Szekeres Viktor

Prison Break - A szökés: Jön a 3. évad

Scofield börtönbe be. Scofield és Burrows börtönből ki. A galeri menekül, majd... továbbmenekül? Még nem tudni, de az biztos, hogy a 2. évad végén még közel sem lesz vége a dalnak.

A FOX csatorna meghányta és vetette a dolgot, megnézték a második évad nézettségi adatait és úgy döntöttek, hogy szabad utat engednek a készítőknek, akik már a második évad elejétől kezdve tervezgették, hogy ha véletlenül kitartana a sorozat sikere, merre vinnék tovább a történetet.

Apropó, 2. évad. Nálunk csak augusztusban kezdi vetíteni az RTL Klub, Amerikában pedig már csak 2 rész van hátra a szezonzáróig, amelyben az ígéretek szerint pont kerül sok kérdés végére, de egyben fel is dobják a nézőnek a labdát, hogy 4-5 hónapon át agyalhasson, hogy vajon milyen kalandok várnak a megtizedelődött hősökre a továbbiakban.

A folytatás 2007 augusztusában jön el pár régi szereplővel és minimum 4 új szereplővel, s hogy aztán mi lesz a sorsa a Prison Break-nek, az csak a nézőkön múlik. Siker esetén a válasz nem kérdéses, hiszen Wentworth Miller nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy nem félti a készítőket akkor sem, ha az 5. évadra is sor kerülne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • David1992sg #31
    hali!
    valaki meg tudná adni a 3.évadnak a linkjét?
    kössz
  • II Rocky II #30
    Augusztusban indul a 3.dik évad és nagyon várja sztem minden PB rajongó::)
  • VeresA #29
    Üdv minden Prison Break rajongonak! Lesz 3. évad az biztos s már nagyon várom...a 22. rész a 2. évadból úgy végződik hogy Scofield bekerül egy panamai börtönbe(nagyon durva), és majd onnan kell megszöknie. FAsza lesz! pffffff s leszarom a anti PB-seket. KApják bé. HA nem tetszik ne nézzék és hagyják békén. balfaszok.............
  • winnie #28
    nem. de.
  • HUNMarcus #27
    a 2. évadból lesz még rész? nem csak 22 van?
  • II Rocky II #26
    nah azért olvasgattam visszafele is és igaz 3adik évad meg talán a megtelepedésről szólna?Lehet.A tisztázásról,nyugodtságról,megbékélés.És mivel Scofield olyan okos talán ilyen MGyVer stiust is kapni fog.Deh nem elképzelhetetlen ugye?Amugy mondom én már várom a 21.részt ugyan mi lessz.,sztem Mahone Scofildeknak fog segiteni,mivel szinte neki is menekülnie kell már....
  • II Rocky II #25
    amugy a PB-ben mindenki a 20.dik részt látta utoljára?(második évad).Én igen és sztem ott lekellett volna zárni a sorozatot,hogy felmentik a fivéreket.Deh igy legalább tovább várhatjuk a további részeket.Bár sokan laposnak találták már a II. 5.részétől én nekem inkább talán most jött el,deh nagyon várom azért mégis mifog történni....
  • mastertime #24
    Sokaknak ellentmondva nekem most kezd igazán tetszeni a PB..
  • winnie #23
    "(És miért néz meg az ember valamit amit un, mert reménykedik hogy csak pár szar rész volt és újra fellendül a sztori)"

    nyilván van egy határ, nem? ez mindenkinél különböző, de ha folyton bozakodik az ember, akkor csak egy sucker lesz belőle.

    rögtön kell dönteni, max ha azt írják, hogy hú de jó lett, akkor visszamenni, de a sorozatok zömének színvonala egyenletes.
  • saco #22
    A "hivatalos" tv release-ben be lett cap-elve a köv. részek előzetese is. Meglát, megdöbben, megszeret. :)