13
  • bandypappa
    Nem fogjátok a lényeget, ez tiszta marketing. A népek asszik hogy mán nem lesz több, ezért majd csinálják a folytatást, és többet kaszálhatnak vele. 100%, hogy 8 éven belül lesz folyatás.
  • cateran
    Én is, méghozzá alternatív befejezéssel...a noghrik nem kezdenek rosszalkodni és Thrawn elsöpör mindenkit...Thrawn rulez!
  • bippo
    A Thrawn-trilógiára (7-8-9) Lucas _mindig_is az mondta, hogy sosem fogja megcsinalni. (Nem is baj, mert akkor nem fogja elcseszni.) Bar szívesen megnézném filmen.
  • rotator
    Thrawn admirális oké, de a többi?
  • sokadikgab
    varunk ujabb 10-15 evet ...

ez a KOTOR nem rossz otlet, erdekes lenne ...
  • bugger
    A 7-8-9-et nem Lucas írta, és szerintem a legjobban sikeredett trilógia. Sajnos viszont a 4-5-6 szereplői kellenének bele, akik egyfelől túl öregek, másfelől egyesek nem hajlandóak játszani, a többiek pedig túl sokat kérnének.
  • winnie
    "Lucas mondta..."

de ezt nem ő mondta:)
  • InfectedMann
    Hát Lucas -tól bármi kitelik :)
    Nem fogok meglepődni ha még az előzmény előzményét is megcsinálja :)
  • Prof William
    Lucas mondta...

"Ne tervezem a Sw trilógia előzményét leforgatni."
    "Ez a végleges DVD verzió. Több változtatás nem lesz."
    "Nem tzervezünk Clone Wars -hoz kapcsolódó rajzfilmet."

Szóval ez a hír nem lombozott le nagyon. :) Figyeljétek meg látunk mi még KOTOR filmet. :)
  • Iwant2Belive
    "kiderült, hogy semmiféleképpen nem lesz tévés SW-film"
  • nagykovi
    Én is kíváncsi leszek majd az animációs, meg tv-s sorozatra. Én szerintem nem az lesz az utolsó star wars-os téma, amit látni fogunk :)
  • Troll
    Azért jóból is megárt a sok. Pláne ebből.
    Szerintem az 1-2-3 nagyon kommerszre sikerült, nem kell erőltetni. Kisebb animáciják, TV viszont okés szerintem. A brand úgyis halhatatlan.
  • nagykovi
    Ez egy rossz hír :(
    Örültem volna, ha mégis lett volna 7,8,9 :(