt a pletykát cáfolta a Comingsoon.net egyik írója, aki Steven Sansweettel, a LucasFilm egyik kapcsolattartó gurujával és mindenesével váltott pár szót, mely során kiderült, hogy semmiféleképpen nem lesz tévés SW-film (Sansweet még a hírről sem hallott), mindössze a régebben is említett projekteknek van realitásuk, vagyis a már készülőfélben lévő és netes előzetessel is rendelkező 3D-s Star Wars: Clone Wars című animációs sorozatnak, mely 2008-ban kerül a képernyőkre.

Ugyancsak a kalapban van még az élőszereplős tévésorozat, melyen George Lucas és Rick McCullen nemrég kezdett el dolgozni, s mely dráma 2009-re vagy 2010-re várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandypappa #13
    Nem fogjátok a lényeget, ez tiszta marketing. A népek asszik hogy mán nem lesz több, ezért majd csinálják a folytatást, és többet kaszálhatnak vele. 100%, hogy 8 éven belül lesz folyatás.
  • cateran #12
    Én is, méghozzá alternatív befejezéssel...a noghrik nem kezdenek rosszalkodni és Thrawn elsöpör mindenkit...Thrawn rulez!
  • bippo #11
    A Thrawn-trilógiára (7-8-9) Lucas _mindig_is az mondta, hogy sosem fogja megcsinalni. (Nem is baj, mert akkor nem fogja elcseszni.) Bar szívesen megnézném filmen.
  • rotator #10
    Thrawn admirális oké, de a többi?
  • sokadikgab #9
    varunk ujabb 10-15 evet ...

    ez a KOTOR nem rossz otlet, erdekes lenne ...
  • bugger #8
    A 7-8-9-et nem Lucas írta, és szerintem a legjobban sikeredett trilógia. Sajnos viszont a 4-5-6 szereplői kellenének bele, akik egyfelől túl öregek, másfelől egyesek nem hajlandóak játszani, a többiek pedig túl sokat kérnének.
  • winnie #7
    "Lucas mondta..."

    de ezt nem ő mondta:)
  • InfectedMann #6
    Hát Lucas -tól bármi kitelik :)
    Nem fogok meglepődni ha még az előzmény előzményét is megcsinálja :)
  • Prof William #5
    Lucas mondta...

    "Ne tervezem a Sw trilógia előzményét leforgatni."
    "Ez a végleges DVD verzió. Több változtatás nem lesz."
    "Nem tzervezünk Clone Wars -hoz kapcsolódó rajzfilmet."

    Szóval ez a hír nem lombozott le nagyon. :) Figyeljétek meg látunk mi még KOTOR filmet. :)
  • Iwant2Belive #4
    "kiderült, hogy semmiféleképpen nem lesz tévés SW-film"