Szekeres Viktor

Hősök a TV2-n: Vége a csütörtöki adásoknak...

A TV2 minden bizonnyal megelégelte, hogy az Amerikában idén a legnépszerűbbnek számító sorozat kudarcot-kudarcra halmoz az RTL-es vetélytérsakkal szemben más napra pakolta a Hősöket.

Miután a Hősök sem Fábry Sándorral, sem Antal Imrével nem bírtak, sőt a mért nézettségük fokozatosan csökkent (immáron 900 ezer néző alá), a TV2 úgy döntött, hogy változtat eredeti elképzelésein és csütörtök 21.00-ról szerda 22.00-ra pakolta a sorozatot április 23-i hatállyal, tudtuk meg a csatorna tervezett műsorából.

Eképpen a TV2 egyik legerősebb sorozata, a Doktor House vezeti fel ezentúl a szuperhősök legfrissebb kalandjait, akiknek a népszerű magyar humoristák helyett az RTL Klub Dr. Csontjával kell megküzdeniük a nézők kegyeiért. Az RTL Klub a csatában előnnyel indulhat, hiszen a Dr. Csontot felvezető Miami helyszínelők nem elég, hogy a világ legnézettebb sorozatának számított a 2006-os adatok alapján, múlt héten Magyarország legnézettebb sorozata is volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #39
    adamboro: "a feliratozást valami iszonyat sz*rul csinálták meg. Hol lent-jobbra tartott, hol középen-balra, vagy fent-középen helyezkedett el. Össze-vissza rakták ki."

    :) épp ez volt a legnagyobb előnye a tv2-es verziónak, hogy még arra sem sajnálták a pénzt, hogy kerítsenek egy feliratmentes kópiát és pont ugyanoda kerüljenek a feliratok, mint az eredetiben. (mert ugye alapból csak letakarják fekete alapon fehár magyar szöveggel, ami itt necces lett volna) hint, hint. képregény sorozat. (ha csak az ideoda tartás a probléma, akkor az más)

  • adamboro #38
    A tv2 féle Hősökből 1 részt láttam, azt is úgy hogy épp csak belenéztem 2 percre, de elég is volt annyi. Hiro magyarázott épp valamit, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a feliratozást valami iszonyat sz*rul csinálták meg. Hol lent-jobbra tartott, hol középen-balra, vagy fent-középen helyezkedett el. Össze-vissza rakták ki. Namondom nekem ennyi elég is volt, majd megnézem feliratosan egybe, ha majd leadnak még néhány részt az USA-ban, hogy ne kelljen heteket várnom a köv. epizódra.
  • winnie #37
    amerikában nem feltétlenül azt nézik, mint itthon. ott van képregény-kultúra, itthon nincs. meg aztán csak az ideik közül a legnézettebb, nem?
  • sonic1xx #36
    Ezt nem értem!!! 3 hete még a legjobb, legnézettnebb sorozatnak titulálták, most meg már 22.00-ás műsör lett belőle??? Ez azért számomra érdekes egy picit...
  • winnie #35
    a kutyának kell, neked nem kell, nem? akkor marad a dallas.

    pedig a sorozatok zöme ilyen, különálló, vagyis azok a nézettebbek, természetesen. persze az idei tömeges bukások után egyre kevesebb lesz a szerializált sorozat, sajnos.
  • adamboro #34
    Speciel én nem fogok olyan sorozatot letölteni ami különálló részekből áll. Hiába siker az USA-ban meg nálunk is a CSI:Miami , ha nincs összefüggés a részek között, így a kutyának se kell.
  • winnie #33
    jaja, az rtl-es sikersorozatokat meg a kutya sem tölti le, mert mindenki szinkronnal nézi és ezért mindegyik siker.

    (komolyan ekkora warezvakság van? akad, aki szerint pár száz/ezer letöltő számít? épp, hogy ők azok, akik jó hírét vihetik egy sorozatnak. ld. a legnézettebb hazai warezsorozat hatalmas hazai sikere.)
  • adamboro #32
    Hiába erölködik a tv2 ezekkel a nagy sikersorozatokkal, ha a szinkron miatt eredetiben 1000x jobb. Akkor úgyis letölti akit érdekel, és így folyamatosan bukik.
  • winnie #31
    "mindig is köcsögök voltak, régen néztem a 10-8-at de azt is berakták valamikor hajnalra, thx tv2!"

    hajnalra az ismétlést rakták be. köcsögök ezek, hogy megismétlik. hátha még valaki megnézné.
  • ldavid #30
    mindig is köcsögök voltak, régen néztem a 10-8-at de azt is berakták valamikor hajnalra, thx tv2!

    amúgy szerintem ennél még a péntek 21 is jobb lett volna