39
  • winnie
    adamboro: "a feliratozást valami iszonyat sz*rul csinálták meg. Hol lent-jobbra tartott, hol középen-balra, vagy fent-középen helyezkedett el. Össze-vissza rakták ki."

:) épp ez volt a legnagyobb előnye a tv2-es verziónak, hogy még arra sem sajnálták a pénzt, hogy kerítsenek egy feliratmentes kópiát és pont ugyanoda kerüljenek a feliratok, mint az eredetiben. (mert ugye alapból csak letakarják fekete alapon fehár magyar szöveggel, ami itt necces lett volna) hint, hint. képregény sorozat. (ha csak az ideoda tartás a probléma, akkor az más)

• adamboro
    A tv2 féle Hősökből 1 részt láttam, azt is úgy hogy épp csak belenéztem 2 percre, de elég is volt annyi. Hiro magyarázott épp valamit, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a feliratozást valami iszonyat sz*rul csinálták meg. Hol lent-jobbra tartott, hol középen-balra, vagy fent-középen helyezkedett el. Össze-vissza rakták ki. Namondom nekem ennyi elég is volt, majd megnézem feliratosan egybe, ha majd leadnak még néhány részt az USA-ban, hogy ne kelljen heteket várnom a köv. epizódra.
  • winnie
    amerikában nem feltétlenül azt nézik, mint itthon. ott van képregény-kultúra, itthon nincs. meg aztán csak az ideik közül a legnézettebb, nem?
  • sonic1xx
    Ezt nem értem!!! 3 hete még a legjobb, legnézettnebb sorozatnak titulálták, most meg már 22.00-ás műsör lett belőle??? Ez azért számomra érdekes egy picit...
  • winnie
    a kutyának kell, neked nem kell, nem? akkor marad a dallas.

pedig a sorozatok zöme ilyen, különálló, vagyis azok a nézettebbek, természetesen. persze az idei tömeges bukások után egyre kevesebb lesz a szerializált sorozat, sajnos.
  • adamboro
    Speciel én nem fogok olyan sorozatot letölteni ami különálló részekből áll. Hiába siker az USA-ban meg nálunk is a CSI:Miami , ha nincs összefüggés a részek között, így a kutyának se kell.
  • winnie
    jaja, az rtl-es sikersorozatokat meg a kutya sem tölti le, mert mindenki szinkronnal nézi és ezért mindegyik siker.

(komolyan ekkora warezvakság van? akad, aki szerint pár száz/ezer letöltő számít? épp, hogy ők azok, akik jó hírét vihetik egy sorozatnak. ld. a legnézettebb hazai warezsorozat hatalmas hazai sikere.)
  • adamboro
    Hiába erölködik a tv2 ezekkel a nagy sikersorozatokkal, ha a szinkron miatt eredetiben 1000x jobb. Akkor úgyis letölti akit érdekel, és így folyamatosan bukik.
  • winnie
    "mindig is köcsögök voltak, régen néztem a 10-8-at de azt is berakták valamikor hajnalra, thx tv2!"

hajnalra az ismétlést rakták be. köcsögök ezek, hogy megismétlik. hátha még valaki megnézné.
  • ldavid
    mindig is köcsögök voltak, régen néztem a 10-8-at de azt is berakták valamikor hajnalra, thx tv2!

amúgy szerintem ennél még a péntek 21 is jobb lett volna
  • winnie
    "Magának kereste a bajt a tv2,meg is kapta,most a 900ezer nézőből lesz 300ezer jobb esetben,gratula tv2! minden elismerésem"

várj, valamit elszámolsz, szerintem.

650-700e lesz minimum, de valószínűbb a több. és akkor már nagyot nyer a tv2, mert egy húzással megnöveli a csütörtöki nézettségét minimum 100-200 ezerrel ÉS megnöveli a szerda este 10-es nézettségét 100-200 ezerrel.

lehet, hogy a nézők érdekeit nem szolgálja a lépés, de a tv2-ét mindendéleképpen.
  • winnie
    "Ha 22:00-kor kezd a Hősök, a 4400-al mi lesz?? Csaknem 23:00-kor fog kezdeni... Ha egyáltalán folytatják."

