Szekeres Viktor

Soha nem látott izgalmak a Prison Break-ben

A magyar rajongók nyilván tűkön ülve várják a kora őszre ígért második évadot, pláne, hogy Amerikában már a harmadik szezon előkészületei folynak.

Alig pár hónapja ért véget A szökés első évada az RTL Klubon, mely az idei tévés szezon idehaza egyik legnézettebb tévésorozatának számított (ha lehet hinni a nézettségi adatoknak). A befejezés, a fegyencek szökése és az üldöztetésük, természetesen ahogy kell, éppen a csúcsponton maradt abba, hogy rajongók százezrei rágják le permanensen körmeiket az őszi folytatásig. Nekik kedveskednénk pár szóval a második évaddal kapcsolatban, egyenesen Paul Scheuringtől, a sorozat készítőjétől.

Scheuring elmondása szerint a 2. évadot a teljes káosz jellemzi, mivel az eddig egy helyszínen játszódó történet hirtelen darabjaira esik szét, hiszen szinte amennyi szökött fegyenc van, annyi irányba szaladnak. A hatósággal a nyomukban mindenki elindul a szélrózsa megfelelő irányába, hogy beteljesítse vágyait. A készítő elmondása szerint a börtönből való szabadulás csak az egyszerűbb része volt a dolognak, akkor még biztonságban voltak hőseink, most viszont már minden irányból veszély leselkedik rájuk és senki életben maradására sem érdemes mérget venni.

A sorozat második évada már véget ért Amerikában - a harmadik várhatóan augusztusban kezdődik, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Ki tudja, talán a 24 mintájára ismétlések nélküli, folyamatos évadot kapnak a rajongók januárban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dienesoft #19
    Jobb évad, mint az első- sokkal jobb.
  • winnie #18
    ha teljesen lezárták volna, akkor nem lenne folytatás. elvarrtak jó pár szálat, megöltek és sittre vágtak pár embert. jobban hogy lehetett volna lezárni. mindenki meghal? (mármint úgy értem, hogy vagy hepiend a vége és mindenki szabad vagy elkapják/megölik őket. utóbbi történt. vége. annak, aki akarja. az ígéret az volt, hogy az összeesküvés végére járnak és az elnöki szál le lett zárva.)
  • BobaFett #17
    Egyetértek a második évad jó gyengus lett. az elején meég tartott a lendület de az évad második fele már inkább idegesítő volt mint izgalmas, igazi rétestészta.
    Énis csak azért néztem, mert anno azt igérték lezárják a második évaddal és kiváncsi voltam a végére.
    Hát nem zárták.. de ezt mégegyszer nem játszák el velem.
  • csorfab #16
    A Barátok Közt már a 3800-adik részen is túl van...
  • winnie #15
    több mint egy millióan rákattantak, pár ezren leszedték. nem mindegy.
  • InfectedMann #14
    Hát ezért kellett egy hír nem mondom :)
    Szerintem aki rákattant az első évadra már rég leszedte a 2. évadot :D
  • Iwant2Belive #13
    Prison Break, jó vígjáték, sokat nevetek rajta!
  • Sanyix #12
    Én aztán nem várom a 2. évadot az rtl-en, már túl vagyok a 2. évadon :)
  • winnie #11
    azért tettem időzőjelben, mert gázos duma:) mit írjak? a szomszéd tehene dolog elcsépelt. de az illene. ha valakinek nem tetszik valami, akkor sokan úgy érzik, hogy annak se legyen jó, akinek tetszik, nem?
  • pauly #10
    Pff ez a "tőlük elvenni" szöveg tud felhúzni...