23.30-kor
  • Picizöldfül
    Magának kereste a bajt a tv2,meg is kapta,most a 900ezer nézőből lesz 300ezer jobb esetben,gratula tv2! minden elismerésem
  • zoviet
    Ha 22:00-kor kezd a Hősök, a 4400-al mi lesz?? Csaknem 23:00-kor fog kezdeni... Ha egyáltalán folytatják.
  • winnie
    "Ezt nem étrem a tv2-nél elmebetegek dolgoznak.Ha egy külföldön sikeres filmmet sem tudnak emberi időpontba tenni."

21.00 emberi.

"Miért nem mehet valamikor este 8 körül"

a heroes a 16-os karika miatt nem mehet akkor.

"pl.: szombaton a fő film előtt?Az rtl-en ilyenkor általában valami b-c kategóriás fos megy. "

mert szombaton este még sosem ment sorozat a tévében. most az rtl megpróbálkozott. irtóztatót bukott. (meg egyébként is foglalt volt a szlmbat este
  • neptum
    ez tök fa*ág én szoktam nézni a Doktor Houset és a Dr.Csontot is meg a Hősöket is akor most mi lesz ez ki ba**ás
  • Derapo
    Ezt nem étrem a tv2-nél elmebetegek dolgoznak.Ha egy külföldön sikeres filmmet sem tudnak emberi időpontba tenni.Miért nem mehet valamikor este 8 körül valami értelmes napon pl.: szombaton a fő film előtt?Az rtl-en ilyenkor általában valami b-c kategóriás fos megy.
  • Sance231
    Hát, sztem a lényeget felejted ki. A reklám nem azért kell egy sorozatnak hogy millió nézőt a képernyők elé vonzzon, persze ez is egy része, de akinke nem teccik úgyis otthagyja. Fontos dolog a reklám azért is, hogy a sorozat könnyebben megtalálja az esetleges célközönséget. A BSG így egy elég bonyolult problémává válik, mert hát, a célközönség szerintem nem éppen a diehard sci-fi fanok között keresendő. Szerkezete miatt vszínűleg így is bejön a Star Trekhez szokottaknak is, de pl. a Csillagkapus bugyutaságot kedvelők szinte biztosan otthagyják (ezzel nem az SG1-et akartma leszólni, de tény hogy nem a komoly morális problémák kifejtése a fő témája no). Ezzel szemben a BSG főként egy drámai elemekkel operáló, történetorientált sorozat (pl. Maffiózók, de akár a Lost-ot, a Prison Break-et vagy a Hősöket is ide sorolhatnám) szal vszínű egy hétköznap esti sugárzás (legalább a pilotfilmnél) egy kis reklámmal megtámogatva sokat lendített volna a helyzetén. De azért azt se felejtsd el, hogy a rajongók (akikből itthon azért sok van) is szeretik látni szinkronnal kedvenc sorozatukat (bsg-é pl nem egy jó, de még így is többen a szinkront részesítik előnyben). És hát a warez-gyerkőcök nem sűrűn néznek szombat kora délután tv-t, a csillagkapu is késő délután megy, szal kész is a bsg-halál Magyarországon. Na, ez egy jó nagy off volt, de úgy éreztem ki kell fejteni a hibás gondolatok elkerülése végett:). De amúgy nem baj, a hozzászólásodból látszik hogy valószínűleg a bsg-t nem nézed.
    Hősökre: Hát én érdeklődve figyeltem a vasárnapi premiert, de keményen utána kellett néznem annak hogy mikor folytatják, mert amikor én ált tv-zek (esténként 1-2 órát és ált a tv-2n akad meg), akkor én egy fia reklámmal nem találkoztam. Persze lehet hogy pont én kerültem el. Az is igaz, hogy én a Hősöket a 4. rész óta nem nézem, mert nem tetszett amit láttam, de egyértelmű hogy nagyon sok embert vonz a téma.
  • winnie
    gerbill: LOL

"Miért akartak ennyire győzni."

ja. veszítsenek. vannak olykor érdekes megnyilvánulások az sg-n, de ez asszem mindent vitt. egy kétszereplős piacon érjék be a második hellyel. nem is értem miért töri magát a burgerking vagy az adidas.

" Berakták volna más nap 21:00-ra és mindjárt jobb lett volna"

ezt honnan veszed? két lehetőség volt. kedd vagy csütörtök. az egyik helyen egy kilenc éve sikeres talkshow, a másik helyen egy 12 éve sikeres (és az idén itthon 18-49-ben a legnézettebb) amerikai sorozat.

nem egyszerű.

"ők akkor is az rtl-t akarták legyűrni. "

még rá is duplázik:) most komolyan, hol élsz te? naná,hogy a vetélytársat akarják legyőzni.
  • winnie
    sance231: "Mondjuk a helyzet már jobb, elvégre mégsem azt csinálták mint pl a battlestar galacticával, ahol egyenesen nulla reklám volt, pedig pl. számomra az utóbbi 10 év legjobb sorozatáról van szó"

és szerinted, ha a legjobb sokak szerint az egyenes út a sikerhez? a bsg pont annyi reklámot kapott, mint az előtte vagy utána lévő sorozatok abban a sávban (hülye lesz oda reklámozni a tv2, ahol amúgy is nyer) - és messze a legkevesebben érdeklődtek. a century city-t és a láthatatlan embert többen nézik, viszont a bsg-t az első héten többen nézték az említett sorozatoknál (akkor számít a reklám - ami nem volt), viszont utána a magyar közönség szépen ott hagyta a sorozatot. ennyi. most egy hatalmas lyuk a bsg előtte-utána sokkal nézettebbek a sorozatok.

"Nem csoda, hogy gyengül a sorozat, ha a nézők azt se tudják mikor jön az új rész."

mindig, ugyanabban az időpontban
  • Gerbill
    Ha olyan balfaszok voltak, hogy azt hitték legyűrhetik Fábryt, akkor meg is érdemlik hogy mgbukjn. Nem értem miért pont oda kellett. Miért akartak ennyire győzni. Berakták volna más nap 21:00-ra és mindjárt jobb lett volna a nézettsége, de nem, ők akkor is az rtl-t akarták legyűrni.
  • portable
    Nekem is tetszik ez a megoldás.
    Jobb, hogy a CSI után a Hősöket nézem, mint a rém rendest
  • kringo
    Ez az. Ez igy nagyon megfelel. És még a rém rendes családot is kiszoritotta. Még faszább.
    Me igy soha nem tudtam eldönteni melliket is nézzem: a Fábrit vagy a Hősöket.
  • Sance231
    Hát, nem tom, nehéz lenne jó megldást találni, mert az RTL eléggée bebiztosította magát sztem. Én vmi drasztikusabbat csinálnék. A Hősökben pl. egyértelműen van egy filmszerű potenciál, szal amikor nézed nem azt érzed, hogy a Walker megy. Ha ebből kiindulok, akkor mondjuk kiveszem a Hősöket hétköznapról, és beteszem akkor amikor film megy, szombat vagy vasárnap, és mondjuk 2 hetente nyomatva minidg egymás után 2 epizód a hősökből. A mostani rtl-es filmkínálatot nézve talán még be is jönne a dolog. A hétköznapi kínálatot meg teljesen át kéne szervezni, Sváby vetélkedője pl. eléggé elcseszi a renomét sztem, és a mostani szerdai napok is rémesen vannak megoldva ezzel a rém rendessel, ami ugye már megint egy bukott dolog.
  • valaé valaé ná
    Akkor a rém rendes helyére rakják.
    Azt sem értem, hogy a mélység fantomját miért kellett először későre tenni, aztán befejezni. Ennyire nem érdekel senkit a jó sci-fi ?
  • Sance231
    A vasárnapi duplapremier jól sült el, az az után történtek már inkább nevetésre ingerlőek. A vasárnapi dupla után alig reklámozták a csütörtöki folytatást:). Ez egy másik gynegeség a tv2-nél. Mondjuk a helyzet már jobb, elvégre mégsem azt csinálták mint pl a battlestar galacticával, ahol egyenesen nulla reklám volt, pedig pl. számomra az utóbbi 10 év legjobb sorozatáról van szó (mondja ezt egy nem sci-fi rajongó). Nem csoda, hogy gyengül a sorozat, ha a nézők azt se tudják mikor jön az új rész.
  • winnie
    wittgen: "Idióták! Annyi eszük nincs, hogy pl 20:00-ra tegyék, és így még lemenne az rtles cuccok kezdése előtt+mivel 20 perccel a b.közt előtt kezdődne, nem valószínű, hogy a népek átkapcsolnának róla."

dehogynem. egyrészt akkor 5 sorozat kéne 20.00-ra, másrészt ezt csinálták január-februárban, de a BK+fókusz nagyon durván leverte mindegyik sorozatot.

van megoldás, de nem ez, mert hiába idiótázol, te is bukott megoldást kínálsz nekik.
  • winnie
    sance231: a felvezetés jó volt - a vasárnapi duplapremiert sokan nézték.

a másik esély a vészhelyzet lett volna, most már mondható, hogy inkább az, mint fábry.
  • Sance231
    Hát, a legelcseszettem műsorszerkezet egyértelműen a tv2-é. Most is képesek egy eleve bukott vetélkedőt adni főműsorban. Hősöket már alapból hülyén vezették fel a csütörtöki részekkel, egy jól megszokott (ráadásul humoros és MAGYAR) műsorról - Fábry - nem fognak váltani egy trendi amerikai sorozatra, az se számít, hogy az két hetente van, mert ugye úgy meg nem lehet sorozatot nézni, hogy egyik héten nézem, másik héten nem.
  • Polemius
    Ha nem adják le, nem lesz neked sem szinkronos verziód.
  • barnie1990
    Engem akkor idegesített nagyon a TV2,mikor a Született feleségekért kellett minden szerdán cirkuszolni,mert anyám már feküdt le,és nem tud tv mellett aludni.Na persze az utána következő Dr.House-ról már lemondthattam.Ettem a kefét,de ez van.Azóta van net,és vannak sorozatok,tv2-t meg nem is nézek azóta.Hősökön is már rég túl vagyok,csak derülni tudok az ilyesmin.
  • lazsi
    Sztem nem nagy veszteség. Úgyis leszedem 720p-ben szinkronosan, és úgy sokkal élvezhetőbb, nincs rajta a nyomorult tv2 meg korhatár karika, meg normális minőségű nem szutyok SDTV. Javaslom töltsétek ti is le, tv2 meg leszophat!
  • daneelolivaw
    francnak kell tv2, nézzétek eredeti nyelven, töltsétek le valahonnan!
  • Gartman
    A ku*** élet fa**ára!!!!
    Végre egy kiba**ott jó sorozat...áhhh.....lol bazd***...
    Végülis nem ér nagy kár mert amugyis megnézem 22.§§ kor.... nem mintha későn lenne...+ már láttam feliatosan a 18. részig...
  • ZoliJ
    barátok köztre átkapcsolnának az emberek, hiába kezdődne elöbb
  • gyuri12
    nem,csak anyám,a hülye hugom miatt,nem engedi,hogy fenmaradjak...
  • winnie
    szerdán másnál van a tévétek?:)
  • Wittgen
    Idióták! Annyi eszük nincs, hogy pl 20:00-ra tegyék, és így még lemenne az rtles cuccok kezdése előtt+mivel 20 perccel a b.közt előtt kezdődne, nem valószínű, hogy a népek átkapcsolnának róla.
    Persze tegyék csak nyugodtan 22:00-ra, nem baj, majd max kevesebbet alszom, nem nekik kell hajnalban kelniük...
  • gyuri12
    kurva anyád buzi tv2! most hogy a faszba nézzem meg? hülyék ezek,abba az időbe rakják,ahol általában valami szar megy...köcsög pöcsök